Jero Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Dari se dobre hlavne at nesnezi uz chci nasadit kolesa a nalestit vuz Však to můžeš itak ne ?.) ... sníh je vpohodě :), za tudhle zimu jsem si tak nějak zvykl :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak bowling objednan na 18.3 v 14 h. Je objednana jedna draha a potom stul v restauraci na jidlo. Akorat nastal problem jak se tam dostat, neboť je uzavřena cesta kolem stk v Rychvaldě. Budem muset jet přes Orlovou. Jero doraz taky na bowling, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 jo jasne no...ale pockam az budou brzdy a pak nasadim kolesa posledni tyden v breznu jdu nato a nic me nezastavi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Při výměně 5.dveří v autorizovaném servisu se vždy dává i nové okno....staré vyřezané se nesmí použít. To jsem nevěděl...při přebírání mi mladý Vrána povídal, že se pokusí sklo zachránit, tak proto jsem si myslel, že jim ruplo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak bowling objednan na 18.3 v 14 h. Je objednana jedna draha a potom stul v restauraci na jidlo. Akorat nastal problem jak se tam dostat, neboť je uzavřena cesta kolem stk v Rychvaldě. Budem muset jet přes Orlovou. Jero doraz taky na bowling, co? Už jsem se o tom bavil s Jankem a každopádně jedu taky :) Už jsem Vás neviděl ani nepamatuju:)A kde ,že to bude ? jo jasne no...ale pockam az budou brzdy a pak nasadim kolesa posledni tyden v breznu jdu nato a nic me nezastavi :D Určitě to klapne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 bovling je v rio clubu v Bohumině. dnes jsem objednal pro ty co se nahlasili. Jestli někdo přijede navic, nezaručuji že bude pro něho misto. S tebou Jero ještě počitam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 bovling je v rio clubu v Bohumině. dnes jsem objednal pro ty co se nahlasili. Jestli někdo přijede navic, nezaručuji že bude pro něho misto. S tebou Jero ještě počitam ;) Paráda! Díky :) Hned se mrknu kde to je,ale asi pojedeme s pár lidma ve "štrůdlu" ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 taky bych to tak viděl, dame někde sraz ať se někdo po. estě neztrati. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 taky bych to tak viděl, dame někde sraz ať se někdo po. estě neztrati. Tentokrát mi snad žádná šňůra z auta čouhat nebude :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 taky bych to tak viděl, dame někde sraz ať se někdo po. estě neztrati. Je vidis, porad procitam nove prispevky a nejak jsem zapomela ze jsem nenapsala my s Jankem tez dorazime :) (ty neumis cist mezi radky? :D :D :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Bando zdar ;) Jero co je nového za tu dobu,jaké auto a tak kolem života. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Bando zdar ;) Jero co je nového za tu dobu,jaké auto a tak kolem života. zdar mistře :) Je toho docela dost,ale nechám si to až na ten bowling at je o čem mluvit :) ... autaky pořád při starém , civic ,octava a služební roomster .Já jakž takž přežívam no a malý Matěj má v pondělí už 2 roky :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Je vidis, porad procitam nove prispevky a nejak jsem zapomela ze jsem nenapsala my s Jankem tez dorazime :) (ty neumis cist mezi radky? :D :D :D) hm, super. jak jsem psal PIŠTE SZ kdo dorazi! Ja objednal bowlin a stul pro 10 lidi, kdo je navic at se stara sam ať ma misto. Je to tu napsane dlouho! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 No nic,letím udělat ještě něco do garáže . Tak se zatím mějte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Zdarec, kde se da prosim za rozumnou cenu sehnat kabel na VAG pro Octavku I ? Nasel jsem toto... http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop/1-1-Diagnostika-VW-Audi-Skoda/27-2-Pocitacova/5/3-KKL-USB-profi-kabel-pro-VAG-COM-podpora-64-bit-OS co na to rikate? Dik za jaky koliv nazor nebo pripadne doporuceni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak to abych dal vědět Raztymu ať je stará garda pohromadě. :lool: Kájo tě zdravím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Miro,ted jsem na to myslel jak jsem jel domu,zda to Razty vi. Tak mu dej echo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Jasně já mu zítra zavolám Kurnik Maro kde se potuluješ takhle v noci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Kurec to se nemužete domluvit kdo přijde do terminu než to objednam? psal jsem do ponděli chci vědět kdo dorazi a čekal jsem do čtvrtka. Mě je jedno kdo všechno dorazi, ale sere mě že ani nenapišete že přijedete až objednam zavazně počet tak se hlasite. Už to kašlu toto je posledni akce co organizuji :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Doufám že ja jsem přihlášen :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 To vis,jsem byl jeste tankovat. :( Miro,neboj,jsi prihlaseny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Jasně, vcera jsem psal seznam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Kam jezdíš :o taky bych zajel na levnější :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 prd levnejsi,normalne benzina :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak to jsme na tom stějně Woody nemá cenu se vztekat :) ,ti co budou navíc tak budou dělat díváky :lool: :P :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 To asi jo :lool: Pramen z posazavi vyschnul :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 A vůbec co dělá vedení Havexu ,Janka jsem tady nezahlédl dobré dva měsíce a možná i víc.Nestalo se něco o čem nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 (upraveno) Tak Woody připiš si na seznam dalšího :) Razty přijde . Tak to vypadá že zůstane Jaruška doma ,a pokukuji po tomhle http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/tt-coupe/9291872?goFrom=list a nebo toto http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/tt-coupe/9230028?goFrom=list Upraveno Březen 8, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Takže posledni otazka k bowlingu. bude nas cca 11 lidi. Mam objednat druhou drahu? Chci znat odpověd do zitřka. Večer bych ji objednal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak jsem čekal že se k tomu vyjádří Petinka ,když byla dnes večer na Havexu ale nějak nereagovala :o Takže posledni otazka k bowlingu. bude nas cca 11 lidi. Mam objednat druhou drahu? Chci znat odpověd do zitřka. Večer bych ji objednal. Zavolej Verrush možna by šla,a objednéj dvě dráhy zrušit to snad jde ? Tak jsem tu zůstal sám :o jdu do postele :lool: ,dobrou noc všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.