majorak Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Jeste 2 trestne body a vyhraju tank ? Ještě dva a bude překvápko od Verush... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Ne, ještě 2 trestné a prohraješ Mola ... :lool: aj s televizou ! :) BuBuBuBu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 BuBuBuBu :-) zeby treti? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Rudo beres kameru? Prezije v -10'C? Mam vzit stativ? Blondy jak to s Tebou zitra vypada? Nerikej ze jedes zase na hjundaj! Bude mi chybet dokumentarista... Verush muzes delat kameramana ze spolujezdcovy sedacky abys vydrzela dve hodiny :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Rudo beres kameru? Prezije v -10'C? Mam vzit stativ? Blondy jak to s Tebou zitra vypada? Nerikej ze jedes zase na hjundaj! Bude mi chybet dokumentarista... Verush muzes delat kameramana ze spolujezdcovy sedacky abys vydrzela dve hodiny :lool: Slovo hujdaj prede mnou radeji nevyslovuj. Na octaslus bohuzel nedorazim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 (upraveno) Rudo beres kameru? Prezije v -10'C? Mam vzit stativ? No stativ vem... Ja vezmu i fotak i kameru jen uvidíme jestli kamera pofici, protože se v ni ozývají divné zvuky ale vemu ji... Upraveno Prosinec 17, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Tak rohlíčky dopečeny a připraveny na zítra... Vezmu ještě to co jsem dělal já a uvidíme komu to bude chutnat :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Nazdárek.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 ahoj rubiiiii :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 ahoj rubiiiii :-) Ahooooj :) jak to že nespiš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Ahooooj :) jak to že nespiš :) vzdyt jeste ani neni pulnoc :) jak to mas zitra? jsi v praci nebo se na nas prijedes kouknout a vyzkouset bublu na snehu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 vzdyt jeste ani neni pulnoc :) jak to mas zitra? jsi v praci nebo se na nas prijedes kouknout a vyzkouset bublu na snehu? :) V praci...:) A doporučuju se vyhybat zitra Avionu bude tam blazinec... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 V praci... A doporučuju se vyhybat zitra Avionu bude tam blazinec... :) no my do toho blazince prijdem za tebou :) jestlli nam to vyjde, do kolika budes v praci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 V praci...:) A doporučuju se vyhybat zitra Avionu bude tam blazinec... :) Já tam mám zítra namířeno... Kde tam vlastně Rubi pracuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 no my do toho blazince prijdem za tebou :) jestlli nam to vyjde, do kolika budes v praci? Jsem tam az do 21hod, darek od Ježiška tam na tebe čeka :) Já tam mám zítra namířeno... Kde tam vlastně Rubi pracuješ? V Rock Pointu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 V Rock Pointu Super tak já se zastavím... potřebuju se orientačně podívat na batohy... :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 (upraveno) Zdar bando. Tak uz jsem v Italii. Kolega prijel okolo 15h a uz jsem musel jet a nestihl jsem napsat aby jste drzeli palce ale asi je nekdo drzel bo jsem to zvlad jen o 30min pomaleji nez normalne. Jako vzdy snih v tech nejdebilnejsich mistech a do toho jeste debilnejsi ridici osobnich aut(neberte to osobne) Curaci jedou do tech nejhorsich kopcu 40km/h a tim brzdi kamiony ktere se potrebuji rozjet...... Vsude snehu tri prdele a sypac radlici nahore a ani nesoli..... Kreten. Jsem se trochu vic zapotil..... V jednom z kopecku pri predjizdeni medvada s idiotem za volantem mi to v tom snehu trochu vic hrabalo asi v 70km/h a tak se to rozlitalo po ceste ze jsem to horko tezko srovnaval....... Ale porad v tahu........ Frajer byl uz nastesti za mnou tak se mohl kochat....... Kuwa to byl adrenalinek....... Rubi ty to necti!!!!!!!!! A za 5km cesta jen mokra........ Fakt legrace....... Ted uz jsem na pumpe a mam vikend..... Upraveno Prosinec 17, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Dobré ránko :) ...dnes budeme vztyčovat stromek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 bre rano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Dobre rano a vlastne dobrou noc. Vse co jsem musel udelat jsem udelal, tak ted rychle neco naspat. Kdyby jste nekdo neco potrebopvali telefon funguje az po budiku v 12.30 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Dobre ranko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Je fajné,že pošta funguje i v sobotu...přišli mi origo gumové koberečky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Ahoj maros...už jsi zpátky z Liberce ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Ahoj. Ne,mel jsem jet do Mostu. Jenze auto zmrzlo v Popradu.Ridic rano nenastartoval. Takze vcera kole 16.30 vyjezd smer Poprad - zprovozneni a supajda domu. Vymrzli jsem jak v rusku a doma v 2.30. Takze dneska dojedu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Tak to je dobrá zpráva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Snad to klapne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Brej den. Kdo privolal to snezeni !!!! Ja v tom nebudu stat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Bre rano bando. Tak jsem tady sedel az do 4h rana a pred hodkou me vzbilo vedro v kabine. Ono tady sviti slunicko a jsou 4°C.... Tak at vam to dneska klapne a poradne si to uzijte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Zdar bando. Tak uz jsem v Italii. Kolega prijel okolo 15h a uz jsem musel jet a nestihl jsem napsat aby jste drzeli palce ale asi je nekdo drzel bo jsem to zvlad jen o 30min pomaleji nez normalne. Jako vzdy snih v tech nejdebilnejsich mistech a do toho jeste debilnejsi ridici osobnich aut(neberte to osobne) Curaci jedou do tech nejhorsich kopcu 40km/h a tim brzdi kamiony ktere se potrebuji rozjet...... Vsude snehu tri prdele a sypac radlici nahore a ani nesoli..... Kreten. Jsem se trochu vic zapotil..... V jednom z kopecku pri predjizdeni medvada s idiotem za volantem mi to v tom snehu trochu vic hrabalo asi v 70km/h a tak se to rozlitalo po ceste ze jsem to horko tezko srovnaval....... Ale porad v tahu........ Frajer byl uz nastesti za mnou tak se mohl kochat....... Kuwa to byl adrenalinek....... Rubi ty to necti!!!!!!!!! A za 5km cesta jen mokra........ Fakt legrace....... Ted uz jsem na pumpe a mam vikend..... Schwarz ku... neser.. !!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Vadi nekomu ze snezi :) Schwarz ku... neser.. !!!!!! tys to nemela cist :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.