Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jero : Uz to tak vypada :)akorat musim vyresit zvysenou poptavku auta po energii, jelikoz se obavam ze za dve hodky kdy zkouknu nejaky film vytriskam uplne baterku. Ale jinak je to dobra hracka, ale najebal sem se s tim ukrutne, dneska sem to slozil, pripojuju kabely, vsecky pustim, a nejdnou kurva DVD bez stavy.......takze se me zmocnila silena bezmoc bo sem si rikal ze zase muzu rozdelat cele auto, ale zkusil sem to pres diru od climatronicu a vydel sem ze mi vypadl jeden drat ze svorkovnice....takze sem to tam vsi silou narval a kupodivu hraje....ale znova uz nechci, neni tam misto, plno kabelu, vsecko se furt kryje pres vsecko.....

Odkaz ke komentáři
Jero : Uz to tak vypada :)akorat musim vyresit zvysenou poptavku auta po energii, jelikoz se obavam ze za dve hodky kdy zkouknu nejaky film vytriskam uplne baterku. Ale jinak je to dobra hracka, ale najebal sem se s tim ukrutne, dneska sem to slozil, pripojuju kabely, vsecky pustim, a nejdnou kurva DVD bez stavy.......takze se me zmocnila silena bezmoc bo sem si rikal ze zase muzu rozdelat cele auto, ale zkusil sem to pres diru od climatronicu a vydel sem ze mi vypadl jeden drat ze svorkovnice....takze sem to tam vsi silou narval a kupodivu hraje....ale znova uz nechci, neni tam misto, plno kabelu, vsecko se furt kryje pres vsecko.....

To si dovedu predstavit ... neco podobnyho se mi stalo kdyz jsem skladal domaci repra a po presroubovani a peclivem zakryti jsem zjistil,ze je jeden dratek spatne pripojen ,,takze :lol: ... no,ale ..ty nemas pojistkovku u baterky napojenou ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...