maros Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Tak tak,je to jine neokoukane a originalni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 dobrou take jdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Tak tak,je to jine neokoukane a originalni :DA jen jeden originál ?;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Tak plest se to urcite neplete, nicmene on ma maxika, takze kontrolek ma uplne minimum. Samozrejme to fotak moc nepobral, jak to ma pacholek ve zvyku, ale podle me to vypadalo lip, nez fotos :D Treba dneska ten Opel mel oranzove, ale nebylo to tak hezke, myslim odstin, design ted neberu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 A jen jeden originál ?;) Zatim ano :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Já jsem třeba viděl v práci u tlačítka výtahu takové krásné bleděmodré diody...úplně něco jiného než modrý co jsem viděl dávat do podsvícení :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 tyrkysove? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Nevím,jestli to jsou tyrkysové...nemáš fotku rozsvícených ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Tak to nemam, mel jsem tu jendu varku, prisly jine kusy nez mely, ledky byly podstatne svetlejsi, prave takova tyrkysova :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 SE MI ZDÁ ŽE TO TADY NĚKDO MÁ TU SVĚTLE MODROU NA BUDÍCÍCH, JE TO PŘI ROZSVÍCENÍ SKORO BÍLÁ A MÁ JENOM TAKOVÝ NAMODRALÝ NÁDECH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 DOBROU JDU NA KUTĚ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Dobrou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 SE MI ZDÁ ŽE TO TADY NĚKDO MÁ TU SVĚTLE MODROU NA BUDÍCÍCH, JE TO PŘI ROZSVÍCENÍ SKORO BÍLÁ A MÁ JENOM TAKOVÝ NAMODRALÝ NÁDECH Něco takového by se mi líbilo, takový podsvit mám na HF Parrot ! Marku což takhle udělat podsvit mého Streama ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Něco takového by se mi líbilo, takový podsvit mám na HF Parrot ! Marku což takhle udělat podsvit mého Streama ?? Neni problem, ale takovou svetlounkou modrou nemam Kdyztak mrkni na budiky Hoblika, nebo dalsich clenu :( Popr. jestli chces, muzu se pokusit sehnat jinou modrou. Uz se mi nejak oci zaviraji, tak dobrou vsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Dobre rano preji vsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Dobré ranko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Bud rad, ze vas to tam nepostihlo My tu mame kraliky od sousedu, protoze by se chudaci utopili. Jak byla ta zluta benzinka, pamatujes jak jsme tam s najmisem zastavili, tak tam je to porad pod vodou, v baracich maji metr vody a neni kam by to odteklo. Nastesti asi jako jediny barak nemame ve sklepe vodu, coz je takove pozitivum :( Kde vlastne ted pracujes? Neco jsem nekde cetl, ze hledas novy byt. O novem aute uz vim Jinak ted je toho silene moc, mam moc uceni a vubec na to neni nalada a cas...a hlavne se nechce. Co u tebe ? Jo letos planujem dovcu nekde kolem Snezky, tak bych rad navstivil najmiho a doufam, ze by jsi taky skocil na pokec jo, to já jsem rád, že tady to není, asi tady líp regulujou vodní toky, nebo nevim.. v Turnově loni dostavěli protipovodňovou hráz, tak třeba i tím se daří to utlumit.. těžko říct.. jo, tu benzinku si pamatuju, potkali sme se tam s Motaaa a jeho bratránkem.. já makám v MB, už druhým rokem - dojíždím denně 32km tam a 32 zpátky.. ještě že je to po dálnici, takže je to na 15-20 minut, jak se mi po ránu chce na to šlapat :D Golfika mám teď na plastické operaci - nové prahy a blatníky :lool: jo, nový byt hledám, už mě to štve ty stálý narážky od sousedů a hlavně od majitele. pomlouvání za zády atd.. je fakt, že sem to neřešil, až teď si jedna sousedka šla stěžovat na psa, že tam prej štěká celej den - což těžko může vědět, když chodí do práce dřív než my a vrací se tak půl hodiny přede mnou.. a nikdo jinej si nestěžoval, dokonce ani soused kterej chodí stále na noční a přes den spí, takže jemu by to mělo vadit nejvíc.. kdy se chystáte na dovču? já budu od 2. do 17.7. na Slovensku, tak to bysme se mohli stavit na pokec u vás ;) a jestli budete ve Špindlu v jiném termínu, tak se určitě zastavíme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 dobre rano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Dobré a konečně suché ráno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Ty woe, to je Barel :( http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=2763036 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Kde jste všici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 