Vectom Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Dobre ranko....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Dobré ráno... Tak dnes bohužel ne oktavkou ale seatem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Bre rano... pátek..jupíííí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Dobré ráno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Dobré ráno Verush ? cototo .je v tom avataru ? kruca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Bre rano :-) Jero, to je eda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Bre Peti No teda chci videt co to teda je :( člověku tady nikdo nic neřekne :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Bre Peti :) No teda chci videt co to teda je :) člověku tady nikdo nic neřekne :() no treba se obcas ukazat a procist prispevky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Tak už vím k čemu ml hoblík ty natisknuté inzeráty lump jeden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Dobré ráno Verush ? cototo .je v tom avataru ? kruca Jero víš jak ti to Blonďák říkal - nečteš - nevíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Jero víš jak ti to Blonďák říkal - nečteš - nevíš :) nekecám tadle věta se mi vybaví vždycky když sem vlezu a uvidím Blondyho avatar :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Kurna ja mam dneska jakysi kopr, ale musim makat prace si me hleda sama.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Jinač jsem zkoušl jak bude vypadat zhruba podvozek co mi má dneska dorazit Kurna ja mam dneska jakysi kopr, ale musim makat :( prace si me hleda sama.... Vidíš to , to já to měl opačně ,tu práci jsem hledal já a ted mám po noční a makám měsíčně za prachy co jsem měl před nedávnem behem dvou tři dnů ....ach jak je ten svět krutý :) Hoblasj jak jede Golfson ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Bré ráno :) Jdu betonovat, takže kdyby se někdo nudil tak mám připravený vercajk pro celý HAVEX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Bré ráno :) Jdu betonovat, takže kdyby se někdo nudil tak mám připravený vercajk pro celý HAVEX :( Čaues ;) Já taky dneska betonuju,,, Tak jak pojedete o Wodyho tak se stravte ;) vyrovnávám podlahu v garáži :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Jero : jojo zivot je kruty, ale zase taky nekdy krasny Golf jede fajne, zadna strela to neni ale fajne pohodlne auticko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Jero : jojo zivot je kruty, ale zase taky nekdy krasny Golf jede fajne, zadna strela to neni ale fajne pohodlne auticko :) To je no ,, a co bubla? zustala doma nebo šla do světa ? :( Jinač,,Zvažuju koupi hondy civic 4g s motorem z CRX 91kw tak pokud ho přivezu tak zopakujem lonský hávr race:)) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Jero : jojo zivot je kruty, ale zase taky nekdy krasny Golf jede fajne, zadna strela to neni ale fajne pohodlne auticko :) Střela to teprv bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 To je no ,, a co bubla? zustala doma nebo šla do světa ? Jinač,,Zvažuju koupi hondy civic 4g s motorem z CRX 91kw tak pokud ho přivezu tak zopakujem lonský hávr race:)) ... Bubla je u Rubi :) Haha no jestli bude s čim jezdit ja mam zatim malo koni a octavku uz trapit nebudu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Bubla je u Rubi Haha no jestli bude s čim jezdit ja mam zatim malo koni a octavku uz trapit nebudu :) Ted se bude trápit golfa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Ted se bude trápit golfa. no jo, a i kdyby ses postavila na hlavu tak to nezmenis, ze? chlapi.... tssss 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 To je spolecny business :)Veruska bude sprintit taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 no jo, a i kdyby ses postavila na hlavu tak to nezmenis, ze? chlapi.... tssss No v tomto případě to ani změnit nechci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Jake jsou plany na vikend Havexaci ? Neudelame nejaky sraz nekde ? Navsteva nejakeho zajimaveho mista spojena s dobrym jidlem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Jake jsou plany na vikend Havexaci ? Neudelame nejaky sraz nekde ? Navsteva nejakeho zajimaveho mista spojena s dobrym jidlem ? Jo ja se hlasim!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Ahojda všem... Dneska slaví svátek všechny Věrky, tak pokud tady nějaká je, tak vše nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Jo ja se hlasim!! Taky se hlásím...ale aby jste se mnou nepočítali :( Vše nej všem Věrkám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 VěVěrka děkuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 tak tak vsechno nej vsem Vieruskam :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.