Přejít na obsah

Můj miláček Octavia Motorsport design..

Doporučené příspěvky

Ahoj, díky za tipy. Ty Enkei jsou fakt bomba,ale já se snažím nějakým způsobem držet styl WRC. A tam by sedly ty Speedliny.. ,zase ovšem bojuji s tou mojí stříbrnou.. měl jsem v úmyslu bílou,ale je to tak jak je. uvažoval jsem, že bych ji nechal přelepit na bílou, protože pak by ty bílé Speedliny sedly famozně... :palec:

Já ti nevim, ale osobně bych si sportovní sedačku do auta na denní ježdění nedal ;) A už vůbec ne, pokud bys dal jen jednu wink.gif

Ahoj,

prý to není taková hrůza.Kamarád ji má ve VW Golf,ale samozřejmě tam na STK dává klasickou.Jinak říkal ,že v poho.

Samozřejmě bych dal oboje, jak řidič tak spolujezdec.. sice by mě manželka asi nepochválila,ale co.. ať žije Škoda Octavia WRC EVOIII. :pivo:

Ahoj, díky za tipy. Ty Enkei jsou fakt bomba,ale já se snažím nějakým způsobem držet styl WRC. A tam by sedly ty Speedliny.. ,zase ovšem bojuji s tou mojí stříbrnou.. měl jsem v úmyslu bílou,ale je to tak jak je. uvažoval jsem, že bych ji nechal přelepit na bílou, protože pak by ty bílé Speedliny sedly famozně... :palec:

Ahoj,

prý to není taková hrůza.Kamarád ji má ve VW Golf,ale samozřejmě tam na STK dává klasickou.Jinak říkal ,že v poho.

Samozřejmě bych dal oboje, jak řidič tak spolujezdec.. sice by mě manželka asi nepochválila,ale co.. ať žije Škoda Octavia WRC EVOIII. :pivo:

Popravdě, ono už toho tak rozumně není moc co čeho vymyslet. Snad body kit WRC, ještě si dělám světelnou rampu. Na zimní večery, rychle sundávací.. jezdím do krajů kde lišky dávají dobrou noc a tam se bude určitě hodit. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

čau lidičky,

tak píši zase po nějaké době.. na mojí octavii se moc věcí nezměnilo, jen jsem musel dát zpět orig.zrcátka... hlídky Policie ČR se snad zbláznily... za poslední 2 měsíce taková buzerace až to otráví.....a znechutí. Aut , která sotva drží pohromadě si nevšimnou,ale hezky upravená auta budou dusit, že je to děs.....

Jinak jsem předělal přední brzdy na průměr 288mm , dal jsem tam značku ATE včetně desek a jsem z toho zklamaný... brzdí to jako klasické brzdy 280.. můžete někdo poradit v čem je chyba?Díky, za radu.

David

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...