maros Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Cest,my jsme se byli projit po lese,kdyz je tam tak krasne :P a nezmrzli jste :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 a nezmrzli jste :D Já jsem přišel spocený, vedro jak v létě (táhnul jsem sáňky) a moje s malým byli zmrzlí :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Čaute, co děláte v takové kose ? Já doteď spal u krbu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak mne napadlo,pujde to vubec obratit v takove male garazi ? Půjde, chce to ale víc lidí a jak se to bude bulat, tak se to musí podtrhovat pod seba a otočíš to téměř na místě :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Dneska jsem chtěl dělat ty led lampičky a místo toho jsem od rána někde lítal ...ať žijou Vánoce :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Já jsem přišel spocený, vedro jak v létě (táhnul jsem sáňky) a moje s malým byli zmrzlí Tak to se nedivim :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Půjde, chce to ale víc lidí a jak se to bude bulat, tak se to musí podtrhovat pod seba a otočíš to téměř na místě :P To si take myslim,horsi to bude asi pak zpatky na zem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Dneska jsem chtěl dělat ty led lampičky a místo toho jsem od rána někde lítal ...ať žijou Vánoce :P Chci teď udělat osvětlení spz a taky mi to ně jak nevychází 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 To si take myslim,horsi to bude asi pak zpatky na zem. To zvládneš i sám, vykopneš klín z pod kolíbky a musíš rychle utéct, někde hodně daleko :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Já se zahřívám prací, dodělávám koupelnu. Můžu zítra přijet služební oktou ?? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Já se zahřívám prací, dodělávám koupelnu. Můžu zítra přijet služební oktou ?? :P Ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Ne :D Proooooč??? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Proooooč??? :P Jen si ho ušpiň tak jak my ty naše :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Kurnik jste se pohádali či co? Tolik lidí tady a nikdo ani nežblechtne :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak žblebtnu...včera se mi rozsvítila kontrolka "Systém kontroly výfukových plynů" svítilo to tak 10 km s dvěma zastávkama a pak to najednou zhaslo a už se to nerozsvítilo, ale včera a i dnes jsem si všiml zápachu jak spálený kov, který šel nejvíce cítit u spolujezdcových dveří...bylo to cítit i po zastavení na semaforu,když to proniklo do vozu...nevíte někdo co by to mohlo být ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Jen si ho ušpiň tak jak my ty naše :P jj,ja ho mam pekne zasrane a skoro bile :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak žblebtnu...včera se mi rozsvítila kontrolka "Systém kontroly výfukových plynů" svítilo to tak 10 km s dvěma zastávkama a pak to najednou zhaslo a už se to nerozsvítilo, ale včera a i dnes jsem si všiml zápachu jak spálený kov, který šel nejvíce cítit u spolujezdcových dveří...bylo to cítit i po zastavení na semaforu,když to proniklo do vozu...nevíte někdo co by to mohlo být ? Žeby katalyzátor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 jj,ja ho mam pekne zasrane a skoro bile :D MAROŠ V PŘÍVOZU SE MOC SOLÍ :P JÁ MÁM BÍLÉ I GUMY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Já se zahřívám prací, dodělávám koupelnu. Můžu zítra přijet služební oktou ?? :P RADIME PŘIJEĎ SVÝM ......CHCI VIDĚT VELKÉHO BLONDÝNA S ČERVENOU MASKOU :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Venku zase fujo tak to zitrejsi driftovani by melo byt ok :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Venku zase fujo tak to zitrejsi driftovani by melo byt ok :D V Pičvoldě ni :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak žblebtnu...včera se mi rozsvítila kontrolka "Systém kontroly výfukových plynů" svítilo to tak 10 km s dvěma zastávkama a pak to najednou zhaslo a už se to nerozsvítilo, ale včera a i dnes jsem si všiml zápachu jak spálený kov, který šel nejvíce cítit u spolujezdcových dveří...bylo to cítit i po zastavení na semaforu,když to proniklo do vozu...nevíte někdo co by to mohlo být ? EGR ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Venku zase fujo tak to zitrejsi driftovani by melo byt ok :P Tu neco lita ale snezeni to nemuzu nazvat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Nevím co by to mohlo být...VAG nemám...jedu na noční,tak se uvidí,jestli to někde neklekne :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Však se ráno uvidí jak to bude vypadat. :P A já se taky budu hlásit asi v bílé barvě. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Není to nějak husté,ale auto už mám bílé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Tu neco lita ale snezeni to nemuzu nazvat. Maroš, nejsou to náhodou saze z kumina ? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Maroš, nejsou to náhodou saze z kumina ? :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Maroš, nejsou to náhodou saze z kumina ? :P to ni,ani nahodom.My som ekologove :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Tréning na octašluz :P :D http://rozzlobenimuzi.com/?linkid=19298-jde_se_do_prace.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.