bruno128 Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ahoj, proc se prevalujes a radeji nespis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Jedno aktualni foto z okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 dobre rano muzu vam rict, ze prevalovat se celou noc a oka nezahmourit teda neni nic moc pro me ;) Ahoj Jo to znám, v noci z úterý na středu jsem taky nemohl spát, druhý den jsem měl zkoušku a tu jsem projel. Hlava pak nefunguje jak má :( Jinak na usnutí je dobrá knížka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 pada a pada:) od 6 do 13 hod za volantem a 400Km na snizku je za mnou....dneska radsi fakt nevyjizdet.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 pada a pada:) od 6 do 13 hod za volantem a 400Km na snizku je za mnou....dneska radsi fakt nevyjizdet.... Já jel do obchodu a stačilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 dalnice a rychlostni silnice vypadaji uplne stejne jako vesnicke ulicky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 dalnice a rychlostni silnice vypadaji uplne stejne jako vesnicke ulicky V pravém koleje, zbytek sníh a předjíždění jen pro odvážné Nejvíc jsem měl předevčírem bobky na I/48 u lan, kdy jsem levou stranou jel ve sněhu a vpravo byl kamion, a zrychlit nešlo páč ta levá strana prokluzovala, no sranda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 V pravém koleje, zbytek sníh a předjíždění jen pro odvážné Nejvíc jsem měl předevčírem bobky na I/48 u lan, kdy jsem levou stranou jel ve sněhu a vpravo byl kamion, a zrychlit nešlo páč ta levá strana prokluzovala, no sranda. tam nemam odvahu predjizet ani za sucha nevim proc ale z tech lan mam strach :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Toz to ja sem byl v tom snehu vlevo skoro celou cestu jinak bych kvuli nekterym prijel domu v 7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Haha taky jsem byl na cestach a za me zase prdel. Ja vam nevim, ale me bavi jezdit radeji v takovem pocasi nez kdyz je slunko. Jsem asi cudnej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Haha taky jsem byl na cestach a za me zase prdel. Ja vam nevim, ale me bavi jezdit radeji v takovem pocasi nez kdyz je slunko. Jsem asi cudnej. Asi jo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Haha taky jsem byl na cestach a za me zase prdel. Ja vam nevim, ale me bavi jezdit radeji v takovem pocasi nez kdyz je slunko. Jsem asi cudnej. To te casem prejde ;) byl sem taky takovy, ale jak zacne clovek jezdit hodne moc....tak uz to neni takova bzunda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 tam nemam odvahu predjizet ani za sucha nevim proc ale z tech lan mam strach :-/ Ty lana chrání, není třeba se jich bát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 No rika to o me uz vice lidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Toz to ja sem byl v tom snehu vlevo skoro celou cestu jinak bych kvuli nekterym prijel domu v 7 Já snad každou cestu tam jedu v levém ;) To snad ani jinak nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ty lana chrání, není třeba se jich bát. Alespon pak pohřebáci nemaj těžkou práci ,naseká tě to na kousíčky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 JJ, ani hasiči nemusí střihat plechy, v tu ránu máš kabrouše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 JJ, ani hasiči nemusí střihat plechy, v tu ránu máš kabrouše. to je páni černej humor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Tak a Cíva je fuč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Tak a Cíva je fuč to sis ji moc neuzil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 To slo tak rychle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 ZDAR A SÍLU VIDĚL NĚKDO Z VÁS DNESKA NĚJAKÝ SYPAČ ? JÁ DVA , ALE OBA MĚLI RADLICI NA HOŘE A NIC NESYPALI AHOJ JERO, TAK ŽLUTÝ BARELEK UŽ JE DEFINITIVNĚ PRYČ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Jero : Jakto ? proc ? take fajne to bylo auticko .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 ZDAR A SÍLU VIDĚL NĚKDO Z VÁS DNESKA NĚJAKÝ SYPAČ ? JÁ DVA , ALE OBA MĚLI RADLICI NA HOŘE A NIC NESYPALI ja jsem jeden potkala ;) na namesti na sumbarku. mel radlici dole i sypal, ale bylo mi to na prd :( jsem byla pesky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Jeje Barelek je pryč a taková s ním byla sranda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Jeje Barelek je pryč :( a taková s ním byla sranda... po tom silenem prujezdu havirovem si moc vesele nevypadala spis tak jako vydesene ;) By me zajimalo co se stalo, u nas vubec nesviti venkovni osvetleni je to i ve meste nebo jen na sumbarku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 po tom silenem prujezdu havirovem si moc vesele nevypadala spis tak jako vydesene ;) To bylo na oko :-) Nemůžu je přece podporovat v těhle zběsilých honičkách Ale jinak to právě bylo moc sympatické autíčko. Takové veselé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Bylo to jedine auto ktere jakz takz vzdorovalo mojemu :)takze s nim byla prdel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 To bylo na oko :-) Nemůžu je přece podporovat v těhle zběsilých honičkách Ale jinak to právě bylo moc sympatické autíčko. Takové veselé. jo, bylo zlute a male 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 po tom silenem prujezdu havirovem si moc vesele nevypadala ;) spis tak jako vydesene :( By me zajimalo co se stalo, u nas vubec nesviti venkovni osvetleni je to i ve meste nebo jen na sumbarku? U NÁS NA ŠUMBARKU LAMPY SVÍTÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.