maros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Dva muži sedí v autě a spolujezdec po pár kilometrech usne. Řidič nemá s kým kecat, tak vezme mladou stopařku. Ta si sedne na zadní sedadlo. Řidič mrkne do zpětného zrcátka, holka nohy roztažené a bez kalhotek. Probudí loktem spolujezdce a říká mu: "Podívej se do zpětného zrcátka." Ten napůl probuzený mrkne do zrcátka a říká : "Ty vole nemáš hřeben? Vypadám jak pi*a..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Tak priklad nejake fotecky z dnesniho sraziku .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Hosi,nekde po ceste jste stratili SPZ :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Jsme jeli moooooooooooooc rychle ...tak to asi tim .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďan Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 jj, někdo nám je sebral :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 maros: :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Tak priklad nejake fotecky z dnesniho sraziku .) Hoblíku jak divím tu začerněnou RZ tak to vůbec nevypadá špatně, což takhle páté dveře zavařit ???? Verush házel jsem tady ftipy včera celý večer a ta nikde !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Blondakxxx, tez me to napadlo jak sem to poprve videl, ale kam dat SPZ....jestli rusi celek na kufru nebo na narazniku to uz je fuk...rusi vsude.....jedine ji zrusit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Blondakxxx, tez me to napadlo jak sem to poprve videl, ale kam dat SPZ....jestli rusi celek na kufru nebo na narazniku to uz je fuk...rusi vsude.....jedine ji zrusit :) Tak nějaká magnetická podložka pod RZ, ale to by se asi nelíbilo pomáhačům ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Start letadla, kapitán hlásí: "Dámy a pánové, vítám vás na palubě. Náš let probíhá nad Tichým ceánem, ve výšce 10000 metrů, rychlost je 900 km/h, teplota vzduchu a ...Do pr**le!!!! Mě šlehne! Ježišmarjá!" Odmlčí se, pasažéři blednou, panika, křik . . . . Po chvíli se kapitán ohlásí: "Dámy a pánové, omluvte mě! Letuška mě polila. Kdybyste viděli moje kalhoty zepředu . . ." Vtom jeden cestující zařve: "Ty hovado! Kdybys viděl moje kalhoty zezadu !" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďan Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 S tím výkonem a s tou hudbou už to tak je luxus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Uvidime mam celou zimu uvazovat jak vylepsit vzhled auta, a na nem se ted bude nejvice pracovat .)takze sem otevreny vsem zajimavym napadum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Blondak: nojo ja sem včera byla doma, u Hoblika, tak sem nebyla na netu, ale dneska už sem zas u rodiču tak koukam kde je jaký vtípek, tak si přečtu ty včerejší, co sem zameškala:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Týpek kupuje nového Harleye a dostane k němu i vazelínu, aby si, když bude mokro, natřel chrom tou vazelínou a že mu déle vydrží. Paráda, potěšil se a hned vyrazil na tom Harleyovi k frajerce představit se rodičům. Přišel tam, dali mu super oběd, všechno dobře probíhá, rodičům se nadějný zeť líbí. Po moučníku mu frajerka říká: Víš, u nás je takový zvyk hrát po velkém obědě,hru, kdo první promluví, ten musí umýt všechno nádobí. No tak se týpek zatne a je ticho. Uběhne 5 minut, 10 minut, po15-ti minutách už se nudí, tak začne před rodičem frajerku líbat. Nic ticho. Tak ji hodí na stůl a pořádně ji vojede. Nic, ticho. Tak popadne i tchýni a taky ji pořádně vojede. Zase nic, stále ticho. Tak jde znuděný k oknu, koukne se ven a vidí, že bude pršet. Tak ho napadne, že by si mohl natřít tu motorku. Jde tedy k židli, vytáhne z bundy vazelínu a v tom se ozve otec: “Dobře, dobře, já to umyju!“ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 maros + blonďák: :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 (upraveno) sem se teď díval na SH jak se taky může upgradovat zdvuk v OI !!! Hoblíku máš to taky tak nějak ??? :) Nechápu jak může někdo něco takového udělat a ještě to prezentovat !! HMMMM :) PARÁDNÍ PRÁCIČKA :D :D :D :) :) :) Upraveno Říjen 21, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Ptá se vnuk dědy: "Dědo, neviděl si ty pilulky co sem měl na lince? Bylo na nich napsáno LSD." "Ser na pilulky vole, viděl si toho draka v kuchyni ?!?!" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 RADÍÍÍÍÍÍM :) :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Ptá se vnuk dědy: "Dědo, neviděl si ty pilulky co sem měl na lince? Bylo na nich napsáno LSD." "Ser na pilulky vole, viděl si toho draka v kuchyni ?!?!" tendle je hodně dobrý :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 strasne kecaj ale nepijou :) jen doufam ze budete kecat aj na srazu :)) si tak rikam ze udelam nejakou statistiku ktere dny v tydnu to tu nejvic zije :-D mam pocit ze by vedla streda :-D ikdyz jak tak koukam na pocet prispevku :) 2660 tak se na to asi vyprdnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 nevím jestli to tady už nebylo.... http://www.youtube.com/watch?v=P3NQYAoc2uY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 strasne kecaj ale nepijou :)jen doufam ze budete kecat aj na srazu :)) si tak rikam ze udelam nejakou statistiku ktere dny v tydnu to tu nejvic zije :-D mam pocit ze by vedla streda :-D TAK ZAČNEME TRÉNOVAT NA KRAKONOŠE.....JEDEN STAROPRAMEN PROSÍM :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 TAK ZAČNEME TRÉNOVAT NA KRAKONOŠE.....JEDEN STAROPRAMEN PROSÍM :) nevedem! :) sry ale takhle porovokovat servirku, pro lahvace vazne nebezim :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Blondakxxx : jaja to je klasika existuje to snad ve 100 variantach .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Peti máš fazolový juice ??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Peti máš fazolový juice ??? :) :) kam ja jsem to dneska vlezla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 nevím jestli to tady už nebylo....http://www.youtube.com/watch?v=P3NQYAoc2uY TY VOE NORMÁLNĚ MÁM SLZY V OČÍCH :) :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 TY VOE NORMÁLNĚ MÁM SLZY V OČÍCH :) :) :) :) jak jsem to viděl tak jsem se šel taky přebalit !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 jak jsem to viděl tak jsem se šel taky přebalit !! :) :) :) :) kolik ti je? tak malo nebo uz tak moc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 :) :) :) kolik ti je? tak malo nebo uz tak moc? ....moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.