Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hezky vecer pratele. Tak uz jsem v Italii a na svem aute. Hned v kancelari me cekalo prekvapeni. Moje auto jede na servis do Holandska a ja snim. To zas bude zahul........ 15h jizdy ve dvou, pak x hodin sedeni pred servisem a 15h zase do Italie. Vikend jak vino ;)

Odkaz ke komentáři

Ahojte :D

Hezky vecer pratele. Tak uz jsem v Italii a na svem aute. Hned v kancelari me cekalo prekvapeni. Moje auto jede na servis do Holandska a ja snim. To zas bude zahul........ 15h jizdy ve dvou, pak x hodin sedeni pred servisem a 15h zase do Italie. Vikend jak vino ;)

Tak to ti nezávidím :D jsem mohl jet místo tebe :facka:

Odkaz ke komentáři

To není někde blíže service ?? Nemáš to blíže k Jajícovi ?? :D

Odkaz ke komentáři

Pitriss: Asi bys to nedal. Jsem na cestach uz od stredy 6h rana a spal jsem 7h...... :D

Radime servis urcite bliz je jenze v kanclu jsou prasteni na hlavu a nedomluvi se Italsky a Francouzky takze musime tahat auta do Holandska nebo do Cr a steje to dopadne ve finale tak ze z toho co jsem si nahlasil udelaj jen olej a vysousece a poslou nas do pi.. ;) Sef si jen pred nama honi triko :D

Odkaz ke komentáři
Pitriss: Asi bys to nedal. Jsem na cestach uz od stredy 6h rana a spal jsem 7h...... :huh:

Radime servis urcite bliz je jenze v kanclu jsou prasteni na hlavu a nedomluvi se Italsky a Francouzky takze musime tahat auta do Holandska nebo do Cr a steje to dopadne ve finale tak ze z toho co jsem si nahlasil udelaj jen olej a vysousece a poslou nas do pi.. :angry: Sef si jen pred nama honi triko :facka:

TAK JEŠTĚ ŽE SI PŘED VÁMA ŠÉF NEHONÍ PÉRO :smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

Razty pri te predstave se mi dela velice nevolno :smich::angry::facka::smich:

Tak ja jdu spat. Vy jste stejen vsichni utekli a nikdo tady nic nepise. Tak se tu mejte a snad se o vikendu nekde dostanu na net :huh: Dobrou noc pratele :smich:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...