Verush Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Dobré poledne :D ,Verush opožděně:SMÁČO :D Děkuji, už sem toho snědla dsot dneska, ale teď čekám až odbije 5. hodina a můžu domů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 (upraveno) Cus Bando. Tak vcera jsme na Bublu u Mareny udelali super pojistku vcetne havarijka za super cenu!!!! Prepis probehl taky v pohode a dneska jsem se byl podivat na cerne sport sedacky i s tapecema........ Zjistli jsem,ze souded dela i do aut a nejen do motorek a na Fabky toho ma fakt dost. Krom cerneho stropu z RS ma snad vsechno :D Upraveno Říjen 5, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Cus Bando. Tak vcera jsme na Bublu u Mareny udelali super pojistku vcetne havarijka za super cenu!!!! Prepis probehl taky v pohode a dneska jsem se byl podivat na cerne sport sedacky i s tapecema........ Zjistli jsem,ze souded dela i do aut a nejen do motorek a na Fabky toho ma fakt dost. Krom cerneho stropu z RS ma snad vsechno :DDobrý podvečer všem :D Jinak Kube černá stropnice na Fabku RS je u mě v garáži, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Dobrý podvečer všem :) Jinak Kube černá stropnice na Fabku RS je u mě v garáži, Ja vim, pamamatuju si to z nedele..... Rikal jsi,ze ji mas ale ze nemas madla ani stinitka. Tak mi ji tam zatim schovej prosim ;) :D A co rikas na ten vzor tech sedacek? Me se libi a krom toho,ze jsou spinave z ulozeni tak nejsou nijak poskozene :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Ahoj...Kube u jaké pojišťovny máš tu pojistku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Ahoj...Kube u jaké pojišťovny máš tu pojistku? :D Ja mam Lilo u Kooperativy ale asi se ptas na Bublinu a tu ma Rubi u Triglav. Ja to sem jen napsal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Děkuji, už sem toho snědla dsot dneska, ale teď čekám až odbije 5. hodina a můžu domů ;)Verush moc se nepřecpávej ať ti nejsou sedačky v Edíkovy těsné :D :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Jj...ptal jsem se na Bublu :D Já mám totiž taky Kooperativu a platím i s havarijkem 16 tis. ročně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Koukněte na mé dnešní dílo ,oprava lemu zadního kola, i Razty pochválil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 (upraveno) Cus bus. Kube,co udela Fun s tim trepanim dvojhmotky ? Razty,tys dneska zapsal :) Koukněte na mé dnešní dílo ,oprava lemu zadního kola, i Razty pochválil :D Miro,ty jo.Jsi fakt dobry :D Upraveno Říjen 5, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Jj...ptal jsem se na Bublu :D Já mám totiž taky Kooperativu a platím i s havarijkem 16 tis. ročně :( Ona to ma cca za polovinu te tve.... ;) Ale neptej se me jak to udelali. Vim,ze se braly v potaz Bonusy jejiho tatky..... Ale vic nevim. :P Koukněte na mé dnešní dílo ,oprava lemu zadního kola, i Razty pochválil :D Nezalku ty jsi ale sikovny!!!!!! :D :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Dobré ráno všem.... Cus. Nejel jsi dneska na Suchou kolem 17.30 ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Asi se zeptam Marka jestli by nešlo něco s tou mojí udělat...bonus mám za 65 měsíců...jinak bych platil přes 20 tis. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Asi se zeptam Marka jestli by nešlo něco s tou mojí udělat...bonus mám za 65 měsíců...jinak bych platil přes 20 tis. :) To se ho urcite zeptej. Byl tam i Power a ten prohlasil,ze sere na nejake bonusy a kazdy rok si dela pojistku nekde jinde bo dostane tolik slev nez kdyby byl porad u nekoho....... A ten pojistovak to odkyval taky......... