Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

1x jsem boural vinou kamaráda, který mě tak šikovně podjížděl v zatáčce až mě vytlačil na patník, a po patníku motorku inu nejezdí..

Podruhé naopak jsem boural svou chybou a blbostí :o Frajeřinky se nevyplatí :palec:

Jinak motorky jsou srdcová záležitost, tak jako Octavia kterou mám momentálně.. Proto se nedá ani jednoho zbavit, natož přestat jezdit na motorkách ;) To je jako kdybych ti právě někdo vzal, ten volant a řadičku :palec:

Odkaz ke komentáři
Caues .Asi ani neusnu . Zabouchnul jsem si ja vul klicky v aute,takze ted stoji na zahrade s klickama v zapalovani a ceka co bude... Bohuzel mam jen jeden klic tak cekam na profi otevreni na zitra , moje naradi bylo bohuzel na vsecko kratky....

Brr,nemile...Nemas pripojistene okna proti vandalismu, ze by sis otevrel sam a hned a v pondeli jel zasklit?

Odkaz ke komentáři
Brr,nemile...Nemas pripojistene okna proti vandalismu, ze by sis otevrel sam a hned a v pondeli jel zasklit?

Prave,ze jsem myslel ,ze to tak udelam ,ale nechce se mi pak strhavat folie a davat nove na cele auto kvuli jednomu oknu.Vyzkousel jsem nekolik finticek a navodu jak na to ,ale neni to hold ani favorit ani nejaka stodvacka...

Tak asi budu volat borce at mi to otevre profi . Za 800 bez poskozeni tak uvidim... zbytecna sranda za 8 kil kua

Odkaz ke komentáři

Tak to jsme zjistili taky :o ,ráno v 8 hodin jsem měl sraz s Raztym u garáže .Chtěli jsme přivařit pár věcí ,ale při té kose to Rosťa jen přibodoval a pokusí se to dovařit COkem v zaměstnání :D . A rozhodl jsem se si pořidit nějaké to CO ko do garáže :P ,protože když spočítám že za vyvaření Huberta bych dal ninimálně 5000 Kč :o tak přidám asi 1000 :smich: a bude CO ko doma a za pomoci Rosťi to taky uděláme. :o :(

Odkaz ke komentáři

Neználek -> Prosím tě, jak je obtížná montáž těch Těhlic? Jelikož maník je stále má, tak zvažuji že bych je popřípadě vzal, jelikož chci lepší brzdný účinek :o Jsou kompletní, ale mam docela strach, jak řešit odpojení a napojení brzdových hadiček :( A nemam momenťák na utažení šroubů. Za kolik by jsi mi to popřípadě přehodil? :D

Odkaz ke komentáři
Dobre ranko.

Jery,tak to nasere.Jak se to povedlo ?

Jak ti to bude otvirat,fot to,at vime jak na to :o

U nas poletuje neco bileho z nebe :(

Caues

Ale , na hondici mi prestal fungovat central tak zamykam bud z venci klickem ,nebo kdyz mam plne ruce packou v aute , samozrejme jsem mel plne ruce a v jedne mi plajndaly klíče, po zabouchnuti dveří mi došlo ,že nejsou od auta .

Jelikož byla tma a neviděl jsem přes foli dovnitř nepovedlo se mi je otevřít ...

Naštěstí mám klíe v ruce ,,ale typek mě nenechal se koukat . trvalo mu to cca pul minutky :D)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...