PetrS Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Nazdar Kájo co je nového :D . Prosim tě Petře nemáš náhodou někoho z rodiny ve veterán clubu v Ostravě?Je tam někdo kdo se jmenuje přesně jako ty. :( Ahoj Mirku jestli je to na mě tak nemám aspoň o tom nevím. V rodině nemá nikdo veterána. Určo shoda jmen ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Ahooj štamgasti, tak se tady opět hlásím po nějakém tom pátku žádné aktivity, jak se vlastně Všichni máte? To já se mam docela fajn, akorát jsem si moc nepolepšil, jelikož jsem začal pracovat v Hyundaii. Poté mi někdo odloupl lak kolem nádrže a poškrábal na parkovišti klíčem dveře a zadní blatník. Aby nebylo všeho málo, někdo mi dokonce na parkovšti naboural zadni nárazník který je dost pochroumaný co se týče laku Snad se vaším mazlíkům nic takového neděje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 No to je nemile pane, hold musis auticko vice hlidat a mene se pohybovat po takovych kritickych mistech....jinak se s tim asi nic delat neda jelikoz lidi sou hovada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 kurnik, tak to je pech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Nazdáár : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Nejlepší na tom všem je, že právě v ten den jsem vyměnil alternátor, napínací kladku klíňaku a řemen! Pak zmrdi udělají tohle, to je opravdu k nasráni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 no a jak ti to dopadlo s tim altecem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Zdar hospodo tady je výsledek včerejší a dnešní práce manželky a dcery.Tak si nabídněte. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Peto diky a pochval tve zenske. Jak ty a to denni sviceni,uz sviti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Všichni tady dáváte perníčky, tak já vám dám něco na vaječinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Miro,hriby nejim,ale ty bch si dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 no a jak ti to dopadlo s tim altecem ? Tak zakoupil jsem nakonec nový, jelikož se mi na Altiku seklo dokonce ložisko, takže se mi urval kliňak, který také zničil napínačku ;) Celkem dražší oprava, ale hlavní je, že je na několik tisíc Km klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Tak zakoupil jsem nakonec nový, jelikož se mi na Altiku seklo dokonce ložisko, takže se mi urval kliňak, který také zničil napínačku ;) Celkem dražší oprava, ale hlavní je, že je na několik tisíc Km klid Tak ten stary jsi reklamoval ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Tak ten stary jsi reklamoval ??? Jojo ten nesu v Pondělí na reklamaci Jelikož auto mi vypovědělo službu z práce a domu jsem dojel na baterku, vyměnil jsem si vše Sám! zbytečné dávat peníze za takové úkony které drží dva nebo tři šrouby ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Peto diky a pochval tve zenske.Jak ty a to denni sviceni,uz sviti ? u denního svícení proběhla první fáze(mechanická montáž a usazení světel) a snad příští tyden příjde na řadu natažaní kabliku a zapojení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Na mém služebáku proběhla malá změna exterieru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 HMMMMM MAFIÁNSKÝ VŮZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Na mém služebáku proběhla malá změna exterieru. Změna k lepšímu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Pekne folijky :)vsude 20% propustnost nebo dokonce 5% ? vypada to hodne cerne a hodne dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Pekne folijky :)vsude 20% propustnost nebo dokonce 5% ? vypada to hodne cerne a hodne dobre přední 75% a zbytek 20% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Dobre rano ve spolek Radime vypada to dobre, kolik to stalo a kdo to delal??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Dobre rano ve spolek Radime vypada to dobre, kolik to stalo a kdo to delal??? http://www.autofoliett.cz/ dělal mi OI, OII, teď jsem tam nechal dělat 4 firemní auta, max spokojenost a cenofka 3000Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 http://www.autofoliett.cz/ dělal mi OI, OII, teď jsem tam nechal dělat 4 firemní auta, max spokojenost a cenofka 3000Kč 3 000 ,- :D TAK TO JE DOST DOBRÁ CENA TCHÁN DÁVAL 6 000,- A MÁŠ K TOMU ATESTY, ATD. ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 3 000 ,- :D TAK TO JE DOST DOBRÁ CENA TCHÁN DÁVAL 6 000,-A MÁŠ K TOMU ATESTY, ATD. ??? Atest, faktura vše jak má být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Atest, faktura vše jak má být. TAK TOMU SE ŘÍKÁ KVALITA ZA ROZUMNOU CENU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Ahoj, tak dneska se mi doneslo že maník který prodával Černé RSko z Těšína, dopadl takto.. Bylo to krásné auto, černé blinkry, černé přední světla xenon atd! Co bylo to bylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 konecne vidim ostre fotečky. RSo bylo ilegaltunera z tuningfora a prodaval ji za 175 000,-. Byl to dovoz z A s budiky v milich (pokud se nemýlím). Jo a mel to brutalne snizene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Neni to ten co ten co jezdil na polskych cervenych SPZtkach ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Jinak pro zájemce na SH foru to bourané RSo rozprodává na ND. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Hmm bylo to moje dvojce mel taky spidery v cerne, parkrat sem ho potkal ale moc dlouho sem ho nikdy nevidel jelikoz jezdil trosicku rychleji nez ja. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.