Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak slecinka je uplne blba..... :lol: A ty mas stesti ze jsis neco otevrel,bo jinak bych si myslel,ze jsem jeden z tech s kteryma nemusis travit vecer ;) I kdyz jen pijes Birela..... :(

Uvazuji ze si otevru whisky co jsem dostal... ale samotný pít tak dobrou whisky se mi nechce :smich:... s tebou klidne bych sel i pit neco jineho nez birela :)

Odkaz ke komentáři
BYL JSEM SI ZAKOUŘIT :lol:

DNESKA JSEM BYL U MAROŠA NA VAGU A ZJISTIL ŽE MI ODEŠEL SNÍMAČ OTÁČEK :) ALE JE TO CELKEM PRČA .............JEDNOU TO AUTO JEDE JAKO BY SE SPLAŠILO A PAK SE ZASE PLOUŽÍ JAK LEMRA A NEDOSTANE SE NA VÍC JAK 2500 OTÁČEK

To je blbe no. Musi to byt zajimave s tim jezdit... Me neco podobneho auto delalo taky ale po te co jsem zacal pouzivat vervu a VIF tak mam klid. A jak se jinak vede?? jsem slysel ze na motokary jedes taky bez auta takze si dame po pivecku?? :smich:

Odkaz ke komentáři
To je blbe no. Musi to byt zajimave s tim jezdit... Me neco podobneho auto delalo taky ale po te co jsem zacal pouzivat vervu a VIF tak mam klid. A jak se jinak vede?? jsem slysel ze na motokary jedes taky bez auta takze si dame po pivecku?? ;)

KDYBY TO BYLO V SOBOTU ,TAK BYCH SI PÁR PIV DAL , ALE JE TO V NEDĚLI A TO BY MOHLA BÝT OHROŽENÁ PONDĚLNÍ SMĚNA , TAK ŽE PIVEČKO SI DÁME NĚKDY JINDY :( MYSLÍM ŽE K TOMU BUDE JEŠTĚ DOST PŘÍLEŽITOSTÍ, TŘEBA NĚJAKÝ DVOUDENÍ SRAZ

KUBE VŠECHNO NEJLEPŠÍ TY NÁSOSKO :) :smich::lol: :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...