Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Chce to nekoho dalsiho kdo se ujme poradatelstvi a prijde s nejakou dobrou myslenkou na zabavu .)jirka tady neco rikal o bowlingu, urcite by to nebylo spatne :smich:

Ono to je dobrý nápad, ale sehnad bowling o víkendu bude velký problém. Hodně lidí chodí z práce an závěr roku. My jsme byli v Bohumíně minulý týden, měli to objednané 3 týdny a už jsme to měli jen na hoďku, ale myslím, že po novém roce by to šlo ;)

Odkaz ke komentáři
Dávám výzvu k bowlingovému turnaji. Mám rezervovány dvě dráhy dne 28.11.2009, 15-17hod. Do konce tohoto týdne musím potvrdit rezervaci tak se hlaste kdo do toho jde !!!!! Místo konání Ostrava-Hranečník viz. http://cms.jan-maria.cz/www/cl-14280/7-bowling/

Ja zatim v kalendari na 28. taky nic nemam. Napad se mi libi, jsem pro. Az se Petinka vzbudi budu chytrejsi. ;) Je tam moznost pak jeste posedet a pokecat i kdyz uz nebudeme hrat??? Nebo bude lepsi se nekam presunout???

Odkaz ke komentáři
Ja zatim v kalendari na 28. taky nic nemam. Napad se mi libi, jsem pro. Az se Petinka vzbudi budu chytrejsi. :smich: Je tam moznost pak jeste posedet a pokecat i kdyz uz nebudeme hrat??? Nebo bude lepsi se nekam presunout???

Je tam řekl bych luxusnějsí restaurace, vinný sklípek myslím......ale upozorňuji je to čtyřhvězdičkový hotel tak ceny jsou kapánek vyšší tak ať potom někdo nebrble. Samo obsluha chodí až k dráhám!! ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...