Kaproš Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 (upraveno) čau Kaproš tak jsem slyšel, že jsi z Ka8? Kdo mě nabonzoval (že by Tomáš) Upraveno Březen 7, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Pane doktore,já mám problém. Já trpím předčasnou ejakulací. Jak se ženy jenom dotknu, skoro okamžitě se udělám. Manželka z toho nic nemá, jí se to nelíbí, furt mi to vyčítá a nechce se mnou spát. Co mám dělat?" "Já vám poradím, pane. Vždycky, když se vám bude už už chtít, tak se musíte leknout a ono to přejde. Zkuste to a pak mi přijdete říct." Pán se objevil hned druhý den: "Pane doktore,to byla katastrofa. Hned, když jsem šel od vás, koupil jsem si v obchodě startovací pistoli. Přišel jsem domů, manželka byla svlečená v posteli, tak jsem na ni hned hupsnul. Pistoli jsem si nenápadně schoval pod polštář. Zkusili jsme pozici 69. Jak mi ho manželka chvilku cumlala, cítil jsem, že už déle nevydržím, tak jsem vytáhl pistoli a vystřelil. No co vám mám povídat.Manželka se tak lekla, že mi ho málem ukousla, posrala se mi na obličej a ze skříně vylezl nahatý soused s rukama nad hlavou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Jero nejsou to ty tvoje kola? http://www.tuningbazar.cz/inzerat-31659/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Ne to je folie z reklamky a poradíš prosím tě, dát Milotec nebo ty matné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Pane doktore,já mám problém. Já trpím předčasnou ejakulací.Jak se ženy jenom dotknu, skoro okamžitě se udělám. Manželka z toho nic nemá, jí se to nelíbí, furt mi to vyčítá a nechce se mnou spát. Co mám dělat?" "Já vám poradím, pane. Vždycky, když se vám bude už už chtít, tak se musíte leknout a ono to přejde. Zkuste to a pak mi přijdete říct." Pán se objevil hned druhý den: "Pane doktore,to byla katastrofa. Hned, když jsem šel od vás, koupil jsem si v obchodě startovací pistoli. Přišel jsem domů, manželka byla svlečená v posteli, tak jsem na ni hned hupsnul. Pistoli jsem si nenápadně schoval pod polštář. Zkusili jsme pozici 69. Jak mi ho manželka chvilku cumlala, cítil jsem, že už déle nevydržím, tak jsem vytáhl pistoli a vystřelil. No co vám mám povídat.Manželka se tak lekla, že mi ho málem ukousla, posrala se mi na obličej a ze skříně vylezl nahatý soused s rukama nad hlavou... :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Jero nejsou to ty tvoje kola? http://www.tuningbazar.cz/inzerat-31659/ Nene , to jsou obyčejné ATS Já mam označení "cup" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Kdo mě nabonzoval (že by Tomáš) jo, akorát neznám jeho nick, se přiznám jsem zapoměl, já jsem ze Slovenské :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Jenda milotec bych nedaval. Mel jsem matne, tak jen pro inspiraci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 jenda27: Tom tu není regnutý. On se objeví jak pára nad hrncem a pak zase zmizí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 jenda27:Tom tu není regnutý. On se objeví jak pára nad hrncem a pak zase zmizí :lool: taky dobré, on mi právě řekl, že jsi taky z Ka8, popsal mi tvoji oktu, ale neviděl jsem ji tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 (upraveno) jenda27: už to poznáváš kaj mieškom Ráno se vzbudim a toto pod okny Upraveno Březen 7, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 (upraveno) jenda27: už to poznáváš kaj mieškom :lool: Ráno se vzbudim a toto pod okny dívám se z okna, že by Kašparka?? :lool: nebo nad Kaufem ? Upraveno Březen 7, 2010 uživatelem jenda27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 a poradíš prosím tě, dát Milotec nebo ty matné? Já mám lesklé s tonovanýmy skly to vypadá líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 (upraveno) jenda27: Diviš Upraveno Březen 7, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 jenda27: Diviš jsou to podobné paneláky jsem v obraze, ptal jsem se včera Toma na tón.skel prý je máš taky, kde jsi to nechal dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 folie SunTek byly již při koupi auta (propustnost 20 %) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Tak jsem si byl zkusit motokary v Suche. Dostal jsem poukaz od jeziska,tak jsem ho byl upotrebit. Je to zajimave ale pud sebezachovy byl vetsi Brasin mne s prehledem nekolikrat predjel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Maro po několika odjetých kolech už bys v zatáčkach z té káry vypadával ... Byl jsem na motokárách v Jihlavě ,respekt jak svina a pak už nikdo ani nebrzdil :lool: :lool: Bando !!! Nevíte co je to za song prosíím ??? http://www.youtube.com/user/DaimanDSCOV#p/u/7/fhl8fPsr2gY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 to mas pravdu,druha desetiminutovka uz byla rychlejsi ale i tak jsem dostal na prdel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 to mas pravdu,druha desetiminutovka uz byla rychlejsi ale i tak jsem dostal na prdel Na motokáry bychom mohli zajít na nějakém dalším HavEx srazu ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Pisnicku slysim prvne ale to zelene auto jak tam skace jak zabak je dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Na motokáry bychom mohli zajít na nějakém dalším HavEx srazu ) To si nedovedu predstavit kdyby tam jezdily 4 ty kary na draze ...masakr a uz vidim tu reznivost a chut vyhrat :lool: Ale pozitivum ....tak lehce volnat na Okte uz mi dlouho nesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Na motokáry bychom mohli zajít na nějakém dalším HavEx srazu :lool: ) já bych prosil nějakou zesílenou pro mých 105 kg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 já bych prosil nějakou zesílenou pro mých 105 kg :lool: :lool: Známý z práce má 120kg ) 200cm a pojel nás o kolo je motorkář 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 To si nedovedu predstavit kdyby tam jezdily 4 ty kary na draze ...masakr a uz vidim tu reznivost a chut vyhrat Ale pozitivum ....tak lehce volnat na Okte uz mi dlouho nesel Počkej jak ti zítra nepudou ruce :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 :lool: Známý z práce má 120kg ) 200cm a pojel nás o kolo je motorkář tak to jsem úplně v klidu, jinak to dotlačím břuchem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 VERUSH GRATULUJI K PĚKNÉ FABULI ANI JSEM JÍ NESTIHL OKOUKNOUT.AVATAR JE TAKY SUPER, JEN CHUDÁK BLONDY......PO OBŘÍZCE :lool: Děkuji :-) aspoň už jsem pojízdný člen fora A blondy to přežije, navíc stejnou fotku jsem si dala i na pozadí do mobilu a tam sem už blondyho neřezala :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Jero poslouchám to, už sem to někde slyšela, ale kdo nebo co to je netuším.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Jero poslouchám to, už sem to někde slyšela, ale kdo nebo co to je netuším.. Líbilo by se mi to u plánováného videa co chceme dělat na Jaře s kámošem a Hondicema ve V-tec štylu (malou ochutnávku jste měli včera) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Líbilo by se mi to u plánováného videa co chceme dělat na Jaře s kámošem a Hondicema ve V-tec štylu (malou ochutnávku jste měli včera) :lool: No to by nemuselo být špatné jestli ale přes zvuk barela II půjde tu píšničku vůbec slyšet :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.