bruno128 Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Tak to by chtelo nejakej presnej postup toho odpojeni, me to taky stve. Zachvilku mas vodu v coudu a auto se opravdu zaspini. Jednou jsem jel v zime vecer z SK a bylo cca 17 pod nulou ale jak jsem jel treba za auty a bylo to hodne posoleny musel jsem casto okno omyvat a pak jsem najednou koukal ze nejak spatne svitim a tak se koukam a cele svetlo bylo v takove ledove modre pene uplne obalene. A to jsem mel nemrzku at si nikdo nemysli ze nevim co tam na zimu patri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Ok, zitra vyfotim, a hodim sem, co vytahnout.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Par fotek z dnesniho vyletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Tak tu mam par novich fotek osvetleni... Zarovky jsem vyhazel a dal tam ledky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Pekne Bruno :-)Ledky jsou proste super na kteremkoliv miste v aute :)elektriku pro dodatecne svetylko v kufru sis vzal z orig. umisteni osvetleni v kufru nebo si tahal odnekud jinud ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 JJ, to jsem propojil s tim svetylkem co je v kufru jako origo, do nich jsem taky hodil ledky, ty sulfitky sviti strasne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 bruno mas to moc peknyy!!!! chvalim ti to.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Diky za pochvalu, trocha ledek nadela paradu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Uz jsem konecne sehnal tak dlouho vysnenej brzdovej komplet pro vetsi kotouce. Nyni se vse repasuje a snad bude brzy cas na samotnou vymenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Uz jsem konecne sehnal tak dlouho vysnenej brzdovej komplet pro vetsi kotouce. Nyni se vse repasuje a snad bude brzy cas na samotnou vymenu. 288 ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 A co těhlice máš taky ?Ale je to práda :D ja jsem to taky vyměnil a rozdíl je hooodně znát a vlnění kotoučů je minulost. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Jasny, tehlice jsou uz v garazi otryskane, prelakovane a prelisovane. Tez jsem nechal srovnat unasece a pozinkovat. Jak budu v garazi hodim foto. Ale vse je lakovano Komaxitem. Doufam ze bude s kroucenim opravdu pokoj, je to hlavni duvod proc jsem si je poridil. za 15000km treti kotouce. Jeste jsem zapomel odpovedet ze se jedna o brzdy 288mm / 25mm uz mam to foto tehlic, i kdyz se moc nepovedlo. Toz alespon neco. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Jasny, tehlice jsou uz v garazi otryskane, prelakovane a prelisovane. Tez jsem nechal srovnat unasece a pozinkovat. Jak budu v garazi hodim foto. Ale vse je lakovano Komaxitem.Doufam ze bude s kroucenim opravdu pokoj, je to hlavni duvod proc jsem si je poridil. za 15000km treti kotouce. Jeste jsem zapomel odpovedet ze se jedna o brzdy 288mm / 25mm uz mam to foto tehlic, i kdyz se moc nepovedlo. Toz alespon neco. Máš to pěkné. Taky jsem tuto výměnu podstoupil!! "Pár milimetrů železa navíc" a rozdíl je neskutečný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 To mam radost, ze mi to podtvrdil nekdo kdo s tim ma opravdove zkusenosti. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Bruno však uvidíš ten rozdíl ,ja jsem jěště udělal komplení repas včetně všech gumových častí :P . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Neznalek...tez jsem vymenil alespon prachovku a vnitrni krouzek pistku...no reknu Ti , je to mazec nasoukat tam tu prachovku kolem pistku. Asi na to bude nejakej tryk. Zda se mi ze vse pekne sedlo kam ma. uz mam konecne trochu lepsi fotky. tez prikladam foto stavu , v jakem jsem je kupoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 No údajně je na to nějakej přípravek,ale taky jsem to tam cpal hodně douho ale je to OK.A kdy se do toho pustíš ,potom napiš svoje hodnocení jak to brzdí . :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 To mi bude delat jeden clen na skodahome, ma autodilnu a zvedaky, tak hned jak bude mit chvilku volneji, toz to spachame. A sao ze se o poznatky brzdeni podelim zde na foru . :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 No údajně je na to nějakej přípravek,ale taky jsem to tam cpal hodně douho ale je to OK.A kdy se do toho pustíš ,potom napiš svoje hodnocení jak to brzdí . Stačí pístek a prachovku máznout brzdovkou a vklouzne to tam jak do maminy !! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Dnes jsem udelal alespon neco pro motor at se mu lepe dycha. Zaslepil jsem EGR a rovnou jsem ho i vycistil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 No teda vyčistil jsi to do čista že by vizír. ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Zrovna nevim jak se ten pripravek jmenuje, ale redim ho cca 1:3 na tyto horsi necistoty. Cistim s tim taky alu kola a to staci 1:5 no a kdyz je auto v lete sama moucha a tak to nastrikam na predek pred mytim asi na 5 min. a pak to vsechno sleze bez drhnuti a namahy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Toz ten pripravek bude dobry vyzirac :)ale hlavne ze funguje, mas to krasne vycistene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Bruno co ty brzdy?? Se ti ještě válí v garague nebo už jsou na autě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Tak dnes probehla montaz tech brzd. zda se ze je vse v pohode. Poznatky jeste nejsou, mam na nich najeto cca 80km. az se zajedou a vse si sedne jak ma , potom uz to bude asi jeste lepsi. Prikladam par fotek montaze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Toz ten pripravek bude dobry vyzirac :)ale hlavne ze funguje, mas to krasne vycistene Musi clovek vedet kolik a na jake cisteni ho naredit. je to ale opravdu spickovej vyrobek. Hlavne oni ucel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Tak dnes probehla montaz tech brzd. zda se ze je vse v pohode. Poznatky jeste nejsou, mam na nich najeto cca 80km. az se zajedou a vse si sedne jak ma , potom uz to bude asi jeste lepsi. Prikladam par fotek montaze. Paráda. Trošku rozdíl mezi brzdičem FSIII a FNIII !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Jo na pohled je to peknej rozdil. Jak tatka se synkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Ták a máš po vlnění kotoučů :) ,už si neužiješ to krásné vibrování v přední nápravě :D :o :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.