Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

aha :o :palec:

kamos resi kde ho na naves dat,proto jsem chtel vedet kde ho pripadne mas ty.

Jestli ma prachy tak at si koupi ty spesl krasne kastliky na valke hasicaky a bud se davaj na zadni stenu kabiny kde jsou nejvic chranene proti bordelu a vsemu nebo se montuji na nohy od navesu. Ale tam na ne v zime kidas tahacem bordel...... :o

Odkaz ke komentáři
Na kabinu to urco neda..... chce to na naves.

Dela chybu. Z navesu mu je slohnou.... Ale kdyz chce tak at je pripevni na nohy. Ale pokud poveze nekdy ADR tak musi byt i na aute. A podle zakona musi mit i jeden v aute i za normalniho provozu...... Ha Ha :palec:

Odkaz ke komentáři
Na ADR nema ani skoleni,takze to asi nehrozi. :o

Maro stejne musi mit jeden na tahaci a dalsi nepotrebuje tak nevim co resi. Podkud nikdy nebude vozit ADR tak mu staci jen jeden a ten muze mit v kasliku kdyz ho nechce davat za kabinu. A pokud je bude mit jen na navesu a v tahaci zadny tak si podle me koleduje o pruser...... Howk domluvil jsem :palec:

Odkaz ke komentáři

Z prdele jsem odepsal na ten email ohledně té OII FL za 150 tis. Kč...a mají to dobře vymyšlené :palec:

Email č. 1

Ahoj,

Auto jé v perfektním stavu, nikdy zapojen do žádné nehody, béž poškození, béž škrábancu, béž nutné opravy na nej, jé jako nové, byly zaplácený veškeré dane,

Vuz byl zakoupen v Ceská republika, byl jsem stavebních konstrukcí v Praže. Auto má poznávací znackou á dokumenty Ceská republika, obdrží všechny doklady potrebné k registrací vozidla v jeho jménu béž jakýchkoliv dalších poplatku. Nedávno jsem se prestehoval do Londýna, Velká Británie se svou práci á muším prodat auto, protože potrebují auto, které jé registrováno ve Spojeném království, i prodávat levné, protože jé to pro me težké se registrovat zde (náklady na hodne), á já potrebují kolo na tady ve Spojeném království, ne proto, že auto nejaké nehode nebo neco jiného. Auto jé v Londýne, Velké Británií, á mohu poslat kdekoliv v Evrope 3 4 dnu k Vám dómu na své náklady. Využijeme-Prepravní spolecnost pro tuto, abychom mohli mít bezpecné rešení á své peníze á auto muže být bezpecné.

Máte-li zájem prosím odpovezte mí, abych vám muže poskytnout více informací

Dekujeme za spolupráci,

Email č. 2

Ahoj,

Posílám vám auto na vás, já vám auto na 2 dny videt a testovat, mužete jet s autem do autorizovaného servisu, jestli je auto v porádku.

Musíte zaplatit první zálohu na auto spolecnost ( 50.000 Kc), není pro me, protože chci být bezpecný, že máte peníze koupit, a protože chci být bezpecný, že budete na adresu, kde budou dodány do auta.

Všechny dane z dopravy bude vyplacena do me, takže si nemusíte starat o další náklady, a já chci být bezpecný, že jste seriózní clovek.

První spolecnost vám sledovací císlo a smlouva o prodeji, s tímto císlem, uvidíte, pokud existují auta, která je vlastníkem, kde bude dodáno do auta a na jaké jméno je vyhrazeno k dodání.

Budete tuto platbu na ne, myslím si, že je bezpecný pro nás oba, a po tom, co budete testovat auto, když se vám auto zaplatíte zbytek cástky a podepsat kupní smlouvu, pokud se vám nelíbí spolecnosti vrátí vám peníze.

Toto je web spolecnosti: http://www.Europe-Auto-Transporte.com/index-1.htm

Pokud jste na tlacítko OK a chcete zacít transakce potrebuji:

Jméno:

Príjmení:

Adresa:

Mesto:

PSC:

Zeme:

Císlo mobilního telefonu:

Telefonní císlo domu:

Kopii vašeho ID:

Potrebuji vaše údaje, pouze pokud máte 100% jistotu, že závažné a chcete auto, protože jsem se strávit nejaký cas a peníze, aby se této transakce, a nechci, aby jsi byl príliš casu a penez, pokud nebudete kupovat auto

Dekujeme za spolupráci,

Budou Vás informovat o transakci (dodávky, platby, mou plnou data, všechny.).

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Polo si zatím nechávám. V rámci rodinného autoparku půjde pryč SII, pokud ho tedy někdo koupí. 🙈 Dnes proběhl servis ve 115 tis.km. Olej, filtr, brzdovka, doplnění AC a výměna levého skla zrcátka, které se odlepilo (origo sklo 1600 😞). Na jaře jsem dal nové letní gumy Sebring Summer 3 (najeto nějakých 1500 km), takže to hezky a potichu sviští. Letos budu muset ještě udělat zadní silentbloky přední nápravy - klasická nemoc podvozku PQ21 (FI, FII, FIII), už jsou natržené, v zimě dost nechutně vrzaly. Asi to udělám v srpnu, podle toho jak budou kačky. Jinak to jezdí hezky, když jede člověk klobouka po dědinkách, tak to jede pod 5l, v tempu na dálnici pod 8l. A pořád mě baví, když potočím dvojku do omezovače 😄 Tenhle motor se VW fakt povedl. Při další výměně oleje možná nechám udělat dekarbonizaci.
    • Ahoj, ve Slovinsku mi někdo otevřel dveře šroubovákem. Dveře jdou normálně otevírat a zavírat. Mám havarijko, ale rád bych se vyhnul výměně celých dveří. Máte někdo zkušenost kdo by to dokázal opravit, ideálně autorizovaný servis.
  • Vytvořit...