Neználek Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Příjemné a krásně zasněžené ráno všem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Dobre ranko :) tak jsem dneska koukala na ten placek a vypada to dobre :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Petinka : Jestli bude dal takdle snezit :)tak kazda cesta i placek bude vhodna k blbnuti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Dobré ránko Teď jsem četl předpověď a má to prý před Vánoci roztát, to mně ale mrzí už jsem se těšil na bíle Vánoce :) Ale na naši akci to asi vyjde. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 (upraveno) Petinka : Jestli bude dal takdle snezit :)tak kazda cesta i placek bude vhodna k blbnuti :) to jo ale ne vsude na tebe nezavolaj ostrahu :-D ... to je teda veta :) Upraveno Prosinec 17, 2009 uživatelem Petinka250 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 To mas recht :)ale kazdopadne je to snezne rally vsude kam clovek vyjede :)proklinam se opet ze sem nekoupil 4x4 :(ale priste uz tudle chybu nezopakuju :)a dalsi vec co nesmi chybet je nezavisle topeni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 To mas recht :)ale kazdopadne je to snezne rally vsude kam clovek vyjede :)proklinam se opet ze sem nekoupil 4x4 :(ale priste uz tudle chybu nezopakuju :)a dalsi vec co nesmi chybet je nezavisle topeni :) Buď rád že jsi rád :-) Já se proklínám že jsem si nekoupila něco co má 4 kola ... nenávidím busy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Buď rád že jsi rád :-) Já se proklínám že jsem si nekoupila něco co má 4 kola ... nenávidím busy :) Hobliku, Verush......však není všem dnům konec !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Cus . Tak po ceste domu mi to hlasilo -12 ,pekna tycka a auto se nejak neche zahrat. To je tim,ze je to tak super auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 a dalsi vec co nesmi chybet je nezavisle topeni :) Souhlasim,take by se mi libilo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 dalsi vec co nesmi chybet je nezavisle topeni :) V tomto období velice přínosný doplněk, jelikož uvažuji o Magicaru tak asi z dálkovým startem, alespoň malá alternativa nezávislého topení! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 tak bando, hospoda uz je zamluvena, budeme mit uzavrenou spolecnost se stoly do U abychom na sebe vsichni videli a slyseli se, akorat nam pani provozni kladla na srdce aby jsme tam nechali aspon 200kc na osobu, takze moc neobedvejte :) stejne prijedem zmrzli jak ;) takze polivcicka a cajik a uz je to na pul cesty :lool: Jelikoz nam snehove podminky preji bude se pred samotnou besidkou konat i oktaslus takze plati prvni varianta kterou jsem vam psala ve zprave a to sraz 13:00 u cafe Chalanger a nasledny presun na plac :) budte dochvilni odjezd je opravdu 13:00 (presun bude na parkoviste do radvanic k byvalemu bastru) jestli nekdo mate moznost pujcit kuzely bylo by to super, mame jich jen 10 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Hosani a damy.Nemate nekdo na zapujceni altik na Feldu 1,3 ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 tak bando, hospoda uz je zamluvena, budeme mit uzavrenou spolecnost se stoly do U abychom na sebe vsichni videli a slyseli se, akorat nam pani provozni kladla na srdce aby jsme tam nechali aspon 200kc na osobu, takze moc neobedvejte ;) stejne prijedem zmrzli jak :D takze polivcicka a cajik a uz je to na pul cesty ;) Jelikoz nam snehove podminky preji bude se pred samotnou besidkou konat i oktaslus takze plati prvni varianta kterou jsem vam psala ve zprave a to sraz 13:00 u cafe Chalanger a nasledny presun na plac ;) budte dochvilni odjezd je opravdu 13:00 (presun bude na parkoviste do radvanic k byvalemu bastru) jestli nekdo mate moznost pujcit kuzely bylo by to super, mame jich jen 10 :lool: Tak pokud nemaji Kofolu,tak at se nedivi,ze pak nemaji kseft :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Ahojte :) Tak hlasim nyni po dojezdu domu minus 14,5 :)auto sem dal preventivne do garaze a zatopil mu .) Jinak Radime, ten dalkovy start je dobra vec, ale nevim jak moc se ti ohreje naftak v tedle kose, me teda vubec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Jinak Radime, ten dalkovy start je dobra vec, ale nevim jak moc se ti ohreje naftak v tedle kose, me teda vubec :) JJ,si take myslim. V teto zime skoda nafty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Ahojte :) Tak hlasim nyni po dojezdu domu minus 14,5 :)auto sem dal preventivne do garaze a zatopil mu .) Jinak Radime, ten dalkovy start je dobra vec, ale nevim jak moc se ti ohreje naftak v tedle kose, me teda vubec :) To je fakt, na 90st vyleze po 15 km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Ahojte :) Tak hlasim nyni po dojezdu domu minus 14,5 :)auto sem dal preventivne do garaze a zatopil mu .) Jinak Radime, ten dalkovy start je dobra vec, ale nevim jak moc se ti ohreje naftak v tedle kose, me teda vubec :) To je fakt, na 90st vyleze po 15 km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 To je fakt, na 90st vyleze po 15 km! a mas pustene topeni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 a mas pustene topeni ? Jasně, tobě se zahřeje rychleji ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Hosani a damy.Nemate nekdo na zapujceni altik na Feldu 1,3 ??? Asi se mi válí někde ve sklepě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 haha tak me se neohreje na 90 stupnu ani nahodou .)musel sem nahodit kryt pred chladice jinak bez sance :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Jasně, tobě se zahřeje rychleji ? Covece ted nevim,ale ja mrzndu dokud to jde :lool: Nejdriv motor ,pak ja :) Zitra zmerim. Jenze O2 ma topny clen v topeni se mi zda,ne ? Tome,tak mam katon pred chladicem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Asi se mi válí někde ve sklepě Je dobry a pucis ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Ti ho dam, ani nevim jestli funguje :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Ti ho dam, ani nevim jestli funguje :) . oooo,diky. Jedes na Okta slus,ze bys ho vzal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Covece ted nevim,ale ja mrzndu dokud to jde :) Nejdriv motor ,pak ja :) Zitra zmerim. Jenze O2 ma topny clen v topeni se mi zda,ne ? Tome,tak mam katon pred chladicem :) Byla řeč o OI, OII mi topí po otočení klíčku v zapalování ! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 No kdyby to nezavisle nebylo tak kurevsky drahe aj bych si to nechal libit :(ale dat za to 40 papiru......ani nahodou to radsi budu mrznout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 oooo,diky.Jedes na Okta slus,ze bys ho vzal :) Rad bych,ale newim jestli to stihnu. Nejak to poresim a dovezu ti ho na tu klouzacku k bastru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Byla řeč o OI, OII mi topí po otočení klíčku v zapalování ! :) Jezis,ja zapomnel ze mas sluzebni takze beru zpet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.