Woody Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Ne, motor je v zadu, to je jen startér :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Když jsme tady tak sami Woody, tak by jsi mi mohl prozradit tu značku leštěnky,co říkáš? Nikomu to neřeknu,přísahám. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Dobrou noc všem :( Pak to tu marko zamkni,zhasni a klíč dej do žáby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Blonďáku co ještě nespíš? Nemáš náhodou jet do Phy? Já zrovna přijel. Až na mlhy a na 90.km kontrolu policejním mondeem to šlo úplně hladce. Cesta suchá v pohodě. Snad se nic nezmění... Janku zrovny jsem vyjížděl tak jsem kouknul jestli tady není nějaký šílenec v tyto brzké rannní hodiny. Aby toho cestování při pátku nebylo málo tak jsem si to ještě prodloužil do Děčína a před chvíli dorazil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Paní do Děčína by se mi vážně nechtělo. Já už jsem konečně taky doma a jdu otravovat Petinku :( Tak dobrou noc všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Dobré ráno :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 AHOJ WOODY :( JAK JE TY LEŠTĚNKÁŘI ZKOUŠEL SI NĚKDY PŘÍPRAVKY PORZELACK ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Dobre ranko ve spolek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Dobré ráno bando, jak je při sobotním ránu. Koho bolí hlava? Kdo včera kalil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 ja su OK a je mi fajn.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Dobré ráno . Tak ja včera nepil ,ale ppřesto mě trochu boli hlava ... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 AHOJ WOODY :( JAK JE TY LEŠTĚNKÁŘI ZKOUŠEL SI NĚKDY PŘÍPRAVKY PORZELACK ? Ahoj, to jsem ještě nezkoušel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Ahoj, to jsem ještě nezkoušel JÁ DO TOHO ASI PUDU .......PRÝ JE TO DOBRÝ PŘÍPRAVEK, TAK UVIDÍME JAK SE TO PAK BUDE BLYŠTIT :( http://www.porzelack.cz/cz/e-shop/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 No nevím no :P , moje přípravky jsou o 2/3 dražší :( Já ti jaksi těm levným už nevěřím. Možná jsou dobré, ale leštění s tím bude drbačka,anebo budou naprd. Vyzkoušej a uvidíš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Ahoj všichni Jak se máte, co děláte? ;) Počasíčko "luxusní", což? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 A tyz je zkud? :P že máš luxusní počasíčko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Však to mám v uvozovkách ne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 To já vím, ale že píšeš luxux počasí a já už od oběda topím v krbu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 To já vím, ale že píšeš luxux počasí a já už od oběda topím v krbu ;) No my máme taky zatopeno v kamnech, jsem to myslel ironicky, proto ty uvozovky, jak v simpsnech, neznáš? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 NO JO LANCELOT TO MÁ V UVOZOVKÁCH A JÁ ZASE V PR..LI :P RADĚJI SE ANI NEDÍVÁM PŘES OKNO. JE TO HNUS TEN POČAS :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 NO JO LANCELOT TO MÁ V UVOZOVKÁCH A JÁ ZASE V PR..LI :P RADĚJI SE ANI NEDÍVÁM PŘES OKNO. JE TO HNUS TEN POČAS :( ;) Tak doma je teplo, ven nemusíš, tak co? V televizi duety :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Razty tak to máš pravdu stoji to za prd , dopoledne nešla v garážích elektrika a odpoledne zase chčije tak že jsem Huberta ani nevytahoval ať mi nezrezaví :( ,ale zase jsem udělal zámek na vratech garáže ;) ať mi ho nakonec nečorknou :P, a objednal věci za 1500kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 čaute, jak se máte ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Tak doma je teplo, ven nemusíš, tak co? V televizi duety ;) DUETY MĚ NEBEROU :( DÍVÁM SE NA EUROSPORT.....CO TAM TY HOVADA NOSÍ A ZVEDAJÍ ZA VÁHY, TO JE NEUVĚŘITELNÉ :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 NO JO LANCELOT TO MÁ V UVOZOVKÁCH A JÁ ZASE V PR..LI :P RADĚJI SE ANI NEDÍVÁM PŘES OKNO. JE TO HNUS TEN POČAS ;) Tak v pr..li bych takové počasí mít nechtěl :( to je horší jak po GUTALAXU :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 čaute, jak se máte ? Ahoj Já určitě při sobotě dobře, konečně jsem se dnes dostal na chvíli ke kompu, ale vůbec mi ta odluka nevadila. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Razty tak to máš pravdu stoji to za prd , dopoledne nešla v garážích elektrika a odpoledne zase chčije tak že jsem Huberta ani nevytahoval ať mi nezrezaví :( ,ale zase jsem udělal zámek na vratech garáže ;) ať mi ho nakonec nečorknou :(, a objednal věci za 1500kč MIRO TAK SE POCHLUB CO SI ZASE HUBERTOVI NAKOUPIL :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 čaute, jak se máte ? ČAU RADIM ;) ALE JO JDE TO :P A CO SUBÁČ UŽ MÁ NOVÝ KOŽÍŠEK ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Cao lidi, pocasi stoji za hovno tak sme se s Verkou uklidili do hotelu ve wisle :)tam bylo teplo a klidek:)starali se o nas dobre :)vsem doporucujeme v tomdle pocasi. Kdyby mi na zahrade tryskalo misto blata ze zeme ropa, tak se tam i prestehuju :)nazrat clovek dostane, umyjou ho, namasiruji, zase mu daji nazrat, a ani se moc nemusi clovek u toho hybat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Razty na kterem Eurosportu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.