Petinka250 Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 :D at zije krasavice jedna :P na Blanku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Nazdar Kájo co je nového :D . Prosim tě Petře nemáš náhodou někoho z rodiny ve veterán clubu v Ostravě?Je tam někdo kdo se jmenuje přesně jako ty. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 no nic bando... dneska jsem nejak znicena, takze vam preju dobrou noc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 áhojte : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 zdarec Mirku,jak vidím,tak chceš obsadit tvémi kusy fšecky garáže :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Dnes, 22:52 ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Hojte, zdravím z domova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Zdar hospodo tak dnes jsem dodělal první fázi denního svícení AHOJ PEŤO ANI TI TADY NIKDO NEPOCHVÁLIL TVOJE NEW DENNÍ SVÍCENÍ.....BANDA JEDNA NEVŠÍMAVÁ ....JE TO PĚKNÉ VIDĚL JSEM DNES NA VLASTNÍ OČI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Ahojte..jakou jsi si vybral lokalitu Janku ? Lidičky jak mě tahle trasa už nebaví!! Co ty RAZTĚJI proč nespíš,nebo se nevěnuješ pani? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 No nic už pomalu opouštím republiku, tak to dneska zamknu já. JEEREEMYY nejsi tady někde ať Tě zase nezamknu a nejdeš dont až ráno když přijde Neznalék na kávičku Kdyby se tu náhodou objevila Jenny,nechal jsem Ti na parapetu kofolu s panakem rumu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Už se zavírá? Jinak šťastnou cestu Janku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Už se zavírá? Jinak šťastnou cestu Janku. Díky už jen kousek do dnešního cíle. Klidně ještě poseď Lanci, bar je Tvůj, pak akorát nezapomeň zamknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Díky už jen kousek do dnešního cíle.Klidně ještě poseď Lanci, bar je Tvůj, pak akorát nezapomeň zamknout No už jsem nějaký unavený a navíc sedět sám na baru A to jedeš vlakem, nebo jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Tak to tady zamykám, ať nám někdo nešlohne pípu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 No nic už pomalu opouštím republiku, tak to dneska zamknu já.JEEREEMYY nejsi tady někde ať Tě zase nezamknu a nejdeš dont až ráno když přijde Neznalék na kávičku Ty blááho ja zas usnul na hajzlíku ... doháje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Dobré ráno všem ,posedím a dám si jednu kávičku a v devět jedu pro Raztyho a potom pěkně do Palkovic pro Blanku.Už se těším jak malej Jarda .To bude zážitek zase asi po třiceti letech řídit Škodu 110 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Dobré ránko : ) Držím palce at cesta do noveho domu probehne vporadku ... Budes dneska v garazi ? mozna bych se prijel mrknout na tu krasku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 (upraveno) Tak přátelé Škoda 110 L je už moje ,tímto chci poděkovat Woodymu za pomoc při koupi přes aukro a hlavně RAZTYMU za odvoz pro škodověnku a doprovod domů.Až dnes jsem vlastně přišel na to jaký skok ta auta udělala za těch třicet let .Tak že kamarádi děkuji a ostatní bude v tematu .Teť jsem na vážkách jak ji vlastně pojmenovat když jsem ji viděl poprve tak bylo Blanky a když jsem si ji dovezl domů tak je Barbory.Tak vlastně nevím jak ji budu říkat asi BB. Upraveno Prosinec 4, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Ahoj lidi...tak BB jsem nestihl snad příště 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Ahoj,Miro kongretulejšn k tý stodesítce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Tak přátelé Škoda 110 L je už moje ,tímto chci poděkovat Woodymu za pomoc při koupi přes aukro a hlavně RAZTYMU za odvoz pro škodověnku a doprovod domů.Až dnes jsem vlastně přišel na to jaký skok ta auta udělala za těch třicet let .Tak že kamarádi děkuji a ostatní bude v tematu .Teť jsem na vážkách jak ji vlastně pojmenovat když jsem ji viděl poprve tak bylo Blanky a když jsem si ji dovezl domů tak je Barbory.Tak vlastně nevím jak ji budu říkat asi BB. Není zač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Jirko ja jsem tam nevydržel z té cesty jsem byl zmrzlý jak sobolí hovno tak že jsem spěchal domů ale určitě udělám představovačku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 To je v pohodě...myslel jsem si to...určitě se přijdu podívat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Tak dnes asi všichni chrápou ,hospoda prázdná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Caute bando Jaxe vsichni mate? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 ahoj Janku..dobře se máme... ahoj nohic...vítej mezi námi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Hezký večer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Ahoj Blondaku, jak to jde? Byl jsi dneska nekde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Chlapci půjdou do světa moje 16"alu Vega, kdyby jste o někom věděli tak dejte please info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Ahoj Blondaku, jak to jde? Byl jsi dneska nekde? Naštěstí ne, kde je flákáš ty ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.