pepamitas Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 PRODÁNO, PROSÍM SMAZAT Ahoj, prodám zadní bubnovou nápravu po výměně za kotoučovou. Jen za 500 Kč. Jsem Olomouc a okolí, je možné se domluvit a popovézt. Je to z auta combi 2002, servisovaná, komplet včetně lanovodů, čidel ABS atd. Bubny jsou orezlé, ale na funkci nemá vliv. Možná budou třeba pakny, ale zatím nebyl problém, poslední servis proběhl v červnu. Klidně se ptejte, rozumné domluvě se nebráním. Už mi jen zavazí, vracet se nebudu.. :-) Odkaz ke komentáři
buca Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 a skama presneji jste abych vedel kam pro ni zajet Odkaz ke komentáři
pepamitas Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Samotišky pod Svatým kopčkem, ale jak jsem psal, není problém popovézt.. Mám to zabalený ve folii, aby se to dobře převáželo.. :-) Dneska jsem to vyměnil za kotouče a skama presneji jste abych vedel kam pro ni zajet Odkaz ke komentáři
buca Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Samotišky pod Svatým kopčkem, ale jak jsem psal, není problém popovézt.. Mám to zabalený ve folii, aby se to dobře převáželo.. :-) Dneska jsem to vyměnil za kotouče ja bydlim u noveho jicina a kam by to slo asi nejblize privezt,dekuji Odkaz ke komentáři
pepamitas Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Když se domluvíme, tak určitě do Lipníka.. To bude tak skoro půlka cesty, ne? ja bydlim u noveho jicina a kam by to slo asi nejblize privezt,dekuji Odkaz ke komentáři
buca Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Když se domluvíme, tak určitě do Lipníka.. To bude tak skoro půlka cesty, ne? mozna bych mohl uz zitra dojet do toho lipniku ale dam vedet napiste mi kdyz tak vase cislo Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Ahoj, prodám zadní bubnovou nápravu po výměně za kotoučovou. Jen za symbolickou cenu 500 Kč, ale s odvozem. Jsem Olomouc a okolí, je možné se domluvit a popovézt. Je to z auta combi 2002, servisovaná, komplet včetně lanovodů, čidel ABS atd. Bubny jsou orezlé, ale na funkci nemá vliv. Možná budou třeba pakny, ale zatím nebyl problém, poslední servis proběhl v červnu. Klidně se ptejte, rozumné domluvě se nebráním. Už mi jen zavazí, vracet se nebudu.. :-) Zdravim je ta náprava ještě k máni? Dík za info, Petr SR Odkaz ke komentáři
pepamitas Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Ahoj, pořád je k mání, leží mi v garáži. Zdravim je ta náprava ještě k máni? Dík za info, Petr SR Odkaz ke komentáři
pepamitas Odesláno Leden 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Ahoj, stále je k mání, dohodě se nebráním, už mi jenom překáží, někomu by ještě mohla posloužit na pokusy nebo díly nebo jako celek.. Jezdím na LPG, tak můžu popovézt za rozumnou domluvu.. Odkaz ke komentáři
pepamitas Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Stále aktuální.. Vážně překáží.. Odkaz ke komentáři
pepamitas Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Tak nikdo nechce, mám to hodit do sběru. Odkaz ke komentáři
pepamitas Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 PRODÁNO, PROSÍM SMAZAT Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky