olle72 Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Potřeboval bych někoho z okolí Nymburka nebo Prahy,kdo by mi rozebral a vyčistil turbo(zřejmě mi nezavírá).Na 4.při 170 km/h se mi rozvěcí nouzák a přestane to táhnou.1.,2.,3. jde tocit do maxima bez problémů..Je to motor AHF.Díky za tipy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bin78 Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 No tak v tvým okolí netusim ale Já mám Profesora na Turba v okoli Vysociny...( Humpolec ) třeba to tobě nepomůže ale někomu jistě ANO..kdyžtak PM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olle72 Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Nemáte nikdo tip na někoho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sinor29 Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 hele zkus www.turbosport.cz jsou to fajn lidi,jsou šikovný,rychlí,nejsou drahý a hlavně jsou upřímný a nelžou turbo ti udělaj na počkaní ale musíš se objednat ja čekal 3 týdny a vyplatilo se jsem spokojenej doporučuji včem co maj problem s regulací a padáním do nouzáku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olle72 Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Tak můj problém je vyřešený.Několikrát diagnostika a stále chyba 17656.Po dlouhém hledání na různých forech jsem šel po přívodu nafty.Problém se mi objevil po natanování na Makru na Čerňáku.A v sacím koši jsem měl pěný kusy bordelu.Tak jsem to vyčistil a ejhle,auto jede zase jako předtím.Kontrolka se už nerozsvítí ani při 200km/h. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Nějaké zkušenosti s očistou lopatek v turbu?Má někdo osvědčeného mechanika či servis?Poblíž Chomutovska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.