blondakxxx Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 čus Badysu, zase Pragl ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 už jsem konečně home, dneska v praglu pěkný pečák, pěkně krátké rukávy a bylo vedroooo a ráno v 5 zase do worku, ach jo, neba mě to vstávání, v praglu se robí od 9, to je lepčí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Učitelka na ZŠ v Praze se ptá, komu žáci fandí ve fotbale. Všechy děti,že Spartě "...vždyť jsme Pražáci!" Jen Pepík, že Baníku. Učitelka: "Proč Baníku, když jsi z Prahy?". Pepík: "Moje máma je z Ostravy, otec se jí přizpůsobil a já se přizpůsobil rodičům. Všichni fandíme Baníku." Učitelka: "Proč se opakuješ po rodičích? Kdyby byla tvoje máma šlapka a otec dement, co by jsi dělal?" "Tak to bych fandil Spartě." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Dobry vecer. Pocasi dneska silene. Sice teplo ale paradne sem zmokla! čaute bando .Peti , řeknu ti ,že některé slečny/ženy by si ani tu rezervu nevyměnily ) Treba ja :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Dobry vecer. Pocasi dneska silene. Sice teplo ale paradne sem zmokla! Dobré ranko. Verush jsi byla někde v deštném pralese?? V OV celý den ani kapka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 zdravim Vas, tak pri patku vyjezd na jeden ultra pojeb k zakaznikovi.....hold nekdy se nedari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Dobré ráno všem Tome to přežiješ však je pátek ;) Já dnes práce pro rybáře :lool: ,jako ostatně celý tento týden a zadara ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 zdravim Vas, tak pri patku vyjezd na jeden ultra pojeb k zakaznikovi.....hold nekdy se nedari Nezávidím, já jsem byl včera na mega pojedu !! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Bre ranko :lool: když se to tu tak je.e tak taky dneska někoho zjebu ;) Nezávidím, já jsem byl včera na mega pojedu !! A to pry : byl jsem u šéfa doma a ani kafe neuvařil. Se ani nedivím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 A to pry : byl jsem u šéfa doma a ani kafe neuvařil. Se ani nedivím U chéééfa jsem byl ráno to bylo v poho, pojeb byl až později!! Ale dnes už je zase kámoš. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Dobré ranko. Verush jsi byla někde v deštném pralese?? V OV celý den ani kapka. Co v pralese, v Těšínské džungli. Sem s kamarádkou vylezla z pizzerky a slejvák jako prase a jak na potvoru sem neměla ani deštník, ani svetr, nic... Jinak dobré ráno všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Dobre dopoledne. Tak ja stojim na pumpe pod alpama na francouzke strane a koukam jak je krasne. Na prani Blondaka vam posilam komvoj kamionu plny slunicka Vikend budu delat v italii a pokud nenajdu opalovaci krem tak na slunko nevylezu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Zase provokuješ?????? !!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Ne ne to bych si Radime nikdy nedovolil ;) :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Dobré ránko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Dobryyy deeeeen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Dobrou chuť,pokud právě obědváte...my už máme na stole....halušky s kysanou smetanou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 dneska budu mít na oběd marosáka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 dneska budu mít na oběd marosáka Ja taky a uzeného!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Jsem po, big řízek z vepřa, brambor, okurek. Dnes byl obzvlášť velký!! dneska budu mít na oběd marosáka ;) máš k tomu kofolu ????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 kofolu nemám,dám birela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Tak to už ale není origo marošák !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Ja sem měla uzeného marošáka taky bez kofoly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 ......až to tady bude Maroš večer číst!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Zdravím ....... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Toz jsem zpatky :)ultragalaticky pojeb se vydaril, zvedl jsem se a odesel....nadavat si fakt nenecham :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Dobré odpoledne všem :) Máš recht v pátek se nechat drbat :) to je nenormální :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Tak ja uz jsem to cetl tedka :) ja mel v utery take uzenehy smazak a bez kofoly :( Zdur vsem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Ahoj lidi nevíte jestli je placený úsek z OV do FM ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.