Guest Karel Benes Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Ahoj, mam problem s podivnymi zvuky linoucimi se z praveho predniho repro (prirovnal bych ho k predeni kocky). Deje se to pri vyraznejsich basech (Nebo kdyz mi na Radiu Beat zacne mluvit Tuma jeho hlubokym hlasem :-D ). Mate nekdo zkusenost s timto problemem? OII Scout rv.2009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milaninho Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Já jo..Co to bylo už jsi to zjistil ?? taky mi chrastí pravej přední.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 mám stejný problém :D všechny jsou v pohodě, ale pravý přední rezonuje... když jsem chytil tapec a trošku ho od repráku vytáhnul tak to přestalo... ale když jsem ho pustil tak to zase začlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest plachtak Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 ahoj,nevite nahodou rozmer repro do prednich dveri??? kamarad ma stejny problem,akorad je odkouril, ma r.v. 2009,musim mu nake poridit. dekuji za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.