Deko Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 A vy tu resite audio a on ma 5.1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Nazdáár ;) Petře kurnia ,já nevěděl ,že se fatalizéři ještě vyráběji Krasavec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Woody no hold koukam ze na to jde kazdy z jine strany :) zajimalo by me jestli to je nejaka sranda nebo to fakt nekdo na vazno fotil aby predvedl hodnotu svych uprav ;) Já bych řekl,že to je na vážno . Kdybys viděl jake kokoty zaležily 3nec tuzing club brečíme smíchy ,červenáme se ostudou když mají název rodného města na šibě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Když jsem to v 7/2008 kupoval tak měla kolem 55tis. km. Teď něco kolem 78tis. km, přesně jsem nekoukal. Právě dnes jsem potkal již vašeho člena Raztyho a ten mě nasměroval na toto fórum. Razty bydlí naproti mě, takže jsme sousedé. Chtel jsem se zeptat jaxi na nas prisel... Je to RAZTEJOVA zasluha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Woody :) no hold koukam ze na to jde kazdy z jine strany ;) zajimalo by me jestli to je nejaka sranda nebo to fakt nekdo na vazno fotil aby predvedl hodnotu svych uprav Bohužel je to fakt http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=...6&start=210 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Chtel jsem se zeptat jaxi na nas prisel... Je to RAZTEJOVA zasluha Dyt máme od Ostravy po slovensko "bilboardy" kolem cesty : Zavízejte do HavExu!HavEx je nej ! :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Bohužel je to fakt http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=...6&start=210 Banda kreténů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Dyt máme od Ostravy po slovensko "bilboardy" kolem cesty : Zavízejte do HavExu!HavEx je nej ! :) ;) Jeremy ja myslel ze az po jihlavu... Ale ten co lepil woody minule 3h byl v rudne ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 čuus všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Jeremy ja myslel ze az po jihlavu... Ale ten co lepil woody minule 3h byl v rudne ne? Na ten jsem zapomněl :) Jendo zdar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 No tak takove imbecily bych strilel :)jsem si precetl to vlakno a auto je nejakeho borce co mel predtim fakt vyfiknute facko ...cumim a cumim Si muzete zlepsit chut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Zorro nás zachránil ;) Máš to parádní , ještě ty lampy na černo a bude to úpla pecka :) Ted už to nevypadá tak nízko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Ahoj Pitriss...jak to,že tě nevidím na soupisce šipek ? Příjdu se jen dívat,ještě bych někoho trefil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 No tak takove imbecily bych strilel :)jsem si precetl to vlakno a auto je nejakeho borce co mel predtim fakt vyfiknute facko ...cumim a cumim Si muzete zlepsit chut :) hmmm paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 to je paráda pěkně to hača 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Zorro nás zachránil Máš to parádní , ještě ty lampy na černo a bude to úpla pecka :) Ted už to nevypadá tak nízko :) Ty si zkazeny Hondama :)Na me to haca az moc nekdy :)za chvili budu jak ty podjizdet jelena :)jinak Diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Jeremy ja myslel ze az po jihlavu... Ale ten co lepil woody minule 3h byl v rudne ne? http://www.venstim.cz/?74190283107f6a6c633f9eb131d6a6c9 :) Předplatil jsem další měsíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Ty si zkazeny Hondama :)Na me to haca az moc nekdy :)za chvili budu jak ty podjizdet jelena :)jinak Diky :) Nene, je to znát jak to sedí jeleny podjíždět je celkem o hubu , na Barelovi jsem si takhle zlomil anténu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Jero : To ja zatim jen pluzim bahno na zahrade..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 http://www.venstim.cz/?74190283107f6a6c633f9eb131d6a6c9 :) Předplatil jsem další měsíc ;) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 No tak takove imbecily bych strilel :)jsem si precetl to vlakno a auto je nejakeho borce co mel predtim fakt vyfiknute facko ...cumim a cumim Si muzete zlepsit chut :) Nejhorší na tom je to, že to auto furt jezdí a tebe budou cajti zastavovat a buzerovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Nejhorší na tom je to, že to auto furt jezdí a tebe budou cajti zastavovat a buzerovat Ja se buzerovat nenecham :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Jero : To ja zatim jen pluzim bahno na zahrade..... Však jestli nasněží jak meteoblázni slibujou , okusíš i klepání sněhu pod zadkem . Dneska jsem jel s modrasem takovou zvlasni krtkovanou cestou a mel jsem stazene pulky kdy že to zas zadřu :) a nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Však jestli nasněží jak meteoblázni slibujou , okusíš i klepání sněhu pod zadkem . Dneska jsem jel s modrasem takovou zvlasni krtkovanou cestou a mel jsem stazene pulky kdy že to zas zadřu ;) a nic Zavru zamknu a nevystrci ani sterac z garaze jak napada :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Zavru zamknu a nevystrci ani sterac z garaze jak napada :) To je dobrý nápad ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Zavru zamknu a nevystrci ani sterac z garaze jak napada :) to máš fajne, já odkopu odjedu a vjede mi na místo .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 to máš fajne, já odkopu odjedu a vjede mi na místo .... Si musis sve misto radne oznacit jak to delaji Prazaci :)Verush tady davala fajn fotku jak to v praxi funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 To je dobrý nápad :D Jenom machruju :)dneska sem odpoledne uz mel mirne stazenou prdel jak sem videl ty mraky, tak sem pro jistotu ocistil zimaky od bahna aby v pripade krize byly jeste k dispozici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Si musis sve misto radne oznacit jak to delaji Prazaci :)Verush tady davala fajn fotku jak to v praxi funguje. tak před 2 rokama jsem viděl pod barákem u nás jak borec se odkopal a z kartonu si vyrobil závoru jak na vrátnici, byl jsem mrtvý smíchy škoda, že nebyl foťák po ruce a mu tam fakt nikdo nevjel nevím jestli ze strachu nebo z hecu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Jenom machruju :)dneska sem odpoledne uz mel mirne stazenou prdel jak sem videl ty mraky, tak sem pro jistotu ocistil zimaky od bahna aby v pripade krize byly jeste k dispozici Jo táákhléé :D ... No já doufám,že sněžit moc nebude,ikdyž dneska pár vloček tady v Jablu spadlo ,ale ... prostě nesmí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.