Přejít na obsah

BrianCZ

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    346
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele BrianCZ

  1. BrianCZ

    Ostrava

    Zdarec,koupim jednickou octavku 1.8T kdyztak SZ diky. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
  2. Tak pokud to fungovalo v jine octavii tak bych patral po tom jestli nemas prohozene kabliky v konektoru. Jestli je to znamy tak se podivej jak to ma napojene on. Odesláno z mého KIW-L21 pomocí Tapatalk
  3. Napiš o jaké rádio se jedná. To je široký pojem 2din rádio.. pokud je origo bez pinu ho nerozjedeš. Odesláno z mého KIW-L21 pomocí Tapatalk
  4. Krásně jsis s oktou vyhrál. Kde jsi sehnal nebo koupil ty světla s čočkou??
  5. Tak od včerejška jsem nový majitel O2 Trochu vás asi překvapí motorizace je to 1.6 MPI, jelikož mám služebního Roomstera tak osobním autem najezdím možná 1500km za dva měsíce... Rozdíl z chipnuté 81 je velký, ale zase ten klídek od motorové části je super! Hlavně se mi nechtělo už řešit vysoké pojistky za 1.9 nebo 2.0tdi, a hlavně věci typu turbo,dvouhmoták, vstřiky a jiné srágory typu DPF vymydlovač peněženky
  6. Že to říkáš zrovna ty :D
  7. Autosmetana ve Frydku. Rozumí TDI jako nikdo. Najdi si ho na netu.
  8. Tak jsem dnes naposledy Octávce zamával :(
  9. Octavia je na prodej. Kdyby mel nekdo zájem tak SZ!
  10. Bude mi stačit obyčejná 1,9 77kw. U těch je taky problém? Kdyztak mi napište jake kódy motoru nebrat nebo naopak. Mozna bych přežil i 1.6 benzin. Mam firemní auto a osobakem jezdím parkrat do týdne a trasy typu obchod nebo par km do Ostravy.
  11. Jaký je nejlepší motor Octavky dvojky? Diky za odpovědi.
  12. BrianCZ

    Navigace dx

    Ahoj,ja jsem od Ostravy. Navigaci mam v Němčině a vůbec mi to nevadi. Pokud chces změnit jazyk musí ti to nekdo nafleshovat a to neco stoji. Nevim jestli pomůže jen CD. Musíš hledat je tu toho o Dx moře. Mej se
  13. Ještě proběhlo kompletní čištění interiéru ( sedačky, pásy, plasty, koberce, stropnice, mezidveřní prostory, namazání těsnění, oživení plastů a palubovky atd.. ) :jelen:
  14. Zdravím, tak zase jsem něco přidělal. Nové DX rádio + USB changer. Změnil jsem podsvícení na červenou a vytlumil přední dveře.
  15. Caute. Nema nekdo náhodou cislo na člena s-talker ?? Je z Karvine a předěláva podsvetleni atd. Potrebuju se ho na neco zeptat.
  16. To vím taky,že má červené ... :D Ale ptal jsem se na něco jiného. Předělával jsem podsvícení celého auta. Mě jen zajímá když to rozeberu tak na co si dát pozor atd. Pájení micro smd led není problém.
  17. Rozdělával už někdo DX navigaci? Chtěl bych změnit podsvícení na červené aby mi to ladílo se zbytkem auta. Díky za odpovědi.
  18. Zdravím, prodám originální reproduktory na O1 - plně funkční v hezkém stavu. Dále tady mám reproduktory Philips taktéž 165mm - plně funkční, jako nové. Ceny 200 origo a 400 Philips nebo dle domluvy.
  19. Tak s tím musí každý počítat když si koupí 14 let staré auto. Já jsem takový, že musí všechno fungovat a být v dobré kondici.
  20. Taky si myslím,že hezký kousek si někdo nechá v garáži a o víkendu s tím vyjede..
×
×
  • Vytvořit...