celeston Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Zdravím vlastním OII asi dva týdny a všiml jsme si že jezdí dost Octavii co odchazí zadní žároky světel ,jako že nesvítí celé céčko. Dá se tomuto nějak předejít? Jedině,že si nehcám nakodovat,aby ve dne svítil jen předek a zadek szahsnutý ,aby se aspon trochu šetřily. Mě zatim svítí celé obě céčka,ale na silnicich vidím že to má každá druhá.. Mylsím že velká slabina Octaviíí v tomhle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Já mám oktavku rok a žádná mi nepraskla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Mam ji 4 roky a praskli mi az dve... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Modrá - 3 roky žádná nepraskla Červená - necelý rok a též nepraskla žádná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Taky mi žádná nepraskla ,ale mám nakodované denní svícení přes mlhy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 já za 4 roky neměnil jedinou žárovku, ale vím jak tohle odešlu, tak nějaká prdne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Za tři roky praskla jen jedna a jak píše Rolbař tak teď začnou praskat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Jak by to vypadalo s těmadle žárovkama. http://www.stualarm.cz/produkt/95209cb-led-zarovka-12v-s-patici-t10-bila-1led/3smd/ Jestli by to moc nesvítilo ?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speeder Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Ako si tak všímam tak tieto žiarovky začali viac odchádzať s príchodom faceliftu v 2009 teda aspoň mne sa tak zdá) inak tiež už som 2 menil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 Jak by to vypadalo s těmadle žárovkama. http://www.stualarm.cz/produkt/95209cb-led-zarovka-12v-s-patici-t10-bila-1led/3smd/ Jestli by to moc nesvítilo ?! Svietiť to moc nebude,dokonca slabšie.Musíš zohnať žiarovku,ktorá obsahuje minimálne 5xSMD diód,ktoré svietia na čisto žltú farbu.Červené LEDky budú svietiť oproti normálnym žiarovkám moc červeno a biele/oranžové moc bielo.A ešte nezabúdaj na kontrolu žiaroviek.Buď použiješ žiarovky,ktoré "oklamú" kontrolu alebo použiješ tie,ktoré nemajú kontrolu prasknutej žiarovky,ale to môžeš dať potom maximálne 1 kus do jedného sveta,ak dáš dve,tak ti to bude hlásiť chybu. Samozrejme sa bavíme o žiarovkách,ktoré tvoria "Céčko" . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.