Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Woody :palec: no hold koukam ze na to jde kazdy z jine strany :) zajimalo by me jestli to je nejaka sranda nebo to fakt nekdo na vazno fotil aby predvedl hodnotu svych uprav ;)

Já bych řekl,že to je na vážno . Kdybys viděl jake kokoty zaležily 3nec tuzing club :lol: brečíme smíchy ,červenáme se ostudou když mají název rodného města na šibě

Odkaz ke komentáři
Když jsem to v 7/2008 kupoval tak měla kolem 55tis. km. Teď něco kolem 78tis. km, přesně jsem nekoukal. Právě dnes jsem potkal již vašeho člena Raztyho a ten mě nasměroval na toto fórum. Razty bydlí naproti mě, takže jsme sousedé.

Chtel jsem se zeptat jaxi na nas prisel... Je to RAZTEJOVA zasluha :palec:

Odkaz ke komentáři
Si musis sve misto radne oznacit jak to delaji Prazaci :)Verush tady davala fajn fotku jak to v praxi funguje.

tak před 2 rokama jsem viděl pod barákem u nás jak borec se odkopal a z kartonu si vyrobil závoru jak na vrátnici, byl jsem mrtvý smíchy škoda, že nebyl foťák po ruce a mu tam fakt nikdo nevjel nevím jestli ze strachu nebo z hecu. :rolleyes::lol: :D

Odkaz ke komentáři
Jenom machruju :)dneska sem odpoledne uz mel mirne stazenou prdel jak sem videl ty mraky, tak sem pro jistotu ocistil zimaky od bahna aby v pripade krize byly jeste k dispozici :lol:

Jo táákhléé :D ... No já doufám,že sněžit moc nebude,ikdyž dneska pár vloček tady v Jablu spadlo ,ale ... prostě nesmí ... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...