cerrtinka Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 čaues Jiříku. Jak se máš ? Taky se zastav. :D ;) jináč nevím koho bysme ještě zkusili pozvat..Vládík mi dnes říkal že zval Petra81 ale ten nemá čas se ukázat :D já psala Rolbaři,taky bez úspěchu ;) a ve středu máme opět pidi srazík s Jardou-JaKr..už se těším :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Když bych se v sobotu nááááhodou nudil tak bych na vás možná dojel juknout... Ale fakt jen možná... Teda když mě vezmete ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Zase kecáš Tome co ? Máš práce jako na kostele a pojedeš do Práglu jo ??? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Zase kecáš Tome co ? Máš práce jako na kostele a pojedeš do Práglu jo ??? :lool: taky to tak vidím Rostíku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Dobrá tak nikam nejedu... :lool: No práce mám hodně,ale asi bych potřeboval trcohu vypnout tak jsem myslel, že bych jel trochu vypnout... No uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Dobrá tak nikam nejedu... :P No práce mám hodně,ale asi bych potřeboval trcohu vypnout tak jsem myslel, že bych jel trochu vypnout... No uvidíme... Tak neváhej a vypni! kopni do vrtule a přijed. Co můžeš udelat dnes odlož na zítra a máš den volna......tak nějak je to pořekadlo néé :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Tak neváhej a vypni! kopni do vrtule a přijed. Co můžeš udelat dnes odlož na zítra a máš den volna......tak nějak je to pořekadlo néé :) :P Joooo přesně tak nějak to je... :lool: Je to ještě daleko tak uvidím co se vyskytne,ale docela rád bych dojel... ráno sedl na vlak nejspíš dal s vámi nějaký pifko a jel večer dom... ;-) no uvidím jak se to vyvrbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 nevíte někdo něco o Janě??dlouho tu nebyla ..tam na ní v sobotu vlítnem a bude :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Tak neváhej a vypni! kopni do vrtule a přijed. Co můžeš udelat dnes odlož na zítra a máš den volna......tak nějak je to pořekadlo néé :P :) heléé néé že nás zas budeš šmírovat z okna :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pifan Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 :lool: hele tentokrát musíš přiject dřív,víš že hotový jídla jsou do 15h a navíc v kuchyni bude Sterny Láďa,tak nevim nevim... :) no ale bude tam ta pani servirka, co pro me udela vsechno :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 no ale bude tam ta pani servirka, co pro me udela vsechno to se zařídí :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pifan Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Tak neváhej a vypni! kopni do vrtule a přijed. Co můžeš udelat dnes odlož na zítra a máš den volna......tak nějak je to pořekadlo néé :lool: :) to je jen prvni pulka ne? nebylo to jeste dal...a kdyz uz to muzes odlozit na zitra,tak se na to vlastne uz muzes klidne vysr... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 to je jen prvni pulka ne? nebylo to jeste dal...a kdyz uz to muzes odlozit na zitra,tak se na to vlastne uz muzes klidne vysr... :) No potřebuju máknout na některejch věcech na Okťuli a na ty vy**at nechcu... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 No potřebuju máknout na některejch věcech na Okťuli a na ty vy**at nechcu... :) tak mi pak písni jestli dorazíš :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 tak zatím to vypadá takto: potvrzená účast: cerrtinka Hrábě Fernétti Mira romariooo Rosta19-? wrccko Pifan Živočich LukynoDC-? Spooky1-? Mash MAIDEN-? