maros Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 dobre....mam hlad jak vlk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Dobré sluníčkové ráno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Krásné nedělní ráno všem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Tak jak bylo Miro ? Pocasi pralo a jel jsi hned rano,jak jsi rikal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Pěkny den....... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Nazdar vsem,vcera jsem si trosku porval kukuricku tak se uz vari :-) A vecer se jde grilovat a popijet :D Jak se mate vy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Dneska to je asi jeden z posledních letních dnů, takže taky veget venku, bazén, dobrá véča.. pohodička :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Tak jak bylo Miro ? Pocasi pralo a jel jsi hned rano,jak jsi rikal ? Maro bylo super :) jediná kaňka bylo to turbo :D ,a z5jsem vyjížděl o půl čtvrté a na místě jsem byl asi za čtyři hodiny. :) Jo všechny vás pozdravuje Razty nemá na nic čas ,rano na šichtu a potom hned na barák,chtělo by to udělat srázek a zajed mu pomoc :D příští sobotu betonuje tak já jdu :) Verush ahoj ;) tak jak :) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 furt si uziva na Malte :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 furt si uziva na Malte :) No právě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Jo všechny vás pozdravuje Razty nemá na nic čas ,rano na šichtu a potom hned na barák,chtělo by to udělat srázek a zajed mu pomoc :D příští sobotu betonuje tak já jdu :) Dojel bych taky přidat ruku k dílu, ale v tu dobu odlétám do Afriky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Bré ráno :) dneska by to šlo :D A vyšlo :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 woody: takže den "D" :D BTW: proč jsi nejel farem do areálu nemocnice přímo před zadní vchod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Bo jsem stál přímo naproti vrátnice a nějak mi to bylo jedno, těch 20 m jsem došel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Zdravim, tak vikend se povedl. pocasi paradni a dovezl jsem si i malickost. Skoda, ze nas tam bylo tak malo, tedy 3. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Neználek: ale jo v pohodě :) ale upřímně už se těším až bude podzim a nebude mě to tak táhnout ven a budu se pořádně věnovat psaní diplomky a učení. Kaproš: proč :) ? Nějaká nedobrovolná cesta? Woody: paráda!! :D Deko: gratulce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 verush: nikoliv, na cestu se těším. Ten smajl tam byl proto, že mne mrzí, že v sobotu nemohu Raztymu přijít pomoci s betonáží... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 do soboty daleko a je otazka zda by tam tolik lidi privital a pak neco vubec zrobil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Wooďáci tak že konečně v kompletním složení? ;) Deko taky gratulace ;) Kaproš tak si to pořádně užij :P do soboty daleko a je otazka zda by tam tolik lidi privital a pak neco vubec zrobil :D No tak by aspoň spočnul :D :) :) :D :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 verush:nikoliv, na cestu se těším. Ten smajl tam byl proto, že mne mrzí, že v sobotu nemohu Raztymu přijít pomoci s betonáží... Takže dovča? A kam tam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Egypt - Makadi bay - Prima Life Makadi Resort 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Egypt - Makadi bay - Prima Life Makadi Resort Vypadá to luxusně, tak to si užij!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Maro bylo super :D jediná kaňka bylo to turbo :) ,a z5jsem vyjížděl o půl čtvrté a na místě jsem byl asi za čtyři hodiny. :) Jo všechny vás pozdravuje Razty nemá na nic čas ,rano na šichtu a potom hned na barák,chtělo by to udělat srázek a zajed mu pomoc :) příští sobotu betonuje tak já jdu ;) Verush ahoj ;) tak jak :) ? Ne ní problém já půjdu :D dělá od rána nebo jde na šichtu? Upraveno Září 4, 2011 uživatelem PetrS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Petře to zjistím a dám vědět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 příští sobotu betonuje tak já jdu :D my bychom se po obede taky pripojili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 zdarec bando... tak Bedrunka uz konecne jezdi a jeste lip nez predtim... :) Velke diky patri Marenovi a Funovi... :D Bohuzel ja se taky omlouvam ale Raztymu neprijedu pomoct... v patek vecer odjizdime do Chorvatska... To Maros: No popravde se na to zeptej marka... Ale co vim tak cistil komplet palivove vedeni (pri jednom vycistil i ten bordel co tam byl za ty leta nasbirany), daval se novy filtr... a zalivalo se to cele naftou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 zdarec bando... tak Bedrunka uz konecne jezdi a jeste lip nez predtim... :) Velke diky patri Marenovi a Funovi... :D Bohuzel ja se taky omlouvam ale Raztymu neprijedu pomoct... v patek vecer odjizdime do Chorvatska... To Maros: No popravde se na to zeptej marka... Ale co vim tak cistil komplet palivove vedeni (pri jednom vycistil i ten bordel co tam byl za ty leta nasbirany), daval se novy filtr... a zalivalo se to cele naftou... Ahoj Rostiku, jedete do HR bedrunkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Ahoj Rostiku, jedete do HR bedrunkou? Ahoj... Jo jedeme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 my bychom se po obede taky pripojili Což oto, připojit se taky můžu, ale jestli budu něco platná.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Což oto, připojit se taky můžu, ale jestli budu něco platná.... neboj budes, Petka uz si chysta kelnu. Pry bere i lopatu... (nevim jestli tim nahodou nemyslela me) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.