Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Maroš, já bych se vyprd na repas. Chce za to 200 za ks, já volal do škodofky a chcou 420 za ks a myslí si, že ikdyž je to jednou tolik ale není tak moc , že origo je origo . A nekde jsem i čet, že po pul roce ty rapasované taky klekly :palec:

Ted jsem koukal do Etky ,nemam tam sice CZ ceny ale u tvych to ukazuje 21,52 a u mojich 48 ,takze pokud je to za kus,tak je to marasmus :P

Odkaz ke komentáři
Že se namám těšit , že tam jezdí jen kvůli dědovi ,ten je prej super ,ale ona ... dycky když tam jsou chtěji odjet ,mádebilní dotazy a ostré narážky

Tak to ti nezavidim ale snad prezijes.

Mlade rekni at foti na plese a pak at te tu hodi jak vypada :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak to ti nezavidim ale snad prezijes.

Mlade rekni at foti na plese a pak at te tu hodi jak vypada :P

Snad to pujde no .. uvidíme ;) ... ona hlavně hroně dbá na to,aby se dva lidi co čekaj děcko prostě vzali ,ale to nějak zatím vplánu nemám :palec:))

;) myslím,že nějaké fotky budou tak pak něco ukážu :D .)

Odkaz ke komentáři
Další kdo nečt naše stránky a naletěl :palec:

http://www.skoda-forum.cz/viewtopic.php?t=2167

jj,hold stane se a neni prvni a posledni.

Nevideli jste vcera na CT24 porad kolem 20 jak tam byl Okimura ?

On rikal,ze na vsech trech programech ve zpravach - vyskoa sledovanost - upozornoval na jednu cestovku (ted nevim nazev) ,ze dluzi,neplati a nevim co jeste a co lide.....stejne kupovali u nich dal zajezdy a pak se divili ,kdyz krachli.

Lidi jsou nepoucitelni a koukaji jen asi na ceny i kdyz jsou podezrele levne.

Odkaz ke komentáři
jo jo už to vidím jak budeme mít v důchodu 40" monták na něm big ikonu OC až na to vidíme a budeme chatovat !!! :palec:

:P já jsem smířený s tím,že důchod mít nebudu ... ;) ,ale dokážu si představit ty srazy ... : co klouby,ale jo dobrýý, a oči ,nevidím už, neslyším,a uz mas vybranou rakev ;) apod ...

Odkaz ke komentáři
:D já jsem smířený s tím,že důchod mít nebudu ... :D ,ale dokážu si představit ty srazy ... : co klouby,ale jo dobrýý, a oči ,nevidím už, neslyším,a uz mas vybranou rakev :palec: apod ...

.....a co úniky moči ?? já v poho já mám pemprsky !!! :palec: :P kolik máš najeto 2 546 289 po 6sté generálce motoru !! ;) ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...