Woody Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Kamarádi bylo fakt super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 suprová besídka a smíchu až až 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Miro stále touží po velkých kolech, tak tady má inspiraci :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 i tady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Jake zavati tam tez davaji na ty drevene :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Kuci,kde se da koupit folie na dotykovy displej ale nejaka vetsi na tablet třeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Ahoj, mivali to v globusu a nebo v nějakém větším elektru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 (upraveno) Dobré ráno všem ;) To jsou fájné kolečka :lool: :o to je síla :P Upraveno Prosinec 7, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Kuci,kde se da koupit folie na dotykovy displej ale nejaka vetsi na tablet třeba. Maro, hlavně kup nějakou kvalitní. Mám odzkoušené levné i drahé a je vtom velký rozdíl. Levné se mi poškrábali už při nalepování a dražší jsou hrubší a vydrží o hodně déle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Já koupil folie přímo v T-mobilu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Dobré ránko..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Taky dobré ránko, za chvíli se chystáme s polovičkou na Prašivou, jsem zvědavý kolik tam bude sněhu B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Já koupil folie přímo v T-mobilu. Já zase mám od HTC, ale Bobi má nějaké noname a je to naprd. Nejde to ani nalepit bez bublinek :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Tak ono to je celkem jedno, hlavně záleží jak to funguje a jak je to čitelné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Marosi zalezi kolik chces investovat. A taky jake mas sklo na dispeji. Pokud mas Gorila Glas folie je zbytecna. Neposkrabes ale folie chrani i proti prasknuti. Nevím presne jmeno ale v Alfe jsem kupoval folii za cca 300,- a ma dozivotni zaruku. A je fakt klasa!! Je tam sprej na odmasteni, uteka na ruce kvůli otiskum. Myslim ze Aligator se jmenuje. Koukni a uvidis. Ja bych na tablet volil spis pouzdro z kterého jde udelat i stojenek. Ze tam oteviras jako knihu. Ten vnitřek k displeji byva semis takze taky neposkrabe. Folii za 80,- bych se ani nezabyval. Budes nasrany z instalace., spatne drzi, odlepuji se, hromada bublinek.... To co usetris tak se navztekas. Jinak bych se opatl i tech kseftech s telefonama co jsou v obchodacich ale klidne bych koupil pres net. Zadal do googlu a nasel z tech kvalitnich nejlepsi cenu ;) PS: Mene kvalitni folie muze zpusobit, ze displej bude spatne reagovat na dotek.... Tudiz zhorsi obladani zarizeni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Dobré odpoledne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Marosi zalezi kolik chces investovat. A taky jake mas sklo na dispeji. Pokud mas Gorila Glas folie je zbytecna. Neposkrabes ale folie chrani i proti prasknuti. Nevím presne jmeno ale v Alfe jsem kupoval folii za cca 300,- a ma dozivotni zaruku. A je fakt klasa!! Je tam sprej na odmasteni, uteka na ruce kvůli otiskum. Myslim ze Aligator se jmenuje. Koukni a uvidis. Ja bych na tablet volil spis pouzdro z kterého jde udelat i stojenek. Ze tam oteviras jako knihu. Ten vnitřek k displeji byva semis takze taky neposkrabe. Folii za 80,- bych se ani nezabyval. Budes nasrany z instalace., spatne drzi, odlepuji se, hromada bublinek.... To co usetris tak se navztekas. Jinak bych se opatl i tech kseftech s telefonama co jsou v obchodacich ale klidne bych koupil pres net. Zadal do googlu a nasel z tech kvalitnich nejlepsi cenu ;) PS: Mene kvalitni folie muze zpusobit, ze displej bude spatne reagovat na dotek.... Tudiz zhorsi obladani zarizeni ;) jj,je mi to jasne v podstate vsecko,slo mi třeba o zkusenosti a doporuceni. Kouknu na alfu co nabizeji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Co dneska kutíte..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 jj,je mi to jasne v podstate vsecko,slo mi třeba o zkusenosti a doporuceni. Kouknu na alfu co nabizeji. Já kupoval na ebay i s obalem cena minimální oproti našim prodejcům, jen dodání cca měsíc. Co dneska kutíte..... Sedím na netu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 ja ted dojedl a nabiram teplo,dneska jsem vymrzl - teda spis me prsty u ruk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Kdes je zase strkal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Já se teď vzbudil :lool: V noci jsem moc nenaspal, protože sem spal na zemi Odpoledne jsme taky trochu vymrzli na Prašivé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Kdes je zase strkal :D prave ze nikde :P :( Já se teď vzbudil :lool: V noci jsem moc nenaspal, protože sem spal na zemi Odpoledne jsme taky trochu vymrzli na Prašivé... proc spis na zemi ? :o jak bylo na prasivce a je tam snih ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Spal jsem na zemi, protože spali doma rodiče po roce, měli nějakou akci, tak sem nemohl nechat spát přítelkyni na zemi, takže jsem se obětoval.. :lool: Na Prašivce super, chodím to od sauny a celou cestu až k lesu byla celá asfaltka jeden led, v lese začal být už sníh a na vrcholu bylo cca. 10cm. Celkem foukalo, ale v lese se to dalo Foto našeho rodinného mazla B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Marosi kez bych mel vic dat abych se podival jak presne se jmenuje ten co jsem mel ja. Ale byl drazsi a mel dozivotni zaruku. V pondeli rano budu na wi-fi tak kouknu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Dobrý večer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Marosi kez bych mel vic dat abych se podival jak presne se jmenuje ten co jsem mel ja. Ale byl drazsi a mel dozivotni zaruku. V pondeli rano budu na wi-fi tak kouknu ;) Kubo dik,ale zase to tak nehori ještě,zatim sonduju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Tak to je nadlouho :o :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 ticho tam :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Kuci,nemate někdo doma rozjebany Tablet a vyhazuejte ho - chtěl bych udelat prcu na vanoce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.