v robotě kua 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Tak neni to zas tak dlouho, co delali novy val, kolem Olzy a stejne to preteklo Nastesti ted jsem byl na zahrade a uz je voda pryc Co tam delas? Jestli to neni tajne. Jak te znam, tak na to neslapes jen na dalnici :D O tech sousedech jsem to nekde cetl, ale netusim kde to bylo Verim, ze psi kdyz jsou sami doma, tak vyvadeji a muzou ostatni rusit, ale pokud jsou lidi stejne pryc, jako vy, tak o tom nemaji ani potuchy. Ovsem pokud se stehujete zase do bytu, tak je mozne, ze tam takovi sousedi budou taky...ale drzim palce, aby ne :( My jeste nevime, zatim je hodne uceni a predpokladam nekdy v cervenci, ale ted je jeste tezke neco planovat, vypada to tak, ze tyden predem koupime dovcu a pojedeme Urcite dej vedet, kdyz by jste jeli kolem, radi vas uvidime ;) jo, to já jsem rád, že tady to není, asi tady líp regulujou vodní toky, nebo nevim.. v Turnově loni dostavěli protipovodňovou hráz, tak třeba i tím se daří to utlumit.. těžko říct.. jo, tu benzinku si pamatuju, potkali sme se tam s Motaaa a jeho bratránkem.. já makám v MB, už druhým rokem - dojíždím denně 32km tam a 32 zpátky.. ještě že je to po dálnici, takže je to na 15-20 minut, jak se mi po ránu chce na to šlapat :D Golfika mám teď na plastické operaci - nové prahy a blatníky :lool: jo, nový byt hledám, už mě to štve ty stálý narážky od sousedů a hlavně od majitele. pomlouvání za zády atd.. je fakt, že sem to neřešil, až teď si jedna sousedka šla stěžovat na psa, že tam prej štěká celej den - což těžko může vědět, když chodí do práce dřív než my a vrací se tak půl hodiny přede mnou.. a nikdo jinej si nestěžoval, dokonce ani soused kterej chodí stále na noční a přes den spí, takže jemu by to mělo vadit nejvíc.. kdy se chystáte na dovču? já budu od 2. do 17.7. na Slovensku, tak to bysme se mohli stavit na pokec u vás ;) a jestli budete ve Špindlu v jiném termínu, tak se určitě zastavíme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2087...oxujici_pes.htm http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2071...da_troubeni.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Tak neni to zas tak dlouho, co delali novy val, kolem Olzy a stejne to preteklo Nastesti ted jsem byl na zahrade a uz je voda pryc Co tam delas? Jestli to neni tajne. Jak te znam, tak na to neslapes jen na dalnici :D O tech sousedech jsem to nekde cetl, ale netusim kde to bylo Verim, ze psi kdyz jsou sami doma, tak vyvadeji a muzou ostatni rusit, ale pokud jsou lidi stejne pryc, jako vy, tak o tom nemaji ani potuchy. Ovsem pokud se stehujete zase do bytu, tak je mozne, ze tam takovi sousedi budou taky...ale drzim palce, aby ne :( My jeste nevime, zatim je hodne uceni a predpokladam nekdy v cervenci, ale ted je jeste tezke neco planovat, vypada to tak, ze tyden predem koupime dovcu a pojedeme Urcite dej vedet, kdyz by jste jeli kolem, radi vas uvidime ;) inženýr kvality vývoje - uvolňování nových dílů do série, předsériový díly atd... ;) a už tomu tolik nešlapu, jezdím teď na spotřebu, nějak nejsou prašule :D o sousedech si mohl číst na fcb - mám tam status, že sháním byt a taky proč :D já vím, že se to blbě prokazuje, ale přítelkyně pracovala do začátku května přímo pod naším bytem, takže přesně slyšela kdy štěká a kdy ne - nejhorší to bylo v pondělí, protože jak byla zvyklá že sme přes víkend s ní, tak se jí stejskalo :lool: a to prej štěkala jen dopoledne, každou hodinu tak 10-15 minut.. další dny už to bylo ok, štěkala jen chvíli po našem odchodu, jinak klid.. te´d už ani neštěká když odcházíme, prostě si zvykla na určitej denní režim.. ale věřím tomu, že štěkne když někoho slyší na chodbě, protože hlídá.. sháníme právě byt nejlépe v rodinném domku se zahradou, ale to není moc reálný, protože většina je už obsazená.. už sme obešli asi 10 bytů, někde se rozhodujem my, jinde že nám dají vědět oni atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Pekna prace :( Neco podobneho jsi mel i predtim ne? O spotrebe mi ani nemluv, taky uz tomu tolik nedavam Je to mozne, ze to byl FB, zajdu tam obcas, ani neni moc casu na to Tak hlavne, aby jste nasli lepsi domov, kdyby byl ten rodinny dum, tak to by bylo uplne idealni, nemam pravdu? Drzim palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Dobré odpoledne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Čus lidi dneska konečně neprší..... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Jinak dcerka dneska maturita 2,2,3,2 tak večer to musím trošku s ní oslavit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.