Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jednou nam takhle s kolegou chytla zaparkovana 405 co ji mel nastartovanou aby zahral motor a 2x 6kg hasicaky jsme tam vycakali a hovno hovno zlata rybko..... Byli jsme radi ze jsme to stihli vytlacit z rady ostatnich aut a vyndat jeho veci a uz jen koukali jak hori a cekali na hasice...... Fakt hukot!!!!! A ten smrad co jsme se ho nadychali...... Savli jsem hodil malem hned trikrat......... :rolleyes: ;) :smich: Takze to uz fakt nechci zazit a te Octy je skoda.... Navrhuji minutu ticha za zesnulou! :D

Nebylo to v Rychvaldě? :lol:

Odkaz ke komentáři
Protože v Rychvaldě shořela taky 405 byl to kolega od mojeho spolupracovníka :huh:

Bracha vi o cem mluvi. Bylo to nastesti v uzavrenem arealu moji byvale firmy kde bracha jese jezdi a nastesti ta 405 toho kolegu stala 5tis tak to moc skody nebylo a diky nasi rychle akci neprisly k uhone dalsi auta nasich kolegu a ani firemni drobeckove...... Ale reknu ti ze takovy adrenalin malo kdy zazijes...... I kdyz v nasem pripade to misty byla spis komedie. Kolega na me: has to vole a ja asi tak cim ty kravo..... Na dilne je hasicak..... Hmmm...... Pi.. to nejak nechce strikat!!!!! ....Jak je tam dlouho?!?!?!!!! Co ja vim.....Asi 100let!!!!! Najdi dalsi.....Si delas prdel!!!!! Delej.... Tlac to z rady....... Ne to je moc.... Tam uz jsou kamiony..... Volej hasice...... Utikej jim na proti...... ;) :rolleyes::smich::lol: :D :o :o :o

Odkaz ke komentáři

Dobre rano vsem. Tak jsem se dostal na net driv nez ve 14h tak vam pisnu. Koukam,ze se tady od vcerejsiho vecera moc neudalo tak se alespon pochlubim ja. Bozi mlyny melou pomalu ale dobre. V sobotu jsem se chlubil jak mam krasne pocasi a 25° a dneska rano me to takhle mile prekvapilo pri ceste do Francie.... Jinak uz mam pulku dnesniho pracovniho dne za sebou: palubak pise odjeto 311km za 4:13h a jeste mi zbyva cca 250km a pro dnesek padla. Tady jsou fotecky z toho prekvapka. :) ;) Omlovam se za kvalitu je to focene telefonem a za jizdy :D Ta posledni je z Tunelu du Mont Blanc. Ty pred ni jsou tesne pred nim. Zajimavy prechod teplot..... :P :)

post-3498-1271058540_thumb.jpg

post-3498-1271058609_thumb.jpg

post-3498-1271058709_thumb.jpg

post-3498-1271058810_thumb.jpg

post-3498-1271058867_thumb.jpg

post-3498-1271058952_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...