Kube Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Verush a to jsou obe holky stejna rasa,?? Ta mala je slada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Verush pěkně....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Verush,super. Ve CT jsem si na tebe vzpomnel v Globu jsem videl tu velku Nutelu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 No v podstatě jsou stejná rasa - kříženečky von Bahnhof :) Ta malá má 2 a půl měsíce (Arabellka) tu starší už jsem vám tu dáva, teď má asi 5 měsícu (Ginger).. jsou dvě aby jim nebylo smutno. Verush,super. Ve CT jsem si na tebe vzpomnel v Globu jsem videl tu velku Nutelu :P Tu už se snažím (někdy to nevyjde) nejíst :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Jo koukal jsem na Fejsu na nejake fotecky. Fajna je jak jsou spolu v tom domecku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 No v podstatě jsou stejná rasa - kříženečky von Bahnhof :) Ta malá má 2 a půl měsíce (Arabellka) tu starší už jsem vám tu dáva, teď má asi 5 měsícu (Ginger).. jsou dvě aby jim nebylo smutno. Tu už se snažím (někdy to nevyjde) nejíst :D No teda verush,ty se nezdas co mas vse v te lednici :lool: Kurde,ted smykas dve tasky s hafanama . Co zkousky a prace ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Verush jak jako,ze uz skoro nejis Nutelku?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 No v podstatě jsou stejná rasa - kříženečky von Bahnhof :) Ta malá má 2 a půl měsíce (Arabellka) tu starší už jsem vám tu dáva, teď má asi 5 měsícu (Ginger).. jsou dvě aby jim nebylo smutno. Tu už se snažím (někdy to nevyjde) nejíst :D Ha, Věrka byla v globusu a na cestě koupila guláš v přírodním balení PS: guláš nemusíš skladovat v lednici :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 NEmyslim si,ze ji Verka musi drzet A copak delate pri sobote pratele? Me nijak nenapada co delat.... Jsem tady sam a nejak nevim co... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Ja vim ze nemusi,ale minule psala ze pribrala nejake gramy Ja oplachnul auto a jdu neco pojist. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Gramy To je legracni Ja si uvaril kafe a k nemu snedl bebe dobre rano mlecne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Dobrý podvečer všem ;) Tak pro dnešek hotovo,už neuřaduji.Ale zítra si dovezu další balík povolenek ke zpracování. Zpracování jedné povolenky trvá podle záznamů 3-5 minut a mám jich zpracovat asi 1500kusů a to do 15 února tak že mám co dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 To mas teda co delat abys to stihnul . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 No právě sedím nad tím celé dny a hlavu mám jak meloun.Ale je to tím že vlastně se to dělá v tom novém programu,a zadává se daleko víc údajů a dělám to sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Ty jo Miro tak nejakou sekretarku by to chtelo? Mas pozvat Sašku na vikend at ti pomuze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 me by uz z toho jebalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 To tak nejde musíš prostě sám,protože to dělám jen na jednom počítači.A jebat mi už z toho začalo včera. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Jebe vam pojdte k nam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 (upraveno) Kubo nezlob se mě se do Trnávky nechce ,mám toho plné zuby. :smich: Upraveno Únor 2, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Mirku ale ja zval do kamionku V Trnavce nikdo nejni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Mirku nemaš tam jednu povolenku pro mně........ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Povolenek mám plné krabice,ale všechny už popsané,to by ti bylo prd platné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Heh zrovna jsem zjistil ze ten muj notak se umi odemikat podle mojeho xichtu :lool: Normalne jsem tam dal heslo a pak se dival do kamery, on si me nasmimal a trada :D Ted kdyz ho uspim nebo vypnu tak si nacte muj xicht a odemkne se Srandovni :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Dobré víkendové ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 No a ja zrovna po směně a davam si oběd v Globu a potom směr Albrechtice.......... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Dobré odpoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Caute bando. Tak ja uz jsem nalozeny a davam si jeste rychlou snidani. Pak musim pro papiry a hura na cestu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 a kde te poslali ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.