Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

A ja uz jsem z pokecu s kamaradem Marenkou a ted jsme si s Andrej dali vodku s dzusikem a koukame na Loveckou Sezonu a po ocku skousime koukat na new bytecek ale zatim uplne beznadejne :angry:

Jooo a aby jste nerekli,ze na vas nemyslim tak jsem dneska nakoupil suroviny na bybovky :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

A ja uz jsem z pokecu s kamaradem Marenkou a ted jsme si s Andrej dali vodku s dzusikem a koukame na Loveckou Sezonu a po ocku skousime koukat na new bytecek ale zatim uplne beznadejne :angry:

Jooo a aby jste nerekli,ze na vas nemyslim tak jsem dneska nakoupil suroviny na bybovky :rolleyes:

Tys je cela bybovka :smich: to je jako že myslíš na byt a bábovku? :D

Miro buchty teď nebudou, nenašla se chůva pro Kubíka :(

Odkaz ke komentáři

Woody ty jo ja si toho ani nevsim. To je tak kdyz mas prsty rychlejsi nez mozek :D Jasne ze jsem myslel babovky :D Zitra je hezky pres den upecu a na nedeli uz budou uplne odlezele :palec: Snad vam budou chutnat :rolleyes: A urcite se nechci meric s Mončinyma domacima buchtama ;)

Odkaz ke komentáři

Miro nééé, zítra jedem ráno na burzu. Po 3 měsících co jsem nemohl, tak jsem radši dnes řídíl abych mohl zítra jed.

Kluci jeden takový dotaz: Kolik narvu do nádrže fabie max. litrů benzínu až po pistol?

Jezdil jsem do polska vždy pro plnou, od rezervy vždy cca 45-48l. Průměrná spotřeba cca 8l.

Někdy jsem vzal benzín u nás za cca 500kč a spotřeba cca 7litrů.

Tak jsem udělal dnes zkoušku a narval jsem od rezervy až po pistil 41,86l benzínu. Nemůžou to ti poláci jaksi šulit? Je divné, že na polský benzín je větší spotřeba o cca 1l :o

Odkaz ke komentáři

Woody to je otazka na jake pumpe v PL beres,jak kvalitni maji benal a zda maji kalibrovane stojany. Ze zakona by to vse meli mit normovane. Tudiz stejne jako my. Do bubliny dostanu max 50l a to se musim snazit pres odvzdusnovak a jeste ji mit postavenou z kopecka a taky hoodne zalezi jestli to tankuju ze stojanu nebo z kanistru a taky jake je pocasi a jak kvalitni palivo. No je tech faktoru dost. A ke spotrebe: zalezi jak a kde natankujes kvalitni nebo nekvalitni phm :rolleyes: Fakt v tom jde videt rozdil.. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...