Woody Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 tak mi to přijde trochu nefer. Na minulem sraze ve Dvoře jsme probirali termin srazu. Byl tam i Deko, także vedel jak to je se starou gardou, ktera jezdi na srazy od začatku. A co se tyče mne, tak asi vite, že nemam octu a jezdim čim jezdim. Ale srazu se učastnim vždy hlavně kvuli stare gardě, takže asi tak. takove jednani je tedy nic moc vuči Dekovi!!!! a přijde mi to dětinské psat takove blbosti!!! a myslím si že se "stara garda" sklada z vice členů ne?? jeden napíše že nejede a ty už taky nejedeš?? ja bych počkal na komentaře vice lidí a uvidí se.. jinak klobouk dolu že Do toho Deko jde!! vše je o komunikaci a ne o unahlených zavěrech!!i mysliš nebo to viš? Stara garda co jezdi od začatku moc členu nema, ale ty asi o tom prd viš. A navic by sis mohl vymyslet orginalnějši jmeno pod avatarem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Sice jsem si rekl, ze nebudu reagovat.... Termin jsem dal pevny a takovy, kde je co nejvice ubytovacich mist. Jsou tam i dalsi akce, tak ten vyber je opravdu velky. Dale se bohuzel nejde zavdecit vsem a kdo jede na principu, ze nejede ten, tak nejedu ani ja, jo ta Vase "stara garda" se nam ukazala .... lidi je to jednou za rok a kdyz opravdu clovek chce a chce pokecat s kamarady, tak si ten cas vzdy udela. Clovek se snazi a chce, aby se srazek udal a pak dostane takove reakce. Opravdu si Vase prispevky jeste jednou prectete a zamyslete se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Tak k tomu už nemám co dodat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Kdyz to pujde tak pojedu, Marena, ber tablety.. TA BLE TY... Proti kocovine :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Zase chces chlastat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Zase chces chlastat :lool: Maro a co jedeš, anebo nechceš nic napsat ať se do tebe taky nepusti :D Už se těšim na bowling, to bude diskuze :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 ja se tez tesim a uz ted mam hlad :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Ahoj chlapi! Váš názor prosim! http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2264&view=findpost&p=1212500 Diky moc,Roman. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Custe prdi. No nestiham se divit co se tady deje :blink: :blink: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 tak mi to přijde trochu nefer. Na minulem sraze ve Dvoře jsme probirali termin srazu. Byl tam i Deko, także vedel jak to je se starou gardou, ktera jezdi na srazy od začatku. A co se tyče mne, tak asi vite, že nemam octu a jezdim čim jezdim. Ale srazu se učastnim vždy hlavně kvuli stare gardě, takže asi tak. mysliš nebo to viš? Stara garda co jezdi od začatku moc členu nema, ale ty asi o tom prd viš. A navic by sis mohl vymyslet orginalnějši jmeno pod avatarem ;) :D kdybych věděl že ho máš tak bych si takovy podpis pod avatar určitě nedal ale myslím že se tady nebudem poštuchovat kvuli najakym podpisum pod avatarem to je ted vedlejší...... ale stejně.. "já ho mám hezčí" nicméně se na sraz těším hlavně na spanilku ta byla minule super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Vidím ,že se to tady začíná pomalu rozmr*ávat,,ty vztahy. Serte na to,,nebyl jsem tady ani nevím jak dlouho,ale tadleta havexovic parta je pro mne jako druha rodina a to bez keců a zbytečnejch řečí.Kdo nemůže dorazit ,bohužel,ale svět se nezboří a uvidíme se jindy ..Byli jsme vždycky jedna parta a dodnes nezapomenu jak jsme se smíchy dusil v mekáčí v ostravě a to jen díky lidem co vůbec Havex tvoří :)) . Okolní okresy a města nám mužou jen závidět :) Havex je sice o autech ,ale hlavně o lidech kolem nich,kteří tenhle celek tvoří !Mnohdy se s partou bavíme o uplne jinych vecech než jsou upravy na autech a kdejaka závada ... jsme proste semknutí a tak by to mělo zustat ,,no ne ? Tak navlíknout trika,naleštit haupny:)) a zastavit se tam kde můžu a kde mi to časove bude vyhovovat:) a když to není v mých silách , dorazím jindy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Dobre ranko. mrazivo ale slunko uz vykukuje ruzky ,tak snad bude hej. Miro,budes v garazi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Pěkné ranko........ Tak se taky hlásím na ten bowling....... Vidím ,že se to tady začíná pomalu rozmr*ávat,,ty vztahy. Serte na to,,nebyl jsem tady ani nevím jak dlouho,ale tadleta havexovic parta je pro mne jako druha rodina a to bez keců a zbytečnejch řečí.Kdo nemůže dorazit ,bohužel,ale svět se nezboří a uvidíme se jindy ..Byli jsme vždycky jedna parta a dodnes nezapomenu jak jsme se smíchy dusil v mekáčí v ostravě a to jen díky lidem co vůbec Havex tvoří :)) . Okolní okresy a města nám mužou jen závidět :) Havex je sice o autech ,ale hlavně o lidech kolem nich,kteří tenhle celek tvoří !Mnohdy se s partou bavíme o uplne jinych vecech než jsou upravy na autech a kdejaka závada ... jsme proste semknutí a tak by to mělo zustat ,,no ne ? Tak navlíknout trika,naleštit haupny:)) a zastavit se tam kde můžu a kde mi to časove bude vyhovovat:) a když to není v mých silách , dorazím jindy :) Jero rozumná řeč........... Tady něco na zveselení víkendu........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Dobré ráno všem ;) Maro budu, ale až kolem 11 hodin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Pěkné ranko........ Tak se taky hlásím na ten bowling....... e_emoticons/default/palec.gif' alt='palec.gif'> Jero rozumná řeč........... Tady něco na zveselení víkendu........ Jo hlasit se mužeš, ale jak už tu někdo psal jako divak. Prošvihl jsi termin a vše už je objednreane včetně mista v restauraci takže ti nezaručuji že si szedneš k nam ke stolu. Kuwa jsi tu denně a to neumiš čist, když potřebuji vědět počet lidi do určiteho data kvuli rezervačce :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Jo hlasit se mužeš, ale jak už tu někdo psal jako divak. Prošvihl jsi termin a vše už je objednreane včetně mista v restauraci takže ti nezaručuji že si szedneš k nam ke stolu. Kuwa jsi tu denně a to neumiš čist, když potřebuji vědět počet lidi do určiteho data kvuli rezervačce :palec: :palec: Jo o nic nejde,ale nevěděl jsem kvuli práci.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Dobré odpoledne všem ;) Miro dík za navštěvu :) a poděkuj Monče za svačinku,bodla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Nemaš zač radi jsme tě viděli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 V kolik jste tam byli ? Ja tam jel kolem 14.40 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Kolem 14 hodiny, škoda že jsme se nescukli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 kdybch jel v monterkach,tak to stihnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Tak aspoň pokecame přišti tyden při kouleni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Maro to jsem asi zrovna odjížděl.Ale jak říká Woody pokecáme při koulení už se připravuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 (upraveno) uz koulis doma v predsini :lool: Miro,koukal jsi na columba To vypada dobre Upraveno Březen 10, 2012 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Né v předsíni ale v trenclách :smich: Ten columbus je super ale už mě to pustilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Né v předsíni ale v trenclách :smich: Ten columbus je super ale už mě to pustilo Miro tak bacha ať ti nevyskoči koule mimo drahu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 :lool: Woody :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Tak to né :P ,mám to pevně v rukách :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Zdar Petře ,jdeš na koulet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.