majorak Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 dobré ráno... Já se právě před chvílí vzbudil... Kube na jaké filmy koukáš? PS: díky za pohodovou lyžovačku... Bylo super :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Dobré odpoledne všem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 To je od nej nespolecenske kdyz mas ty volno a on je v garage. Zitra by tam mohl byt cely den kdyz budes v praci.... Jen ať si montí :D Mně to fakt nevadí. A to si piš, že zítra jak budu v práci, tak tam bude celý den zavřený :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 dobré ráno... Já se právě před chvílí vzbudil... Kube na jaké filmy koukáš? PS: díky za pohodovou lyžovačku... Bylo super :D :lool: Zatim jsem videl Benga v Zaloze, Past na Lasku a ted koukam na Tak na tuhle nemam. Jen ať si montí Mně to fakt nevadí. A to si piš, že zítra jak budu v práci, tak tam bude celý den zavřený Tak to mate dobre zarizene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
talec Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Cau sice jsme se jeste nevideli ale o hodne jsi prisel :D Bylo fakt super. Jdu nahodit videa z klouzani a par fotek z lyzovani. Tak muzes kouknout. Příště jak bydete u Hyundaye tak se zastaím :lool: Jo a ty videa na rajčeti nemůžu rozjet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Příště jak bydete u Hyundaye tak se zastaím :D Jo a ty videa na rajčeti nemůžu rozjet :lool: Jo jdu na to kouknout, nejak mi blbne porad to nahravani a taky mi ty videa nejedou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Jo jdu na to kouknout, nejak mi blbne porad to nahravani a taky mi ty videa nejedou. Kube, z tech fotek faaaakt video neudelas! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Pěkny večer...... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Kube, z tech fotek faaaakt video neudelas! :D Kuwa proste mi to nejde nahrat. Ze vcerejsiho klouzani mam 5videi a nejde mi to nahrat. Pokazde to pred koncem hodi eror....... Kuwa drat!!!!!!!! Jinak ahoj Rado. Byli jste dneska za piskotkama??? Neco noveho???? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Jinak ahoj Rado. Byli jste dneska za piskotkama??? Neco noveho???? ;) Nic nového, přibírají na váze a to je good!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 HavExáci, nedělejte Zagorku a vyjádřete se každý ke čtvrtečnímu setkání na palačince v Ostravě - poslední tento rok!!! Kdo nepříjde, nebude mít úspěšný rok 2011. Edit: Zúčastní se: Hoblik, Verush, Blondakxxx, Nezúčastní se (omluven/a): Woody, Kube Ještě neví:Petinka, Carlos, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 HavExáci, nedělejte Zagorku a vyjádřete se každý ke čtvrtečnímu setkání na palačince v Ostravě - poslední tento rok!!! Kdo nepříjde, nebude mít úspěšný rok 2011. pro ty co jsou v praci je zrovna tohle : Kdo nepříjde, nebude mít úspěšný rok 2011 dost krute! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Už jsem psal jsem v práci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 pro ty co jsou v praci je zrovna tohle : Kdo nepříjde, nebude mít úspěšný rok 2011 dost krute! Pokud to zdůvodní prací, tak jsou samozřejmě omluveni a kletba se na ně nevztahuje. Ale pokud mě paměť nešálí, tak se tu zatím, až na pár jedinců nikdo moc nevyjádřil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 no uvidim co se bude dat delat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Nic nového, přibírají na váze a to je good!! Tak to je jen a jen dobre ;) HavExáci, nedělejte Zagorku a vyjádřete se každý ke čtvrtečnímu setkání na palačince v Ostravě - poslední tento rok!!! Kdo nepříjde, nebude mít úspěšný rok 2011. Edit: Zúčastní se: Hoblik, Verush, Blondakxxx, Nezúčastní se (omluven/a): Woody, Ještě neví:Petinka, Carlos, Ja budu taky bohuzel v praci a jeste k tomu nejakych 1000km daleko tak se mnou bohuzel taky nepocitej ;) I kdyz bych tam byl moc rad!!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 HavExáci, nedělejte Zagorku a vyjádřete se každý ke čtvrtečnímu setkání na palačince v Ostravě - poslední tento rok!!! Kdo nepříjde, nebude mít úspěšný rok 2011. Edit: Zúčastní se: Hoblik, Verush, Blondakxxx, Nezúčastní se (omluven/a): Woody, Kube Ještě neví:Petinka, Carlos, No a v kolik je ta sejsn u palacinky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 No a v kolik je ta sejsn u palacinky ? V 16 hod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Pokud se nic nepotenti,tak dojedu ale o chlup pozdeji caa 16.30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 (upraveno) HavExáci, nedělejte Zagorku a vyjádřete se každý ke čtvrtečnímu setkání na palačince v Ostravě - poslední tento rok!!! Kdo nepříjde, nebude mít úspěšný rok 2011. Edit: Zúčastní se: Hoblik, Verush, Blondakxxx, Nezúčastní se (omluven/a): Woody, Kube Ještě neví:Petinka, Carlos, Palacinky nemusim. Jinak si myslim ze dost trapne. To je jako bych napsal sejdeme se na sjezdovce a kdo neprijde tak bude mit celej rok smulu.. TRAPNE Upraveno Prosinec 27, 2010 uživatelem TDIfun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Pokud se nic nepotenti,tak dojedu ale o chlup pozdeji caa 16.30 Oki, a vem prase ;) apropo už mám pro tebe další víčka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Ok,vemu ho,kdyz tak pripomen jeste ve stredu... Za vicka zatim diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Palacinky nemusim. Jinak si myslim ze dost trapne. To je jako bych napsal sejdeme se na sjezdovce a kdo neprijde tak bude mit celej rok smulu.. TRAPNE Se bojíš? ;) Zkus nebrat všechno tak vážně ;) Apropo - to není o palačinkách. Dát si může každý co má rád. Ok,vemu ho,kdyz tak pripomen jeste ve stredu...Za vicka zatim diky. Připomenu a není zač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Dobry vecer ;) v garazi dnes bylo velmi prijemne ;) Konecne uz mam vsechno pozapojovane a urovnane :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Zdarec Verush potvrzuji čtvrteční ůčast ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Hej Verush hodis me na seznam omluvenych nebo co????? ;) ;) ;) :o :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Verush dneska nejak sopti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Caute bando ;) ja ve ctvrtek taky nemuzu jsem v praci ;) Fun ma pravdu predsedo, nektere veci se nerikaji ani ze srandy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Nic,jdu koukat na The Expendables nebo spat ,to co nastane driv ;) Hoj a dobrou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Caute bando ;) ja ve ctvrtek taky nemuzu jsem v praci :lool: Fun ma pravdu predsedo, nektere veci se nerikaji ani ze srandy... [/quote ze zrovna ty todle rikas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.