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 tak zatím to vypadá takto: potvrzená účast: cerrtinka Hrábě Fernétti Mira romariooo Mash Rosta19-? wrccko Pifan Živočich LukynoDC-? Spooky1-? Tak to když má dorazit aj romariooo tak bych se měl asi hodně snažit. No zatím na sobotu nic nemám tak uvidíme.... kde máte v plánu srazík se už ví? Nějak jsem to tu nevyčetl zatím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Tak to když má dorazit aj romariooo tak bych se měl asi hodně snažit. No zatím na sobotu nic nemám tak uvidíme.... kde máte v plánu srazík se už ví? Nějak jsem to tu nevyčetl zatím... tak to si zaspal Tome :lool: jako minule,to jest hospůdka Karolína u Živočicha :) neboli Hostivařská 22 Praha 10..rezervačku máme od 13.30h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 tak to si zaspal Tome :lool: jako minule,to jest hospůdka Karolína u Živočicha :) neboli Hostivařská 22 Praha 10 Joooo tuhle hospůdku jsme postřehl. Už jsme aj koukal na jejich stránky ;-) Ale početl jsme tu někde něco o tom že by se sešlo někde jinde nejdřív 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Joooo tuhle hospůdku jsme postřehl. Už jsme aj koukal na jejich stránky ;-) Ale početl jsme tu někde něco o tom že by se sešlo někde jinde nejdřív tak to víš zase víc než já :) to zas uteklo mě :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 tak to víš zase víc než já to zas uteklo mě :) Tak dohromady budeme vědět skoro všechno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 (upraveno) Zdravím po dlouhé odmlce...Pražáci dávám dohromady tlupu na Autosalon v Lipsku AMI 2010 který je letos od 10. do 18. dubna. Šlo by buď to hned o první sobotu 10.4. nebo až pak 17.4. Do auta se mi vejdou ještě 2 lidi, tak kdo by chtěl z Prahy jet?? Naberu ho ráno v Praze. Termín ještě upřesním...náklady na spolujízdu je asi 750,-Kč na osobu včetně vstupenky... Veletrh Auto Mobil International (AMI) bude v roce 2010 nejdůležitějším autosalónem v Německu a ve střední Evropě. Díky rozsáhlé nabídce vystavovatelů ve všech oblastech, mimo jiné přítomnosti renomovaných značek osobních automobilů s aktuálními modely a výrobců transportérů a lehkých užitkových vozidel oslovuje veletrh soukromé spotřebitele stejně jako odborné publiku a zaručuje všem návštěvníkům kompletní přehled. Více než 100 modelových premiér spolu s množstvím produktových inovací ve všech oblastech nabídky zdůrazňují vysokou kvalitu prezentací. Rozsáhlý rámcový program se zvláštními přehlídkami, nabídkou zkušebních jízd, překážkovými jízdami, akcemi a ukázkami. Upraveno Únor 23, 2010 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 heléé néé že nás zas budeš šmírovat z okna :) jóóó děvče krásná slečna v kombinaci s krásnou oktulí to mne na balkon dostane vždy!!!!!!.......bych zapoměl a ještě se šarmantním šoférem.....soráč pane hrááááábě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 no ale bude tam ta pani servirka, co pro me udela vsechno ....skoro všechno .......ale věnovat se ti budou s něhou a péčí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 jóóó děvče krásná slečna v kombinaci s krásnou oktulí to mne na balkon dostane vždy!!!!!!.......bych zapoměl a ještě se šarmantním šoférem.....soráč pane hrááááábě ;) krásná oktula-to souhlasím ale ta krásná slečna-to si koukal asi jinam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 krásná oktula-to souhlasím ;) ale ta krásná slečna-to si koukal asi jinam nene nekoukal jsem jinam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Sobota jsem v praci podle lidi ... ofiko zavirame v 16 hod.... pokud toho je moc tak jsem doma treba v 19 hod a pokud malo tak uz klidne v 17 ... nedokazu rict. Tuhle nedeli mam volnou a pristi to skoleni takze to je muj 14ti denni plan :P Nevadi :D Navštívime Tě v práci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Nevadi ;) Navštívime Tě v práci :) dnes mi Vládík oznámil,že mu Jana psala,že si přeje abysme jí v práci nenavštěvovali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 dnes mi Vládík oznámil,že mu Jana psala,že si přeje abysme jí v práci nenavštěvovali... Aha...a důvod nevíš? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Aha...a důvod nevíš? :) netuším.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 netuším.. :) No je to sice divny ale budiž...chtěl jsem ji konečně vidět a mrknout na motorku ale NEŘEŠIM TO... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.