Hoblik Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 janku zklamu te :) ale nedam asi kapicku pokud me tam nechces ozivovat....zdravi mam jenom jedno a chlastat proste nesmim .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 To by bylo cupr a bys nam mohl ukazat jak jezdi profici ;) Nejel jsi dneska kolem 10 hod v OV kolem Vitkovic ;) Jsem ocekm zahledl oktuli ;) Jel jsme do GM utratit zase za material :) dnes se podaril peknej kiousek, delal jsem multivana krasavce... 128kw 2.5TDI a vysledek 491Nm a 218,7 Hp... je cernej a na 19 kolech. Snizeny podvozek.. Muj senn... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 janku zklamu te :) ale nedam asi kapicku pokud me tam nechces ozivovat....zdravi mam jenom jedno a chlastat proste nesmim .) Zahrnuje ozivovani i umele dachani z ust do ust? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Jel jsme do GM utratit zase za material dnes se podaril peknej kiousek, delal jsem multivana krasavce... 128kw 2.5TDI a vysledek 491Nm a 218,7 Hp... je cernej a na 19 kolech. Snizeny podvozek.. Muj senn... On ma vic nez ja :) ja chci paty valec !!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Zahrnuje ozivovani i umele dachani z ust do ust? i s volanim havranu a s odvozem truhly do pece.....all inclusive :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 no jak to tady tak pozoruju tak vsichni budou abstinovat :) no to bude ale nuuuuudo, proc to tedy nazyvame sraz OC bez Octavek? Kdyz stejne vsichni prijedete autem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Jel jsme do GM utratit zase za material :) dnes se podaril peknej kiousek, delal jsem multivana krasavce... 128kw 2.5TDI a vysledek 491Nm a 218,7 Hp... je cernej a na 19 kolech. Snizeny podvozek.. Muj senn... Nemas utracet za blbiny ;) a splnit si sen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 no jak to tady tak pozoruju tak vsichni budou abstinovat :) no to bude ale nuuuuudo, proc to tedy nazyvame sraz OC bez Octavek? Kdyz stejne vsichni prijedete autem ;) Kunete na tu divcinu,ona nas che ozrat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 no jak to tady tak pozoruju tak vsichni budou abstinovat :) no to bude ale nuuuuudo, proc to tedy nazyvame sraz OC bez Octavek? Kdyz stejne vsichni prijedete autem ;) Bo bez aut neumime zit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 to znate :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 MARO TEN TACHOŠ TO JE SUPER ÚLET :) TO BY SE MI LÍBILO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Dámy a pánové, milovníci Octáviček, tak jsme s Hoblikem přemýšleli, nápad Petinky a Janka jsme trošku vylepšili a přicházíme s tímto návrhem na další srazík.. V době krátícího se dne a studeného počasí je toto dobré místo pro relax a zábavu v jednom. Tak navrhujem domluvit datum a udělat si vodní sraz,a navíc v zahraničí :) Máme to tam už ozkoušené a vždycky jsme byli spokojeni. Tak co vy na to? Samozřejmě rodinku můžete vzít sebou ať si taky užijou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 ty vogo,to vypada dobre...ja s vama poznam jeste svet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 verush, ja jsem to navrhla kvuli te moznosti ze by to bylo jen pro nase osazenstvo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 verush, ja jsem to navrhla kvuli te moznosti ze by to bylo jen pro nase osazenstvo To sice jo, ale mluvila jsem se známou a ta v těch malenovicích byla už dávno a prý fakt nic moc, ani nevim jestlito tam ještě funguje. Tak nebudem riskovat něco co není jisté. To polsko máme vyzkoušene a je to tam fakt super... a když budem dostatečně průbojni tak můžem mít sami pro sebe třeba jednu z vířivek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Nikoho do ničeho nenutíme :-) Je to jen návrh... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 zdar hospodo :) koukám že všichni chcete jet autama bez aut Bohůšu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Nikoho do ničeho nenutíme :-) Je to jen návrh... dobrý návrh ještě jsem tam nebyl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 je tu nějak mrtvo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 jj,dneska je tu mrtvo a ja jdu odpocivat v tichosti. brou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Zitra brzo vstavam takze dobrou noc hospudko. a nezapomente zhasnout a zamknout. a klic dejte do zaby :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 tak zhasinám a zamykám :) brou noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Kontrola jestli je zámknuto:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Dobré ráno bando, chudák žába je celá zmrzlá, za chvíli by se v ní člověk krve nedořežal :) klíč bude muset jinam ;) Verush ta Tropikana zní lákavě. Můžeš prosím zpracovat hrubý přehled,kolik je to km (z Havířova samozřejmě, jel by se konvoj,sir Lancelot může dělat safety car) kolik zabere cesta času, kolik je vlezné pro dospělého/dítě...atd,atd?Ať nad tím už začnou všichni pomalu přemýšlet! Viděl bych to na skoro celodenní výlet,některou neděli na konci listopadu. Pánové (dámám je to jasné,tak je z tohoto titulu vynechávám) zapomeňte na to že na to pivo 24.10. přijedete autama! Řeklo se bez aut,tak bez aut! Výjimku mají pouze a jedině Ti, kteří by autobusem cestovali půl dne, jako např Molikovci, či Carlos nebo Martin TDi. O městské dopravě raději ani nemluvím! RAZTY kolik lidí se Ti zatím nahlásilo? Termín, místo i čas už je stanoven pevně? Pokud ano, písni Petince, rozešle štamgastum SZ Aby jste neřekli,že na Vás nemyslím...do konce týdne je horký grog,svařak i teplý punč za polovic obvyklé ceny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Dobre ranko hospodo. Teda muzu vam s klidnym svedomim rict ze uz jsem zazila i lepsi Rano kosa a v pulce cesty do skoly mi prestaly fungovat sterace, ikdyz jsem vymenila pojistku tak ji to zase spalilo ;) uz jste nekdy zkouseli v tomhle marasu co pada z oblohy ridit bez steracu? no muzu vam rict ze doba zbesilost. Jelikoz jsem zena co tomu prd rozumi, teda jako ze dokazu vymenit pojistku a dal nic, tak to budu muset zavest nekam kde mi to opravi. Aspon ze mi ta dnesni pisemka dopadla dobre :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 To je hnus ten sníh! U nás 2 stupně! Petinko: nezávidím. Měla sis stáhnout okýnko a jednou rukou řídit a druhou odhrnovat sníh :-) Ale dnesak jsem na to byla podobně, ségra odmítla ve sněhu řídít svou felinku tak sem se projela já, ale na druhou stranu aspoň sem se zavezla až do práce :-) K písemce gratuluju, mě zkoušky teprv čekají.. Janek: určitě, zpracuju to... a hodím to tady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Ahoj vsechni :) Verush : tak se pracuje ? z toho pan majitel nebude mit radost ze mu sjizdis forum v pracovni dobe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Dobré ráno to je hnus velebnosti myslím to počasí. U nás dnes 1 stupeň vítr a sníh s deštěm. Takovému počasí říkám sychravo nevlídno až kořalečno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Ahoj lidi...u nás je stejně, hnusně...ještě, že mám tři dny volno a tak je počasí ideální na zalezení si do kumbálku a hraní si s modýlkem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Koralecno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.