Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Marosi vypada ze klid je. Prvni den se ozvalo ale to Markovi nesel PC takze nevymazal chyby z RJ. To se ozvalo po 120km. V patek jsme to vymazali a od toho ujeto 750km a ani tuk. Klid a tma na budicih. Dokonce jsem ho donutil v par zatackach pracovat. Doufam,ze uz je to v poradku ale radovat se predcasne nechci. Vse ukaze cas :rolleyes:

Romane a jestli prace slechti tak bych si pral dneska mit vyslechteny klon. Vstaval jsem ve 4h rano. 625km od Lipska, ted 370km s velkym do Rostocku, cekam na trajekt, 2h plavby a jeste cca 180km z Gedseru do Kodane. Vidim to,ze na miste budu tak okolo 01:00 :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Pěkné ránko.......cool.gif

Marosi vypada ze klid je. Prvni den se ozvalo ale to Markovi nesel PC takze nevymazal chyby z RJ. To se ozvalo po 120km. V patek jsme to vymazali a od toho ujeto 750km a ani tuk. Klid a tma na budicih. Dokonce jsem ho donutil v par zatackach pracovat. Doufam,ze uz je to v poradku ale radovat se predcasne nechci. Vse ukaze cas :rolleyes:

Romane a jestli prace slechti tak bych si pral dneska mit vyslechteny klon. Vstaval jsem ve 4h rano. 625km od Lipska, ted 370km s velkym do Rostocku, cekam na trajekt, 2h plavby a jeste cca 180km z Gedseru do Kodane. Vidim to,ze na miste budu tak okolo 01:00 :wallbash:

Vidíš Kube taky vstávám ve 4.00 hod.....lol.gif

Hodil jsem maminu do globusu v Havířově a už sedím u compu....palec.gif

Já jsi budu muset vzít někdy volno a pojedu s tebou....aspon se podívám do světa.....bereš mně jako závodčího?.....palec.gif

Vectom - nic snezit nebude,uz nechci! :D

Jo jasně dělám si srandu.......laugh.gif

No ale škoda,že nebyla v Orlové kalamita sněhová....tak příští rok.......lol.gif

Upraveno uživatelem Vectom
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...