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Bonusy jsou na rodné číslo,takže je jedno jestli pojišťovny měníš častěji....bonus se ti započítá vždy a je hloupej ten,který toho nevyužije :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Caute bando, jak je? Me se dneska extremne nedari, rano jsem sroloval komplet leve pruujezdnice na vleku, ale kdyz rikam komplet myslim tim i drzaky... Byl jsem dneska u Jendy pro sadu zamku, expandoval a uz ma dve patra. Mam vas vsechny pozdravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 A sehnal jsi to co jsi potřeboval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 zdarec Janku dodatečně vsechno nejlepší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Caute bando, jak je? Me se dneska extremne nedari, rano jsem sroloval komplet leve pruujezdnice na vleku, ale kdyz rikam komplet myslim tim i drzaky... Byl jsem dneska u Jendy pro sadu zamku, expandoval a uz ma dve patra. Mam vas vsechny pozdravit. Cos robil,zes roloval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Jj...ptal jsem se na Bublu :D Já mám totiž taky Kooperativu a platím i s havarijkem 16 tis. ročně :D Hmm na to ze je Kooperativa jedna z nejlevnejsich pojistoven to je fest, to te musel pojistovak celkem dobre zmasirovat Jirko ze si mu na to kyvnul... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Janku: Happy B-day :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 (upraveno) Cus. Nejel jsi dneska na Suchou kolem 17.30 ?? Ne nejel. O pul 6 jsem seděl v servise a hádal se s servismanem... tím chci poděkovat neználkovi za rychlou odpověď odborník nechápal... Upraveno Říjen 5, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Hoblik...jestli nemá vliv částka na kterou to pojistíš...mám to na 200 tis. a co jsem se ptal,tak jinde by byli ještě dražší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Ja jsem ted nedávno taky měnil pojistku a brali v úvahu snad všechno ale co hodně si myslím že ovlivnilo tak to. že jsme snížili hodnotu auta.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Ne nejel. O pul 6 jsem seděl v servise a hádal se s servismanem... tím chci poděkovat neználkovi za rychlou odpověď odborník nechápal... Co s tim mas nebo mel ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Hoblik...jestli nemá vliv částka na kterou to pojistíš...mám to na 200 tis. a co jsem se ptal,tak jinde by byli ještě dražší. Ja mam octavii II pojistenou na 500 000 kč - ceska pojistovna, firemni auto, tzn. zadne bonusy, zadne ulevy - berou to jako sluzebaka, i kdyz jsem jediny majitel a osoba ve firme, povinne ruceni s oknem, proti kradezi a havarijni pojisteni a mam rocni pojistku 20 tis kc, takze je nekde neco blbe..... Octavku jednicku mam jako soukroma osoba, pojisteni na 350 000, kooperativa, a vychazi me to povinne ruceni, okno, havarka, kradez na 12 tis. rok a to jsem presel od CP, kde jsem platil o 5 kazdy rok vic.....zmenu jsem prave delal tento rok ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 (upraveno) mám špatné zadní tlumiče + dorazy + ložiska a chtěl jsem po něm at když už to tam bude mít mi rozebere EGR ventil, vyčistí ho a že mu v patek donesu jak tam bude mít auto záslepku a dá ho pryč... No to jsem si dovolil.. Dostal jsem kartáč a přednášku o tom že to nejde. Bylo mi řečeno že když zaslepím EGR ventil tak nezhasnu motor... Potom výstupu jsem si vzal auto a jel jsem radši pryč. Jsem se ani neobjednával jsem si vzal auto a jel pryč.. Radši si to udělám sám Upraveno Říjen 5, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Dobrý večer :D Rudo domluv se s Peťou Jajicem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 mám špatné zadní tlumiče + dorazy + ložiska a chtěl jsem po něm at když už to tam bude mít mi rozebere EGR ventil, vyčistí ho a že mu v patek donesu jak tam bude mít auto záslepku a dá ho pryč... No to jsem si dovolil.. Dostal jsem kartáč a přednášku o tom že to nejde. Bylo mi řečeno že když zaslepím EGR ventil tak nezhasnu motor... Potom výstupu jsem si vzal auto a jel jsem radši pryč. Jsem se ani neobjednával jsem si vzal auto a jel pryč.. Radši si to udělám sám To víš ,odborníci na slovo vzatí :D :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Díky Carlos uvidíme :-)... Carlosi objevil se už tady drak1? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.