Guest Hrouďák Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Ahojte, v r.2004 jsem si pořídil novou Oktulku 1.6, mám původní baterku, moc jí nehonim (30tis!) a jen kratší vzdálenosti, ale hraju si stále a nahlas! Od loni zesík MacAudio4100, +letos MacAudio2100. Zatím vše OK, ale asi brzo i díky tomu mýmu využití, baterka klekne. Tudíž dotaz, jaký tip byste mi dali, vzhledem k tomu mýmu "zatížení", cca do 5tis. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 5k je na nějakou slušnou baterku dost málo. Pokud hraješ když máš nastartováno tak by ti baterka odejít neměla. Zas takovej odběr ty zesíky nemaj. Kor pokud máš slušný napájení. Pokud chceš nějakou slušnější baterku za přijatelný love tak Optima by měla bejt dobrá volba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hrouďák Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Napájecí 20mm, hraju samo jen za jízdy, dík za tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 No dvacítka není žádnej zázrak,ale stačí to... Na tyhle zesy jo... Posílil jsi aj kostru od baterky? Jinak rád pomůžu když můžu. A fakt bych se o tu baterku nebál... takovej kouř jí tímhle nedáš ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.