Gespenst Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Jak vidno tak obavy, že po přesunutí z hospy sem nikdo nebude chodit byly liché. Jinak ahoj, Gespenst. Ahoj Lancelote :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Znova zdravim :) tak uz jsem konecne doma a po obede :-D Byla jsem dneska nechat prekontrolovat altik a jestli mi neco nezere baterku a vse je ok, pak jsem jeste chtela radu cim by mohly byt ty podivnosti pri startovani a jak na potvoru to neudelalo se pak blbe zjistuje co to muze byt... Jenze s nejvetsi pravdepodobnosti je to asi starter :-( Chjo, snad to bude jeste v pohode no... A co vy, jak se vam vede :) vetsina uz je jiste po praci tak povidejte co se vam hezkeho udalo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Ahoj. Ja uz v teple domova a jdu neco snist. U mne nic zajimaveho se neudalo,jen ze mi tece z nosu Tome,copak te trapi ze mas takovou dietu ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Ahoj.Ja uz v teple domova a jdu neco snist. U mne nic zajimaveho se neudalo,jen ze mi tece z nosu :) Tome,copak te trapi ze mas takovou dietu ??? TO máš ještě dobre, jak ti teče z nosu, horší by bylo, jak by ti teklo z něčeho jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Ani nemluv,to by byla katastorfa . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Musim se k necemu priznat.. Pro vsechny zatim jsem pouze cekatel na to abych se mohl projet ve sve krasce... Sbiram tady ruzne zkusenosti rady a napady co a jak jeste vylepsit... vsem komu to vadi se omlouvam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Ahoj...dobrá zpráva,že mám přezuto a špatná,že se nedostavím v sobotu ke Krakonošovi..je mi to líto...v práci mám odpolední směnu...možná se stavím po ní,jestli tam ještě budete..v kolik je závěrečná ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 No já mám dojem že to nikomu vadit nebude aspoň zabráníš problémum při výběru Octávky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Musim se k necemu priznat.. Pro vsechny zatim jsem pouze cekatel na to abych se mohl projet ve sve krasce... Sbiram tady ruzne zkusenosti rady a napady co a jak jeste vylepsit... vsem komu to vadi se omlouvam TO JE PŘECE V POŘÁDKU :) JEN SI POŘÁDNĚ POČTI ABY SI NEDOPADL JAKO JÁ .......MÁM OCTAVII 1.6 75 KW 102 PS.....ALE BÝT TADY PŘIHLÁŠENÝ DŘÍV A PROČÍTAT PŘÍSPĚVKY, TAK BYCH TEĎ JEZDIL V 1.8 T RS 132 KW ALE KAŽDÝ MÁ NA JEŽDĚNÍ JINÉ POŽADAVKY, TAK ŽE JAKOU MOTORIZACI SI VYBEREŠ TY ZÁLEŽÍ JEN A JEN NA TOBĚ....PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ PŘI VÝBĚRU :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Musim se k necemu priznat.. Pro vsechny zatim jsem pouze cekatel na to abych se mohl projet ve sve krasce... Sbiram tady ruzne zkusenosti rady a napady co a jak jeste vylepsit... vsem komu to vadi se omlouvam ahoj proč by to mělo vadit. Co je nebo bude tvoje kráska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Jirko a co gumy - prvni poznatky ? Rudo,myslis ze tu jsou uplne v poho lidi a myslim ze to nikomu nevadi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 maros...přezuto u KaK za 540,- na počkání ...první poznatky,že trochu hučí,ale kdo ví,odkuď to je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Ahoj.Ja uz v teple domova a jdu neco snist. U mne nic zajimaveho se neudalo,jen ze mi tece z nosu Tome,copak te trapi ze mas takovou dietu ??? Totalne rozhozeny zaludek z prilis hektickeho a stresoveho zivota........hold mam smulu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 maros...přezuto u KaK za 540,- na počkání ...první poznatky,že trochu hučí,ale kdo ví,odkuď to je :) No,snad od gum :) Rika se ze smerovky torsku huci,ale mne to neva....mam pocit ze to huci min nez jak mam letni. Tome,tak to chapu a nedivim se,ale snad se to zklidni casem..... zase to musis videt pozitivne.jsou horsi veci a lide byvaji na tom hur. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Jasně...myslím,že je to od gum ...taky si myslím,že to může hučet více protože jsou nové? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 No,snad od gum :) Rika se ze smerovky torsku huci,ale mne to neva....mam pocit ze to huci min nez jak mam letni. To mě zas víc hučí na letních a nejvíc na jaře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Ty vole Woody,fakt ?? Cim to muze byt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 da si nekdo neco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Ja bych neco dal ale nevim co..... korbaciky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 V pokročilé noční hodině zastaví policajt studenta a chce po něm doklady. Ten mu podá index a policajt na to: "Aha, my nepracujeme, nepracujeme?" Student: "Nepracujeme.." Policajt pokračuje dál: "Flákáme se, co? Flákáme se?" Student odpoví: "Flákáme se, flákáme." Na to policajt zakončí:"Studujeme, studujeme?" Student ho opraví: "Ne, ne! Jenom já studuju!" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 ahojte, dnes jsem jel na školení do Brna, skoro dvě hoďky jsem si schrupnul na naší skfjelé D1 !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 MÁM OCTAVII 1.6 75 KW 102 PS.....ALE BÝT TADY PŘIHLÁŠENÝ DŘÍV A PROČÍTAT PŘÍSPĚVKY, TAK BYCH TEĎ JEZDIL V 1.8 T RS 132 KW :) Tak ja mam ten stejny problem jako Rostik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 ahojte, dnes jsem jel na školení do Brna, skoro dvě hoďky jsem si schrupnul na naší skfjelé D1 !! Co se tam zas vykokotilo ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Ja bych neco dal ale nevim co..... korbaciky no musela jsem pro ne zabehnout ale tady mas :) odedneska jsou ve stale nabidce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Na SH chce jeden typek tlumit predni dvere Motipem, ktery je urcen proti korozi podvozku. To jsem jeste neslysel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 no musela jsem pro ne zabehnout ale tady mas odedneska jsou ve stale nabidce :) ooooo,diky diky,slecina servirecko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Co se tam zas vykokotilo ?? http://www.novinky.cz/krimi/182125-dalnice...a-uzavrena.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Na SH chce jeden typek tlumit predni dvere Motipem, ktery je urcen proti korozi podvozku. To jsem jeste neslysel se divíš, když někteří borci tam narvou mirelon !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 usetrit za kazdou cenu, to je oc u bezi :) :) Ten vysledny sound musi stat za to ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 ahoj proč by to mělo vadit. Co je nebo bude tvoje kráska? Octavia II 2004 1.9TDI přečipovaná na 2.0TDI (105kw a 140 koni) nove žhaviče, sportovní filtr a čekám na nové sání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.