drak1 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Zdarec klucíí.Pokud Rastik potřebuje helfnout(gdo neumí nemecky-pomoct) tak Carlos a Drak1 su gdispozici.Carlos bere ciment a já štěrk zrnitost 04. :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Zdarec klucíí.Pokud Rastik potřebuje helfnout(gdo neumí nemecky-pomoct) tak Carlos a Drak1 su gdispozici.Carlos bere ciment a já štěrk zrnitost 04. :) :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Zdarec klucíí.Pokud Rastik potřebuje helfnout(gdo neumí nemecky-pomoct) tak Carlos a Drak1 su gdispozici.Carlos bere ciment a já štěrk zrnitost 04. Das ist ales schreiben deuch :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Az se vratim tak urcite se taky hlasim na vypomoc jinak tady graf co jsem dostal od funa :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Das ist ales schreiben deuch :lool: Hele Hanáku Hovoř po našemu bo ti Havexaci kromě mě ti Ho...no nerozuměju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Dobré ráno všem :lool: Prozatím nevím zda bude Razty s tou pomocí souhlasit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 woody - blahopreji,parada Deko - gratulace,mohl jsi rict ze jedes,kde to bylo,jel bych taky :lool: ale peknej pohar majorak - No parada,to me musis nekdy svest,mam taky 77kw a taky se nato chystam,to mas jen chip nebo jeste neco,turbo nebo spojka?Diky za info,pokud ti to nevadi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Majoraku, nepohyboval ses dnes po "akademicke pude"? Osoba Ti velmi podobna krouzila kolem auly - ale na me mavani a bouchani do okna nereagovala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 majorak - No parada,to me musis nekdy svest,mam taky 77kw a taky se nato chystam,to mas jen chip nebo jeste neco,turbo nebo spojka?Diky za info,pokud ti to nevadi Jasne neni problem... Klidne te svezu a klidne si s tim muzes i zkusit sjet... Delalo se jen turbo a chip. (zatim) Majoraku, nepohyboval ses dnes po "akademicke pude"? Osoba Ti velmi podobna krouzila kolem auly - ale na me mavani a bouchani do okna nereagovala :lool: Jojo byl jsem to ja... Pripadam si tady zatim jak Alenka v říši divů. Uvidíme... Dnešní pětihodinové školení z bezpečnosti je docela zajimavě zdlouhavé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Majorak - Ok me staci jen svezt,nikdy nevis co se stane,dekuji moc muzem se pak domluvit az budes mit nekdy cas pristi tyden mam ranni tak muzem bud pres tyden nebo pak o vikendu,zalezi na tobe jak budes chtit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Majorak - Ok me staci jen svezt,nikdy nevis co se stane,dekuji moc muzem se pak domluvit az budes mit nekdy cas pristi tyden mam ranni tak muzem bud pres tyden nebo pak o vikendu,zalezi na tobe jak budes chtit :-) no ja jsem od 9.9. do 18.9. na dovolene takze jedine pak a nebo tento tyden .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Příští týden je Ruda v Chorvatsku :lool: Byl jsi rychlejší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Příští týden je Ruda v Chorvatsku :lool: Byl jsi rychlejší No to vis... sedim na prednasce ktera je opravdu velice zazivna... tak sleduji Havex... posledni dobou tady moc nejsem tak aspon kdyz je chvilka casu tak jsem zaskocim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Pěkné odpoledne...... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Dobrej Kájo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Krásné ráno všem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 čau neználku, tak co jak pokračuje projekt Hubert ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Nazdar vsem! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Princes: čau chlape! Mysliš na mě s těma světlama? Včera jsem Ti posílal adresu do emailu,tak snad to všechno klapne jak má! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Cau cau,jasne neboj se,pokud zitra MIchal K.prijede tak je mas,jak ne tak jak budu mit auto tak ti pro ne zajedu a poslu pak ale kazdopadne je to domluveno na zitra a ve ctvrtek posilam,adresu na mailu mam neboj :) uz jsem sehnal aj krabici ve ktere ti to poslu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 tak dnes mi kluk úspěšně dokončil vysokoškolské studium a je Mgr.Kurva jak já su šťastné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Kájo gratulujem klukovi :D A jinač narozeniny Havexu asi mimo mně, jsem v práci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Kajo tak to ti věřím :D Mladej je asi o tátovi :D :D blahopřeji vám oběma Woody taky se už připravuj :D ,ať tě to nepřekvapí jako Carlose :o :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Miro my stím počítáme, když vy MGR. tak my Mudr. :D Někdo nás bude muset živit až budem v důchodu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Woody a kdy ti to vyhovuje nejvic? ty jsi hlasoval az pro toho 8? nebo ani jeden termin nesedi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Čusík........ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Woody a kdy ti to vyhovuje nejvic? ty jsi hlasoval az pro toho 8? nebo ani jeden termin nesedi? Nevyhovuje ani jeden mám volno 17.9 a potom až 15.10 :D 17.9 by jsme asi přifičeli celá rodinka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 tak dnes mi kluk úspěšně dokončil vysokoškolské studium a je Mgr.Kurva jak já su šťastné :D Taky gratulace....... :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 A jeste dotaz, co takhle dat srázek na Havířovských slavnostech :D co, co? sobota vecer 22:30 KABAT :D co co co? :D http://www.mkshavirov.cz/havirovske-slavno....html?Itemid=61 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.