Neználek Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Dobré ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 DObre rano z Prahy. To teda byla cesta. Od Drazdan po Petrovice snehova kalamita!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Tak dneska na finančáku...potom zase až příští rok.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Dobré odpoledne všem ;) Dávám si pauzu od povolenek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Cauec bando. Jak se dari ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Zdarec celkem to jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 U mě nicnkoc. Poslední dobou spím tak 5-6h víc se nedaří :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 kubo,nemuzes nebo neni cas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 kua to byl dneska den na posrání....vůbec nic se nedařilo a ted to dovršil kolega, který si odemně ráno pujčoval služebák, že to chce vyzkoušet jak ta 1.6TDI jezdí a před chvíli volal......ty ono to jelo, pak to tak začlo škytat a ted už to nejde nastartovat.....noa pak zněj vylezlo, co se stalo, plná nádrž benzínu místo nafty :wallbash: :wallbash: kurva a jak já si ted najdu auto na 4:30 směr prágl....kurva kurva....kua auto jak cumel 13tis jsem to mazlil a motor v řiti.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Maroši nejak nemuzu... Vsechno ze vsim, hlava porad srotuje, slabe baterky v aute, vypina topeni, vecne me nekdo budi, strasne lehke spani a to se uz tahne 14dni min.... :( Badysu tak to je teda k posrani tohle!!! To bych kolegovi dal fakt pesti kdyz je chuj a nevi co ma tankovat!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Dobre ranko pratele. Me se nechtelo spat takze si uz skoro 4h hraju Heroes-6 a obcas koukam po netu. Dneska by mi mely konecne prijet nove baterky i kdyz na tomhle aute uz dlouho nepobudu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Bry den, jak to jde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Jde to,ale dře to....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Romane nevis,ze kdo maze ten jede??? :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 ahojte. Kubo,dostanes nove vozitko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Dobrý večer všem ;) Zase pauza od povolenek,ale ještě to musím vydržet.Dnes jsem spočítal kolik už mám udělano 780kusů. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Miro tak to jsi cca v polovině? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Maroši mam dostat starsi TGAcko a triosy naves co se opravuje po lehci bouracce.. Mercedesy maji jit z Lipska uplne pryc.. Ale dost casto se na firme nemi nazory. Kazdopadne uz mi sef psal,ze jen co prijde nova plachta tak to TGAcko dostanu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tak new baterky jsou v aute. Ted se ukaze jak dlouho vydrzi nez budu muset nastartovat. Nechal jsem ted auto hodinu klapat tak uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Tak mi volal servis, předběžná škoda na autě 100tis a pravnici firmy řekli jednoznačně, že to platit nebudou, tak to hradí kolega ze svého, tak to je masakr finanční 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Dobré ráno všem ;) Tak za okamžik se pouštím do povolenek,potom pošlu balíček,Mišo adresu mám.A zase povolenky to je můj dnešní program. Bade to je masakr,to svezení ho přišlo draho :o . Kamarádi tak večer čus. Maroši prosím tě naplánuj ty motokáry,ať můžeme dát vědět všem kamarádům kdy to bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 První pracovní část dnešního dne mám zasebou i poštu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 DObre odpoledne pratele. Ja mel rano osviceni. Porad mi dloubalo hlavou proc mi ten pred nedavnem opraveny budfik tak spatne topi... Porad se zapaluje,spatne hori, moc nefouka. Porad mi mrzly nohy kdyz jsem sedel a celkove tu kabinu spatne vyhrival. Osiceni probehlo v tom,ze jsem uplne zapomel na hlavni sani vzduchu za spolujezdcovou sedackou Bylo uplne zalepene prachem. Po ocistení se bufik poradne nadech a od te doby mam v aute zase vedro. Nastavenych krasnych 21°C a sedim v tricku jako driv. I nozicky mam v teple Badysu zrovna jsem se chtel zeptat jak to dopadlo. No tak to si kolega vydelal Neznalku ty jsi ale sikovny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Zdravím.......tak ještě zítra a potom hurá na ples ......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Tak mi volal servis, předběžná škoda na autě 100tis a pravnici firmy řekli jednoznačně, že to platit nebudou, tak to hradí kolega ze svého, tak to je masakr finanční co tam odeslo vsecko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Tak dneska nákup v Globu a hned při jednom umyté auto na myčce....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.