Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Protože mě Janek určil jako patrona pro další akci Havexu,a to navštěvu muzea OKD na Landeku.Tak jsem si pozjišťoval pár informací.

Otevíračka je tam Po-Ne 9 hod-18hod a vlezné je 200Kč.Zjistím zda nedavají slevu pro skupinu.Ale potřebuji vědět kolik nás asi bude.A termín bych viděl asi tak neděle 18.7nebo25.7 dopoledne a potom bychom mohli dát hromadný oběd třeba v Selském dvoře :D Janku prosím hoď tam anketu

Odkaz ke komentáři
Protože mě Janek určil jako patrona pro další akci Havexu,a to navštěvu muzea OKD na Landeku.Tak jsem si pozjišťoval pár informací.

Otevíračka je tam Po-Ne 9 hod-18hod a vlezné je 200Kč.Zjistím zda nedavají slevu pro skupinu.Ale potřebuji vědět kolik nás asi bude.A termín bych viděl asi tak neděle 18.7nebo25.7 dopoledne a potom bychom mohli dát hromadný oběd třeba v Selském dvoře :lol: Janku prosím hoď tam anketu

super, 25.7 jem v PL

Odkaz ke komentáři

Otevíračka je tam Po-Ne 9 hod-18hod a vlezné je 200Kč.Zjistím zda nedavají slevu pro skupinu.Ale potřebuji vědět kolik nás asi bude.A termín bych viděl asi tak neděle 18.7nebo25.7 dopoledne a potom bychom mohli dát hromadný oběd třeba v Selském dvoře :lol: Janku prosím hoď tam anketu

Mirku anketu dam ve stredu, ok? A taky by mi vic pasovalo 18.7. Na jak dlouho tak je ta prohlidka?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...