RiderPaul Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Pavle ty uz nerobis u sikmookych ? Upřímně opravdu budu radši bez peněz, než dělat za nelidských podmínek a dělat někomu opici ;) Počkám až se objeví někde nějaké volné místo a ukončuji nemocenskou.. Šikanovat v práci se opravdu dle mě nikdo dlouho nenechá, a já nejsme povahy abych si nechal srát za tak málo peněz na hlavu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Jenze kdo to tam dela. Ja slysel ze ti co jsou na lice)ne asi vseci),jim je vsecko jedno. Sroubek nejde,tak ho daji pres zavit a serou na to a pod. Ano, některé nejmenované osoby na tyto pravidla jebou! a pak to vypadá jak to je Každý má každou zničenou, popřípadě poškozenou věc nahlásit aby toto vozidlo nevyjelo! (Do patřičného dokumentu zapsat) Bohužel TeamLeadeři na tyto předpisy serou ;) Co se týče výstupní kontroly, tyto věci už ovlivňuji Korejci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Další exoti http://otomoto.cz/skoda-octavia-2-0-tdi-C11209631.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Jenze kdo to tam dela. Ja slysel ze ti co jsou na lice)ne asi vseci),jim je vsecko jedno. Sroubek nejde,tak ho daji pres zavit a serou na to a pod. MAROŠ TAKY BY TĚ TA PRÁCE MOC NEBAVILA, KDYBY TI NĚKDO STÁL ZA PRDELÍ A POŘÁD TĚ PRUDIL ;) POTOM TEN VÝSLEDEK PRÁCE STOJÍ ZA HOVNO ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Čau všem, co řešíte? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Čau všem, co řešíte? ;) ČAU :lool: ŘEŠÍME NEŘEŠITELNÝ PROBLÉM......VÝBĚR NOVÉHO AUTA RIDERPAUL....... ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 ČAU :D ŘEŠÍME NEŘEŠITELNÝ PROBLÉM......VÝBĚR NOVÉHO AUTA RIDERPAUL....... ;) ;) No a neříkej že to není neřešitelný problém tohle? Dneska bych nevěřil si vzít auto ani od vlastní rodiny :o VŠICI JSOU ZMRDI ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 ČAU ;) ŘEŠÍME NEŘEŠITELNÝ PROBLÉM......VÝBĚR NOVÉHO AUTA RIDERPAUL....... ;) ;) Šak ukazoval tu dvojkovou oktu z Frýdku, vypadala dobře i cenově :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 No a neříkej že to není neřešitelný problém tohle? Dneska bych nevěřil si vzít auto ani od vlastní rodiny ;) VŠICI JSOU ZMRDI ;) ;) tal to máš ganc fajne :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Šak ukazoval tu dvojkovou oktu z Frýdku, vypadala dobře i cenově ;) Dneska nemůžeš vybírat stylem "vidím auto koupím" ale dlouho hledat a rozmýšlet ;) Tohle se mi stalo opravdu osudným 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Dneska nemůžeš vybírat stylem "vidím auto koupím" ale dlouho hledat a rozmýšlet ;) Tohle se mi stalo opravdu osudným to mi vykládej, přečti si můj článek na www.skodaoctavia.cz, sekce garáž/jenda27 a věř, že vím o čem se bavím stálo mě to 2 roky života. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 No a neříkej že to není neřešitelný problém tohle? Dneska bych nevěřil si vzít auto ani od vlastní rodiny ;) VŠICI JSOU ZMRDI ;) ;) JÁ UŽ TO NEŘEŠÍM. MAZLA SI NECHÁM TAK DLOUHO DOKUD BUDE DÝCHAT. V DNEŠNÍ DOBĚ KOUPIT AUTO V ČR, TAK ABY SES NESPÁLIL......TO JE FAKT NEŘEŠITELNÝ PROBLÉM, NEBO BYS MUSEL MÍT POŘÁDNÉ ŠTĚSTÍ :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 JÁ UŽ TO NEŘEŠÍM. MAZLA SI NECHÁM TAK DLOUHO DOKUD BUDE DÝCHAT. V DNEŠNÍ DOBĚ KOUPIT AUTO V ČR, TAK ABY SES NESPÁLIL......TO JE FAKT NEŘEŠITELNÝ PROBLÉM, NEBO BYS MUSEL MÍT POŘÁDNÉ ŠTĚSTÍ ;) Řešitelný je, ale musíš trefit. Kolega sháněl novou Oktávku 2 v dieslu, tak jsem s ním pojezdil co se dalo v okolí, ale nad těma cenama zůstával rozum stát. Tak na řadu přišel net a tipcars a ejhle trefa Porsche Olomouc a to se podrž cena o 130 000 Kč levnější než na Ostravsku ve verzi Elegance cena tady cca 550 až 570 tis.Kč. Fajne že? A koupil to za 430 tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 MAROŠ TAKY BY TĚ TA PRÁCE MOC NEBAVILA, KDYBY TI NĚKDO STÁL ZA PRDELÍ A POŘÁD TĚ PRUDIL ;) POTOM TEN VÝSLEDEK PRÁCE STOJÍ ZA HOVNO ;) Prave proto jsem rad kde jsem ted.Maly podnik i kdyz i tam jsou nekdy rozhodnuti ala kocourkov ale vim kdo ,kde a jak hospodari. Tvr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 JENDA.....JAK SE ŘÍKÁ, KDO HLEDÁ NAJDE, ALE ZASE O SVÉM AUTĚ VÍM VŠECHNO, TAK PROČ KDYŽ FUNGUJE SE HNÁT DO DALŠÍHO O KTERÉM NEVÍM NIC.......TAKY JSEM TOUŽIL PO OCTAVII RS, ALE UŽ MĚ TO NĚJAK PŘEŠLO........ASI STÁRNU ČI CO ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Řešitelný je, ale musíš trefit. Kolega sháněl novou Oktávku 2 v dieslu, tak jsem s ním pojezdil co se dalo v okolí, ale nad těma cenama zůstával rozum stát. Tak na řadu přišel net a tipcars a ejhle trefa Porsche Olomouc a to se podrž cena o 130 000 Kč levnější než na Ostravsku ve verzi Elegance cena tady cca 550 až 570 tis.Kč. Fajne že? A koupil to za 430 tis. Ja si myslim,ze kdyz koupis klumpra,tak je jedno od koho a kde. Opravovane auto muze byt lepsi nez nove po prvnim majiteli. Hold kdyz narazis na problemovku je konce a nemuzes take cekat ze kdyz koupis starsi auto,ze se nebude srat neco.I na tech novych jsou problemy . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 JENDA.....JAK SE ŘÍKÁ, KDO HLEDÁ NAJDE, ALE ZASE O SVÉM AUTĚ VÍM VŠECHNO, TAK PROČ KDYŽ FUNGUJE SE HNÁT DO DALŠÍHO O KTERÉM NEVÍM NIC.......TAKY JSEM TOUŽIL PO OCTAVII RS, ALE UŽ MĚ TO NĚJAK PŘEŠLO........ASI STÁRNU ČI CO ;) ;) Ja touzim po O2 ale spis u mne to brzdi finance ;) ale nynejsi jezdi a jsem za neho rad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Prave proto jsem rad kde jsem ted.Maly podnik i kdyz i tam jsou nekdy rozhodnuti ala kocourkov ale vim kdo ,kde a jak hospodari.Tvr MAROŠ JÁ JSEM TEĎ TAKY SPOKOJENÝ.....NA DÍLNĚ JSME 4 A HLAVNĚ NEHROZÍ ŽÁDNÉ MONTÁŽE VENKU, TAK ŽE SE TAM ASI UHNÍZDÍM NA TRVALO......MÁM TO 11 KM OD BARÁKU ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 JENDA.....JAK SE ŘÍKÁ, KDO HLEDÁ NAJDE, ALE ZASE O SVÉM AUTĚ VÍM VŠECHNO, TAK PROČ KDYŽ FUNGUJE SE HNÁT DO DALŠÍHO O KTERÉM NEVÍM NIC.......TAKY JSEM TOUŽIL PO OCTAVII RS, ALE UŽ MĚ TO NĚJAK PŘEŠLO........ASI STÁRNU ČI CO ;) ;) Já také vím vše o svém autě a také vím pokud ubude ml oleje tak jde ze skály ;) a vůbec mě nezajímá že to ten motor trošinku papnout může :lool: Svině jedna zasraná OI :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 .TAKY JSEM TOUŽIL PO OCTAVII RS, ALE UŽ MĚ TO NĚJAK PŘEŠLO........ASI STÁRNU ČI CO ;) ;) Rostik co to vidim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Ja si myslim,ze kdyz koupis klumpra,tak je jedno od koho a kde. Opravovane auto muze byt lepsi nez nove po prvnim majiteli. Hold kdyz narazis na problemovku je konce a nemuzes take cekat ze kdyz koupis starsi auto,ze se nebude srat neco.I na tech novych jsou problemy . Mě to vykládej, užill jsem si svoje doma kravál co jsem to koupil za žďorbo které se neustále s..e. Ale po těch 2 letech mě okta vycvičila, ale už bych jí nevyměnil už jsme si na sebe zvykli a na 2 to finančně nehrozí. Je sice furt co zlepšovat, ale musím postupně. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Rostik co to vidim ;) Vůbec mu nevěř, to je přepracovaností ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 MAROŠ JÁ JSEM TEĎ TAKY SPOKOJENÝ.....NA DÍLNĚ JSME 4 A HLAVNĚ NEHROZÍ ŽÁDNÉ MONTÁŽE VENKU, TAK ŽE SE TAM ASI UHNÍZDÍM NA TRVALO......MÁM TO 11 KM OD BARÁKU ;) Ty uz zase robis jinde ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 (upraveno) Rider: si myslim ;) Upraveno Únor 21, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 a co na to Razty ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 PAVEL TAK TUHLE VĚTU SI ZAPÍŠU DO DENÍČKU ;) A BUDU TI JÍ PŘIPOMÍNAT AŽ BUDEŠ PSÁT.......Svině jedna zasraná 0II :lool: ..... ;) ;) Svině jedna zasraná OI ........................................ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Já také vím vše o svém autě a také vím pokud ubude ml oleje tak jde ze skály ;) a vůbec mě nezajímá že to ten motor trošinku papnout může ;) Svině jedna zasraná OI ;) Ty to moc hrotis i kdyz uz jsi zazil asi honde trablu. Jenze je otazka zda to neni servisem,ze to neumi na porve jako Paja. Vim ze nekdy se nepodari vsecko hned :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 PAVEL TAK TUHLE VĚTU SI ZAPÍŠU DO DENÍČKU :) A BUDU TI JÍ PŘIPOMÍNAT AŽ BUDEŠ PSÁT.......Svině jedna zasraná 0II :P ..... ;) ;) Svině jedna zasraná OI :P ........................................ To už tady potom radši přestanu chodit ;) :lool: A budu jezdit kanaláma :D :o :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Ty uz zase robis jinde ? ANO ŠEL SEM ZA LEPŠÍM KŠEFTEM ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 ANO ŠEL SEM ZA LEPŠÍM KŠEFTEM ;) ;) Super,tak snad budes spokojeny. To je ta prace kde mas hodne prace ted 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.