maros Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Ja susim hubu a mam sucho v krku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 :) tak já mám aspoň čaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 ale stejne si nikdo nic neobjedna :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Už je pozdě na objednávky,za chvíli se zavírá :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Peti ahoj ! Dám si jednu velkou slivovicku - zapijet to budu jednim pekne vychlazenym RadGem a k tomu si dám smažák s hranolkou :() 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Nazdar Jero :( tak tady je ta slivovicka a pivecko ;) ale bohuzel kuchyn uz je zavrena :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Nazdar Jero tak tady je ta slivovicka ;) ....ale bohuzel kuchyn uz je zavrena :-( Děkují :( ($$$$$) nevadí ,tak příště : ) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 no nic, utikam na kute :-) nezapomente zamknout a prikryt zabu at nam v te zime venku nezmrzne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 :( Dobrou noc No nic .... ZAMYKÁM A ZHASÍNÁM ! Dobrou všem ostatním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Dobré ránko...nikdo zde? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Když teda není s kým kecat,tak si půjdu po té noční trochu zdřímnout ... ještě přidám vtipný vtip :( Lékař naordinuje své pacientce nový lék s mužskými hormony. Léčba je skoro zázračně úspěšná a pacientka nešetří chválou. Po nějaké době však přide znovu ke svému lékaři a rozpačitě mu ukazuje ve výstřihu tmavé chloupky, které ji raší na prsou. Hm, drbe se na pleši doktor, a kam až to jde ? Až ke koulím pane doktore ... A to je další věc, o které s vámi chci mluvit ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Dobré ráno všem :( ,nebudu se moc zdržovat ,letím do garáže Hubertovi je už teskno. a kafé si dám v garáži. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Ahoj lidi, tak jak je doufam ze uz doma neni takova mlha jako rano, my jsme s Veruskou v Praze a tady je krasne polojasno :( Ani sem nechtel a uz si vezu darecky Molikovy z cest :)vecer jestli se vratime v rozumnou hodinu tak je dam do sveho vlakna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Zdravim :( No tak tady je mlha porad ,,ke vsemu zacalo prset a je hnusne zima ... Navic jsem dneska prodal felinu , civu ma pritula a dalsi dve kary jsou v servisu ,takze jsem musel vyuzit MHD ...jak ja to nenavidim ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Dobré ráno bando :( Tome koukám, že si to s tím sluníčkem tady v Praze pěkně zakřikl Snad nebudete mít mlhu po cestě z5 a bude se dát letět... Jsem zvědavý co Molikovi vezeš. Hlavně neříkej před Viktorkou že se vozí dárky z cest, pak bych ji musel taky něco koupit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Nazdárek ve spolek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Zdravim :( No tak tady je mlha porad ,,ke vsemu zacalo prset a je hnusne zima ... Navic jsem dneska prodal felinu , civu ma pritula a dalsi dve kary jsou v servisu ,takze jsem musel vyuzit MHD ...jak ja to nenavidim ! MHD to je hnus, ale někdy holt není zbytí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 MHD to je hnus, ale někdy holt není zbytí :( Raději týden v MHD než jednou do prahy se žlutákama! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Dobrý večer vespolek.Taky jsem dovezl Hubertovi dárek a taky v tématu :( . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Raději týden v MHD než jednou do prahy se žlutákama! Koho myslíš, těmi žluťáky, Student Agency? Já preferuji IAD. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Kurnik a já myslel že jde o Čiňany :( ;) ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Koho myslíš, těmi žluťáky, Student Agency?Já preferuji IAD. :( jj Student Agency. Troufnu si říct,že jsem na silnicích už viděl a zažil ledacos,ale žluťáci vždycky překvapí, bohužel vždycky nemile. Chvílema mi přijdou jako pražští taxikáři s velkýma kárama. Nemám nic proti slušným a poctivým drožkářům hlavního města, kterých je jak šafránu a kazí jim pověst těmhle podobní!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Kurnik a já myslel že jde o Čiňany ;) ;) :P :P No za chvíli už to bude realita :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Skoro půl deváté večer a hospoda je prázná Nebude mít na to vliv i vysoký datum ? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Skoro půl deváté večer a hospoda je prázná ;)Nebude mít na to vliv i vysoký datum ? :( Vysoké datum na to vliv mít nebude, v naší hospůdce peníze nehrají žádnou roli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 servus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 dá si někdo se mnou ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 cest bando. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Nazdar : ) dám si kafčo ... Miro omlouvam se ,ze jsem nedorazil ,trosku se mi pomenily plany ... jak se dari ? : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 dá si někdo se mnou ?? čau blonďáku, rád Tě vidím Je dobře že sis kafe uvařil dneska sám, Petinka má zítra těžkou zkoušku tak se naplno věnuje přípravam :( Co Ty, co je nového? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.