maros Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Caute. Kubo,no to zni uplne dobre.hned by clovek to sel delat take :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Ne zatim jen evropu a prevazne zapadni. Na vychod me to moc netahne. I kdyz Rusko bych si dal ale ne s kamionem. A na lodi fasuju: kajutu,dve jidla a voucher do obchodu. Z Rostocku do Trelleborku to pruje cca 7h takze se nabastis kdyz vyplouvas, pak si das v kajute sprchu a jdes spinkat a hodku pred doplutim te vzbudi tak si zajdes na jidlo jeste jednou Ja myslel,že jezdíš a ty tam pořád jenom chrápeš.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 A ještě za to bere prachy :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 (upraveno) A co tepve co jezdi kluci az do Helsinek. Tam se pluje ze Stockholmu to Turku. Je to na mape sice kousek ale jede to mezi ostruvky a fjordy takze to pluje dost pomalu.. Cca 11h A tam se jak nabastis tak si jeste odvezes dobroty. Maji bukaci na dva ridice ale jezdi v jednom takze stravne za toho druheho meni za dobroty Zkusim vam tu nahrat videjka z najizdeni na trajekt. Hraju si s tim new telefonkem a umi hezky natacek. Dokonce i Full-HD ale na to jsem prdel. Tak jsem to zkusil i ve formatu 640x480 a dost pekne. Mam i prujezd Stockholmem a i s malem dukancem ale to ma 20min Upraveno Únor 29, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Kube kdo ví jak to je..... Nejsi náhodou plaváček......protože pořád pluješ lodí...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 No my vime jak to je :lol: Ty se mnou nikam nepojedes protoze jsi ted zlobil :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Neboj už budu hodný.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Nikam :D Doma budes :lool: No a zrovna jsem zjistil ze ty videa maj celkem dardu co se velikosti tyce takze to hodim na rajce i s nejakyma fotkama do slozky prace nebo tak nejak. Odkaz bude zase pres podpis ale dejte mi chvilku net to tam nahazu. Je tam jedna hezka vystava motorek co byla pred casem tady v jednom obchodaku tak to tam tez hodim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Tak mate na Rajceti fotecky. S videem si musim pohrat. Nevim proc to ten pitomec ulozil do PC na lezato. Fotky jsou takovy mix z N97 a neco malo z Galaxy SII. Dokonce nesedi ani poradi ale to je fuk. Mate to jen tak pro potechu oka. Snad se vam budou libit. Odkaz mate pres podpis: FOTOGALERIE a tam slozka prace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Zdarec Kube pěkné fotos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 (upraveno) dik dik Pedro A jak še moš synku??? Kurde synci necumte na ty videa.To pak muzu nahravat hodinu vy jelita!!!!! Pockejte si az vam napisu ze jsou tam!!!!!! Upraveno Únor 29, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 dik dik Pedro A jak še moš synku??? Kurde synci necumte na ty videa.To pak muzu nahravat hodinu vy jelita!!!!! Pockejte si az vam napisu ze jsou tam!!!!!! tak tak všelijak ale hlavně pracovně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Kube paráda ,hlavně ty motorky :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Kurec Kubo já nemám ani takou dovolenou jak ty práci :D Fotky super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Woody ne vzdy je co zavidet Neznalku ty motorky byly luxusni. Motali jsme se tam asi 3h. Zajimave byli i ceny nekterych kousku Ze zajimavych fotek jsou ty s tou zriceninou a jezerem v pozadi. Ty jsou tad nove s focene SII ve Svedsku. Bylo tak 7:30 rano,cca -10°C a nadherny vyhled na jezero. Je to na trase Helsinborg-Stockholm, silnice E4 pobliz mesta Granna kdyby jste chteli nekdo koukat na mapy. Ja to jel prvne ve dne a malem jsem to asi tak 100x poslal do skarpy jak jsem se kochal :D :D :D Moje trasa byla z Kodanskeho letiste pres mega most do Malme a pak smet Stockholm. Konec byl cca 30km nad Stockholmem na letisti v Arlande. A pak samozrejme zpatky do Trelleborku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 No je to krása ,ale hleď hlavně na cestu .Bylo by blbé to tam do nějaké té škarpy poslat .Kdo by potom chodil do Trnávky :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 (upraveno) A pokud neprestanete koukat do te slozky na video tak to prestanu nahravat. Sice je to jen nuda z poza predniho okna ale ma to okolo 1GB tak prosim kluci pockejte Upraveno Únor 29, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Jo a je fotbal :) tak že budu průběžně čučet aj tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Fotbal?? A to je jako co??? Myslis to jak hromada lidi beha po trave a honi se za kulatou veci?? Uz jim nekdo rekl,ze po trave se nebeha ale smeje??? :D :D :D A ja tak koukam,ze priste to video z poza okna tocim na nejnizsi rozliseni. Takhle se s tim nahravanim ujebu. Az to bude tak dodam info co a jak kde bylo. Hlavne prosim o shovivavost. S telefonem se porad ucim a zjistuju co vsechno umi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 (upraveno) Tak video je tam ale nevim jak to pujde videt. Me to nacita strasne dlouho. Taky nektere maji 20min a tak. Prvni v te tme je cesta z Kodane tunelem a pres most do Malme. Tak je tam neco pred Stockhlomem a prujezd Stockholmem. Potom dojezd do Arlandy na letiste a posledni dve jsou najezd na trajekt a vyjezd z trajektu. Upraveno Únor 29, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Dobré ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Bré pracovní rano :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Caute kluci a devcata. Tak ja zatim porad stojim a nic nedelam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Dobré odpoledne všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Zdarec...... Zítra toho mám hodně.....ráno na plazmu do OV......samozřejmě už víkend....potom měníme olej ....... Kube dobrá fota,ale raději bych si ti nafotil sám.....víš ne ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Romane,jak casto chodivas darovat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Cau Marosi. Romane no muzes si to nafotit sam,budes si fotit ty moje na monitoru :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 (upraveno) Romane,jak casto chodivas darovat ? Ted chodím co 14 dní 7 odběrů a potom 1 měsíc pauza.......a znova..... Cau Marosi. Romane no muzes si to nafotit sam,budes si fotit ty moje na monitoru :D :D :D Pěkně........ Upraveno Březen 1, 2012 uživatelem Vectom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Cau Marosi. Romane no muzes si to nafotit sam,budes si fotit ty moje na monitoru :D :D :D Kubo,super videa . Najezd na ten trajekt je super. Stojite namackani cumakem na zadek nebo se tam da projit ? Ridi to tam nekdo nebo uz musis sam podle zkusenosti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.