Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jirko jine nez ty v bazaru nemam. A svoje ti neprodam :lool: Ale muzu ti je jen vrele doporucit.

Jero proc se ti zda GV nepovedeny. Podle me je v poho. Pohodlny, prostorny, kufr ujde, motory jak octavia 2 , jen je nejak nizko.

Co se tyče vzhledove stranky si myslim,ze je zte vsech modelu na tom nejhur .. A pokud byste treba nekdo chtel V v 1.4 tak bacha na nej , kamos ho ma porad v servisu ...

Odkaz ke komentáři

Haha ohledne retezu. Takze latkove retezy muzu doporucit od Michelinu. Jsou tvorene jakoby klasiky, takze maji zabez i ve snehu. Jedna se o tento model.

http://www.autonosice-ostrava.cz/detail.ph...mp;xx_skupina=1

Ja jsem ale zastance mit u sebe klasiky retez. Daji se pouzit i jako vyprostovaci. ( tedy ty kvalitny modely).

Ja pouzivam model Thule CS-10. Rychla montaz, napinaci kladka, ale hlavne rychlost demontaze. Jen zatahnu za jedno lanko a retez spadne dolu. Predtim jsem vozil Pewag Sportmatik SMX. Maji vyhodu dvou kladek, ale jinak kvalita stejna. Demontaz jako klasicky retez.

Nyni jsou na trhu dve novinky od Pewagu. A to Super Ice Grip - ty maji kladky, takova jednoduzsi varianta. Druha je Snox. U tech se nemusi se nic napinat, zadne kladky proste nic. Funguji jako textilni, navlekaji se. Po obvodu je guma ktera je stahne.

Jinak klasiky Brenta 9 XMB (ma 9 mm retez, takze vhodna na vase snizene milacky) a Brenta C-XMR.

Ja bych se tech obyc radeji vyvaroval. Jsou vhodne tak na felicie a jine vozidla teto kategorie. Ono Octavia uz neni zadny drobecek, a abych usetril par stovek na retezu a po te se me nekde pretrhl a nadelal by skody .......

Hlavne vypinejte ASR.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...