Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak udelej v servise kraval.Prodali ti zmetek,tak at ti daji zapujcku at muzes jezdit.

Kravál pomohl jenom k tomu, že mi řekli ať si jdu tedy do jiného servisu! a že opravdu díl mi náhradní nedají, jelikož nejsou výrobci dílu! Takže fakt :(

Nepochopím magory, co si myslí že nechám stát auto 30dní! a ještě abych jezdil MHD :D

Odkaz ke komentáři
Kravál pomohl jenom k tomu, že mi řekli ať si jdu tedy do jiného servisu! a že opravdu díl mi náhradní nedají, jelikož nejsou výrobci dílu! Takže fakt :(

Nepochopím magory, co si myslí že nechám stát auto 30dní! a ještě abych jezdil MHD :D

Kupoval jsi u nich ten altik nebo ti ho jen montovali ?

Odkaz ke komentáři
Stál mne necelých 5.500,- mam pocit.. Přesnou cenovku na Kč neznám :D

Mělo by se jednat o Originál Bosch :( Ale příjde mi to asi jako nějaka Čína, a prostě předražene od servisu.. Odpovídá totiž cenovce a kvalitě alternátoru za 2.500,- Kč

To je právě to smutné, že Bosch přesunul výrobu do číny!! Velice výrazně to pocituji na komponentech které montujeme !! :(

Odkaz ke komentáři
No nic lidi, tak já letím také spát!

Kdyby jste náhodou někdo dostal nápad, jak tuto situaci řešit! napište mi prosím SZ! (Kdyby někdo měl alternátor na půjčení bylo by ještě lepší)

Kup si shade od nejakyho dedka a jezdi ... Octavku zazimuj ,alespon bude na jare fit a shade pak muzes shodit z utesu ....

Co se tyce budiku ,,zjistil jsem,ze pridany parchant co hlasi teplotu taky neefrci ,, porad je na nuli ,... takze to budu muse tatky poresit... kurnia bude toho v zime hafo...

Veru - Diky :) uz to mackam do vyhledavace,,dal jsem si vul kafe :D tak jsem cily jak ... svycarske hodinky (?) ;)

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno bando :)

Tome ten climatronic jsem testoval s GPS na trech octach a odchylka 1kmh max, takze v poho.

Stejne nechapu, jak je mozne ze auto vi presne jakou rychlosti jedes ale na budikach ukaze hovadinu...

Verush dobry vkus co se filmu tyce ;)

Pavle ja myslel ze servisujes AutoVrana a ze tam mas vysoce postaveneho znameho, prekvapilo me co tu pises. Jinak altik mam... jeden... v aute :D

Woody osobně Liberec nejezdim, ale mame tam depo, zkusim se zeptat kdo ze stalych linek tam jezdi. Jake presne sedadla mas na mysli? Jezdime pod plombou, takze by to muselo jit do kabiny. Nebylo by to zadarmo, ale nemusela by to byt raketa. Neslibuju ze to klapne, ale ze se zeptam...

Odkaz ke komentáři
Pavle ja myslel ze servisujes AutoVrana a ze tam mas vysoce postaveneho znameho, prekvapilo me co tu pises. Jinak altik mam... jeden... v aute :D

Janku ano, servis v AutoVrána, bohužel na tento díl opravdu nic jiného než zakoupení nemůžou udělat :palec: Jelikož použitý náhradní nikdy nemají! a jedinou možnosti je si zakoupit nový, poté mít další jako nahradní! ;)

A známost rozhodně, ale když to nejde nijak udělat! Tak mi nepomůže ani Bůh Marek :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...